A.Çakar Kanatsız Kazım'a demişti dün o kadar dalga geçtiler. Gelecek hafta merak ediyorum ne diyecek acaba?
sırf A.Cakar dedi diye oynadım Arsenal"e, yaparsa süprizi Benfica yapar dedi,Bayern e de yenilmez dedi... bakalım bugün içinde JUVE yenilmez CHEALSE yenilmez dedi ikiside tutarsa ii para kaldırcam A.CAKAR sayesinde
ya ben uzun süredir arsenal taraftarıyım, ingiltere ile bi bağım yok ama
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
bu arada sen nerelisin hocam çok güzel türkçe konusuyorsun da nerede öğrendin
quote:
Orjinalden alıntı: landon
quote:
Orjinalden alıntı: wolf1907
şaka gibi valla arsenal e bak ya şaka gibi
niye ki, real'i yenmeyeni dövüyolar zaten zaragoza'dan 6 yiyen takımı yendik sonuçta, büyütmeye gerek yok
EDIT: @yankee bence barca alacak bu aksamki maçı.
valla hocam öyle bi yazmıssın ki "eşli kol gelince daha iyi olacaz" "süper takımız" vs vs. Bu ne fanatizm neyse ama gercekten güzel bişey. Merak ediyorum arsenal in kendı taraftarı da senın gibi destekliyor mudur takımını
quote:
quote:
quote:
quote:
niye ki, real'i yenmeyeni dövüyolar zaten zaragoza'dan 6 yiyen takımı yendik sonuçta, büyütmeye gerek yok
yakın bi arkadaşım var, o da liverpool'lu eğlenceli oluyo valla tr'de de fb'liyim gerçi, bu iki takım için fanatik olmaya değer
quote:
valla hocam öyle bi yazmıssın ki "eşli kol gelince daha iyi olacaz" "süper takımız" vs vs. Bu ne fanatizm neyse ama gercekten güzel bişey. Merak ediyorum arsenal in kendı taraftarı da senın gibi destekliyor mudur takımını
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ben de barca dedim. her turlu de iddaya varım. sanal bişeyler olmalı ama
quote:
Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT
quote:
Orjinalden alıntı: y@nkee
chelsea alacak !!!!!alp warmısın iddaya
ben varım ben barcelona diyorum neyine giriyon
pekela neyine girelim ?galatasaray maçında istanbulda olacam halil..ona gore ii bişiler bulun orada paslasırızmesela taraftar forması..?ne dersinizi ama birinizle iddaya girerim..2 kişi pahalıya patlar.
ben varım beraberlikte taraftar formasını bi gs li arkdasımıza hediye edelim
çok güzel maç oldu.
HENRY RULES
bende varım da nasıl olacak şimdi 2 kişiyle girmem diyor adam iddaya yaw yankeeccim gs maçına geliyon mu hakaten
halil bana gs macına bilet alır mısın? (ciddiyim ha)
almam mı ayıp ediyosun kardeşim ama bu seferde satışa gelirsem bilmiyorum o zaman karışmam haa ona göre
quote:
ben 0/2 diyorum real madrid dökülüyor yaw bi maç öyle bi maç böyle arsenal perişan edicek reali en büyük ihtimal berabere biter iddada 0-2 oynicam zaten
nasıl bilmişim ama yaww iddada vurdum vooleyi şarapsızım 0/2 oynamışım bi dünya ganyan verdi
pm attım
quote:
almam mı ayıp ediyosun kardeşim ama bu seferde satışa gelirsem bilmiyorum o zaman karışmam haa ona göre
quote:
ben 0/2 diyorum real madrid dökülüyor yaw bi maç öyle bi maç böyle arsenal perişan edicek reali en büyük ihtimal berabere biter iddada 0-2 oynicam zaten
nasıl bilmişim ama yaww iddada vurdum vooleyi şarapsızım 0/2 oynamışım bi dünya ganyan verdi
Yaf şu Henry ne adam ama yaf! Adam yere düşerken bile topa çok güsel vuruyor. O kadar zor pozisyonda bile gol atacaktı nerdeyse. Çok kalite bi futbolcu.!
henry resmen dalga geçti son dakikalarda..köşe bayrağının orda duruşu ve top taca gittikten sonraki hareketi süperdi..tam karizma adam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme