Şimdi Ara

REAL MADRİD - GALATASARAY | Torrent Yayın - [DONMASIZ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu açma sebebim , benim gibi imkanı olmayan rentaşlarımın ve GALATASARAY'ımızı desteklemek isteyen tüm kardeşlerimizin "Dünya'da , 81 Ülkede , 300 Milyon Kişinin Ücretsiz Bir Şekilde İzleyeceği Maçı" Kendi ülkesinin takımının maçını , ücretsiz olarak izlemesini sağlamak. Eğer forum açısından sorun oluşturuyor ise , gereğini üstlerimizin yapmasını başta ben arz ederim.

Maç linkleri : BURDA

Torrent Yayın Nedir ?

Torrent yayın, aynı dosya indirmede kullandığınız "P2P" Peer to Peer teknolojisini kullanarak , her izleyenin yayına aynı zamanda besleyicilik yaptığı yayın sistemidir. Bu sayede , nekadar çok izleyen varsa yayın bi okadar daha güçlenmektedir diyeibliriz (bir nevi.)

En iyisi siz kendiniz deneyin görün en fazla 2 dk'nızı alacaktır. Dediğim gibi niyetim forumun yasal bir sorumluluk altına düşmesi değildir. Sadece "D-Smart" 'a karşı aldığım tavrı sizlere bu hizmeti ücretsiz olarak sunmaya çalışarak tepkimi bir üst seviyeye taşımak aynı zamanda sizlerinde bu maç keyfini yaşamanızı sağlamaktır.

Not: Yayın 19:00'dan itibaren , aktiftir. Girip izlemeye başlayabilirsiniz şimdiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.