Şimdi Ara

Real madridli futbolcular mı daha sempatik canayakın barcelonalı futbolcular mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Real madridli futbolcular mı daha sempatik canayakın barcelonalı futbolcular mı?

(En Son Oy Tarihi: 6.5.2017)
Giriş
  • sizce real madridin futbolcuları mı daha sempatik sevecen sıcakkanlı canayakın barcelonanın futbolcuları mı? futbol bölümünde anket açma seçeneği olmadığından dolayı buraya açıyorum.basketbola koymuşlar futbola koymamışlar nedense

REAL MADRİD

BARCELONA

• Juventus'lular.
  • Cr7

Başarılarım için arkadaşım Albert Fantrau’ya teşekkür etmeliyim. Birlikte18 yaş altı şampiyonasında oynadık. Bizi izlemeye gelen Sporting Lisbon menajeri Sıradaki maçta kim daha fazla gol atarsa Lizbon’a benimle o gelecek dedi. Maçı 3-0 kazandık ben ilk golü attım Albert ise ikinci golü attı üçüncü golde ise ben dâhil herkesi etkileyen bir olay yaşandı.

Albert kaleciyi geçmişti ben de yanında koşuyordum. Albert’in tek yapması gereken boş kaleye topu göndermekti ama o bana pas attı. Maçtan sonra neden yaptığını sorduğumda ise ‘’Sen benden daha iyisin’’ demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 3 Mayıs 2017; 1:21:14 >
  • Real'den de Barça'dan da nefret ediyorum.Messi'den de Ronaldo'dan da sıkıldım ama Messi'yi Ronaldo'dan bir kademe daha fazla seviyorum.Ronaldo denen altıpas golcüsü acayip itici geliyor
  • Barça diyecektim ki Ardayı görünce vazgeçtim. Oyunu Madridten yana kullanıyorum.
  • İkiside BOK
  • Oscar adayı busquets,vergi kaçakçısı messi,hesapçı arda,psikopat ısırgan suarez,tavşan dişli alba'nın takımı "çirkefolona"nın karşısında REAL MADRİD.Sormaya gerek bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmarterChild -- 3 Mayıs 2017; 1:27:10 >
  • Madridlirin vasatlıkları barçalışarın çirkeflikleri yanında daha sempatik geliyor.
  • Arda dahil olmak üzere barçayı pek sevmiyorum, aslında bu genelde çıtı pıtı oyuncular barındırmasından kaynaklanıyor. Yürüdü mü ses gelecek bi forveti olmadı yakın senelerde ( geçmişteki forvetleri Kluivert, Henry, Ronaldo ((gerçek Ronaldo)), ibra vb heybetli topçu) bu sebeplerle real diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetenekliego -- 3 Mayıs 2017; 1:38:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

quote:

Orijinalden alıntı: SmarterChild

Oscar adayı busquets,vergi kaçakçısı messi,hesapçı arda,psikopat ısırgan suarez,tavşan dişli alba'nın takımı "çirkefolona"nın karşısında REAL MADRİD.Sormaya gerek bile yok.

Kralin leri cirkef diyo kafaya bak real kadar cirkef torpilli takim görmedim

real torpilli bir takım olabilir.ama bu oyuncularının çirkef olduğu anlamına gelmez.yukarıda resimler attım.bir bak realliler mi yüz olarak daha sempatik barçalılar mı?

• konu yanlıs yerde
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    bende biliyorum yanlış yerde olduğunu.bir bak futbol bölümünde anket açma butonu var mı?
  • 221B baker street kullanıcısına yanıt
    Adam akıllı konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

quote:

Oscar adayı busquets,vergi kaçakçısı messi,hesapçı arda,psikopat ısırgan suarez,tavşan dişli alba'nın takımı "çirkefolona"nın karşısında REAL MADRİD.Sormaya gerek bile yok.

Kralin leri cirkef diyo kafaya bak real kadar cirkef torpilli takim görmedim

real torpilli bir takım olabilir.ama bu oyuncularının çirkef olduğu anlamına gelmez.yukarıda resimler attım.bir bak realliler mi yüz olarak daha sempatik barçalılar mı?

Kafaya bak maç sonu sevinmesine göre karakteri belirliyor . sanırım barcanin o fotosu 6-1 lik PSG maçından sonra sevinçten cildirmislardi buna göre mi masumiyeti karsilastiracaksin

• Ardasiz ve Suarezsiz Barca
  • 221B baker street kullanıcısına yanıt
    daha iyi dedin ya sevinçli olunan anda daha sempatik sevecen olunur.sempatik demeklede karakteri kastetmiyorum.yüz sempatikliğinden bahsediyorum.
  • quote:

• ben juventusluları sormuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Real'den de Barça'dan da nefret ediyorum.Messi'den de Ronaldo'dan da sıkıldım ama Messi'yi Ronaldo'dan bir kademe daha fazla seviyorum.Ronaldo denen altıpas golcüsü acayip itici geliyor

Ronaldo kadar güler yüzlü sempatik sevecen futbolcu var mı lan? ronaldoyu sevmeyen bir insanın insanlığından şüphelenirim.
  • Ronaldo adamdır messi madamdır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.