Şimdi Ara

Real madridli futbolcular mı daha sempatik canayakın barcelonalı futbolcular mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Real madridli futbolcular mı daha sempatik canayakın barcelonalı futbolcular mı?

(En Son Oy Tarihi: 6.5.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Barça diyecektim ki Ardayı görünce vazgeçtim. Oyunu Madridten yana kullanıyorum.

ardayı sevmeyen ve itici bulan bir ben mi varım diye düşünüyordum.yalnız değilmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Everyman

İkiside BOK

son kullandığın kelimeyi ben sansürlü kullandığım için uzaklaştırma almıştım.dikkat et.
  • Hala Madrid der susarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Madridlirin vasatlıkları barçalışarın çirkeflikleri yanında daha sempatik geliyor.

adamların kötü halleri bile barcelonanın iyi halinden daha sempatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Ardasiz ve Suarezsiz Barca

arda ve suarez olmasa bile iticiler.hele o neymarın tipi ne öyle
  • REAL MADRİD
  • Real Madrid'den ciddi anlamda nefret ediyorum. Formasından stadına, futbolcusundan amblemine her şeyinden tiksiniyorum. Barcelona'ya bayılmasam da her türlü Real'e tercih ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Real Madrid'den ciddi anlamda nefret ediyorum. Formasından stadına, futbolcusundan amblemine her şeyinden tiksiniyorum. Barcelona'ya bayılmasam da her türlü Real'e tercih ederim.

valla bende tam tersine.formasına futbolcularına ve en önemliside amblemine bayılıyorum.hatta ölüp ölüp bitiyorum.real Madrid her şeyden önce kutsal bir takım.araplar real madridle anlaşma sağladılar ve birleşik arap emirlikleri real madride sponsor oldu.kutsal toprakların tutup desteklediği bir takım sevilmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Real Madrid'den ciddi anlamda nefret ediyorum. Formasından stadına, futbolcusundan amblemine her şeyinden tiksiniyorum. Barcelona'ya bayılmasam da her türlü Real'e tercih ederim.

valla bende tam tersine.formasına futbolcularına ve en önemliside amblemine bayılıyorum.hatta ölüp ölüp bitiyorum.real Madrid her şeyden önce kutsal bir takım.araplar real madridle anlaşma sağladılar ve birleşik arap emirlikleri real madride sponsor oldu.kutsal toprakların tutup desteklediği bir takım sevilmez mi?

Araplar kutsal değil, hiçbir ırk kutsal değil.

Not: Müslümanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 3 Mayıs 2017; 21:43:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Cr7

Başarılarım için arkadaşım Albert Fantrau’ya teşekkür etmeliyim. Birlikte18 yaş altı şampiyonasında oynadık. Bizi izlemeye gelen Sporting Lisbon menajeri Sıradaki maçta kim daha fazla gol atarsa Lizbon’a benimle o gelecek dedi. Maçı 3-0 kazandık ben ilk golü attım Albert ise ikinci golü attı üçüncü golde ise ben dâhil herkesi etkileyen bir olay yaşandı.

Albert kaleciyi geçmişti ben de yanında koşuyordum. Albert’in tek yapması gereken boş kaleye topu göndermekti ama o bana pas attı. Maçtan sonra neden yaptığını sorduğumda ise ‘’Sen benden daha iyisin’’ demişti.

Şu saçma hikayeye halen inanan mı kaldı

• quote:

quote:

quote:

Araplar kutsal değil, hiçbir ırk kutsal değil.

Not: Müslümanım

peygamber efendimiz bir keresinde arapları şu 3 şeyden dolayı sevin.ben arabım kuran arapça ve cennet dili Arapçadır demiştir.evet hiç bir ırk kutsal değil ama araplar peygamber efendimizin ve kuranın dilini konuşuyorlar.bu yüzden onların diğer ırklardan ayrı bir yerleri var.zaten ben kutsal derken arapları kastetmedim.kutsal toprakların ülkesini kastettim.kutsal topraklara sahip olan ülke demek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PresidentBerke

Ronaldo adamdır messi madamdır

o kadar
  • susmak yok.ölene kadar hala madrid
  • ben bu hikayeyi ilk defa okuyorum.ve inanmamam için hiç bir sebep yok.noldu hocam neden inanmıyorsun? yalan olduğuna dair bir kaynak gösterebilir misin?
  • up.
  • bana ne elin ispanyollarından adamların bizi iplediği yok
  • quote:

ben bu hikayeyi ilk defa okuyorum.ve inanmamam için hiç bir sebep yok.noldu hocam neden inanmıyorsun? yalan olduğuna dair bir kaynak gösterebilir misin?

https://www.quora.com/Is-the-story-about-Cristiano-Ronaldo-and-Albert-Fantrau-real
  • Eskiden olsa düşünmeden Barça derdim de bir Puyol'a, Xavi'ye, Ronaldinho'ya bakıyorum bir de Arda'ya, Suarez'e. Gerçi Madrid'de de Ramos faktörü var bilemedim şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FoodWaterSleepLove kullanıcısına yanıt
    ne yani gidip kendini bir halt sanan tipsiz van persieyi artist sneijderi koyu provakatör Selçuk inanı internette alay konusu olmuş sabriyi bonus kafa salihi daha bir tarafını kaldıramayan şişko ozan tufanı her pozisyona eliyle müdahale eden Mehmet topalı küfürbaz volkanı kendi kalesine rakip kaleden daha fazla gol atmış semihi mi konuşalım?
  • ramosu sevmeyen ve itici bulan bir insan insan değildir nokta.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.