Şimdi Ara

Real Racing 3, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
2
Favori
28.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler gamecenter hesaplarınızı verinde kapışalım

Sol tarafta arkadaş davet et var

mylifeworld ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 3 Mart 2013; 9:50:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia arc da surumle uyumlu degil diyo yapabilcegim bisi varmi acaba ??

• arc için androidi güncelleyin. yani 2.3 ise 4.0 (ics)ye güncelleyin.
  • Bu öğe hiçbir cihazınızla uyumlu değil.

build prop değişip apk + data indiririm bi ara
  • mobil gran turismo 5 olmuş beğendim gerçekten
  • Beyler oyunda icloud özelliğini bulan var mı ? Oyunu hem iPad'e hem iPhone'a yükledim ama kariyer ilerleyişim falan ikisinde de otomatik sync olsun aynı olsun birinden oynamayı bıraktığımda diğerinden devam edebileyim istiyorum, bu bazı diğer oyunlarda oluyordu bu oyunda olmuyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

Beyler gamecenter hesaplarınızı verinde kapışalım

Sol tarafta arkadaş davet et var

mylifeworld ekleyin

face hesabımla girdim nasıl çıkıcam
  • Ipadde grafikler super valla gozlerim bayram etti

• yapay zeka olarak sıfır grafiğe abanmışlar sadece
  • offline sürüm yok mu ya bune her seferinde net bağlantısı istiyor
  • Arkadaşlar HTC One X cihazıma yüklemek istiyorum fakat cihazınıza uygun değildir hatası alıyorum malumunuz.

Bunun sebebi nedir
  • Kapışma modu ve oyun kurma modu eklenecekmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzel :) oyunun türkiye paylaşım sitesi facebook daki yerini aldı beğenelim paylaşalımhttp://www.facebook.com/?m2w&refid=17&pos=1

• İphone 5 cihazıma indirdim oynuyorum ve grafiklerde en ufak hata yada eksiklik yok. Güzel yapılmış bir oyun iPhone 5 de mükemmel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

İphone 5 cihazıma indirdim oynuyorum ve grafiklerde en ufak hata yada eksiklik yok. Güzel yapılmış bir oyun iPhone 5 de mükemmel...

Şansa bakın 600 liralık telefonda da aynı akıcılıkta ve kalitede oynanabiliyor (motorola atrix)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih118

Oyun Guzel ama cok sacma. 3 turda nasil 21 tane arabayi gecip birinci olunur ki? Zaten rakipler zorlu,araclar asiri hizli 0-100 2.5 saniye civari,bir de salak salak carpmalari yok mu kaptirmis giderken. O kadar farki kapatmak sacmalik. Onden siralama turu koymayan yaris oyunlarina lanet ediyorum.

sen daha başlardasın belli :) biraz sabrett ilerle bakalımm bu söylediklerini yapabiliyormusun bu kadar basitt bir şekildee..Neticede de oyun zaten bu ne bekliyorsunki zaman geçireceğin anlık eğlence
  • Oyunu 2 gundur oynuyorum yon boyle bir oyun iphone 4 de bile donmuyor ve grafikler muhtesem ilk bolumu gectim arkadaslar yilmayin devam edin acayip zevkli saatlerce oynuyorum vallahi bi tamiri bekliyorum bide benzin koyumu vs yarismak istee. Varsa eklesin gamecenter:munzox

• Ben indirdim ama yüklenmeden sildim. Apple Kimliğe kayıt olsun belki lazım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

offline sürüm yok mu ya bune her seferinde net bağlantısı istiyor

Hocam netsiz girince karşına bir pencere çıkıyor bildiğiniz gibi open network settings seçeneğine girip hiç bir şey yapmadan geri tuşuna basın
  • hilesiz hurdasız oynuyorum, gayet zevkli.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.