Şimdi Ara

Real Madrid - Liverpool | Şampiyonlar Ligi Final Maçı | 26/05/2018 | 21:45 | Trt 1 HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Real Madrid - Liverpool | Şampiyonlar Ligi Final Maçı | 26/05/2018 | 21:45 | Trt 1 HD

Cristiano Ronaldo'lu Real Madrid ile Muhammed Salah'lı Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde kozlarını paylaşacak. 26 Mayıs Cumartesi günü oynanacak dev maç, TRT4K, TRT1 ve trtspor.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Bu maç tarihe geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Liverpoolu destekleyeceğim ama real 4ten aşağı atmaz gibime geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol gollü çok zevkli bir maç izleyeceğiz

Maç için sabırsızlanıyorum,5/4 gün hemen geçse de izlesek.
  • Bu yıl gördüğüm en şaibeli şampiyonlar ligi sezonu oldu.Kendi liginde 2. bile olamayan real madrid nasıl oluyorda finale geliyor ? Cevabı çok basit hakemler.Bu kansızlar gs ile oynadığı süper kupa finalindede haksız penaltı atmışlardı,ama hakem bile kurtaramadı bunları jardel sağolsun ellerine verip gönderdik.Ogün bugündür real madrid denilen takımdan nefret ederim.

• Real Madrid ne yapar eder alır maçı bence. Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz bir ağırlıkları var.

Maç nasıl olur diye hayal ediyorum, rakip kim olursa olsun senaryo hep aynı.

Oyunu kilitlemiş bir Real Madrid. Baskın bir taraf yok, iki taraf da pozisyon buluyor ara sıra. Marcelo ceza sahası sol çaprazda verkaçlara giriyor, ortalar geliyor ama gol yok. Modric soğukkanlılıkla bir o yana bir bu yana yönlendiriyor oyunu. Hala baskın bir taraf yok. Oyun iyice rölantiye giriyor. En beklenmedik anda Real golü buluyor.

Rakip iyice şuursuzlaşıyor, önde basmaya çalışıyor, tak Ronaldo 2-0. Derken maç kopuyor.

Akşam da bu senaryonun olması kaçınılmaz. Tek şüpheye düşüren şey ne salah ne mane ne firmino, klopp. Bozarsa taktik bilgisiyle klopp bozar bu seriyi. Yoksa Real'in şampiyonluğu hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihin şahsi fikrimce en büyük iki takımı karşı karşıya biri İngiltere denilen futbol beşiğinin en büyüğü birini zaten anlatmaya gerek yok. Toplam 17 şampiyonlar ligi kupası var tek maçta ve 18. için mücadele ediliyor bu inanılmaz bir şey ben iki takımı da yıllardır destekliyorum ve seviyorum konu kimin yenmesi daha hoş olura gelirse;

1- Liverpool yenerse 6. kupayı alacak ve Barça gibi Bayern gibi nefret ettiğim kulüpleri geçecektir ve Milan gibi muazzam bir rakibe bir adım daha yaklaşacaktır. Ayrıca küllerinden tekrar doğacaktır.
    2- Real Madrid yenerse 3 kez üst üste bu kupayı alacak ve 13.kupası olacak başka bir söze gerek var mı ? Diğer takımlarla karşılaştırmak bile hadsizliktir.

Futbolculara bakarsak Ronaldo'nun kariyeri için 3 kez üst üste kupa kazanmak ve Real Madrid'de 4.kupayı almak büyük bir artı olacak ancak Salah tarafına baktığımızda Ball On Dor'u alacak müthiş bir moral olur açıkcası..

• quote:

Orijinalden alıntı: okan855

Bu yıl gördüğüm en şaibeli şampiyonlar ligi sezonu oldu.Kendi liginde 2. bile olamayan real madrid nasıl oluyorda finale geliyor ? Cevabı çok basit hakemler.Bu kansızlar gs ile oynadığı süper kupa finalindede haksız penaltı atmışlardı,ama hakem bile kurtaramadı bunları jardel sağolsun ellerine verip gönderdik.Ogün bugündür real madrid denilen takımdan nefret ederim.
    çok ilginç kafalar Kendi liginde bile birinci olamayanmış.Kendi liginde mücadele ettiği takımlar biri barcelona son 5 yılda Real haricinde kupayı alan tek takım.Diğeri Atletico Madrid iki kere final oynadı.Atletico İle Barça ile mücadele etmek kolay mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

çok ilginç kafalar Kendi liginde bile birinci olamayanmış.Kendi liginde mücadele ettiği takımlar biri barcelona son 5 yılda Real haricinde kupayı alan tek takım.Diğeri Atletico Madrid iki kere final oynadı.Atletico İle Barça ile mücadele etmek kolay mı?

Alıntıları Göster
    Laf olsun torba dolsun işte...
  • Tribünler sahaya çok uzak. Orada izleyen için seyir zevki kötü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.