Şimdi Ara

Real Racing 3, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
2
Favori
28.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note ve note 2 ye yükledim oyunu
    note de takılma vs falan yok gayet iyi ama aynalar arkayı göstermiyor note 2 de ise bir problem yok hem aynalar gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

İphone 5 cihazıma indirdim oynuyorum ve grafiklerde en ufak hata yada eksiklik yok. Güzel yapılmış bir oyun iPhone 5 de mükemmel...

Şansa bakın 600 liralık telefonda da aynı akıcılıkta ve kalitede oynanabiliyor (motorola atrix)

Kesinlikle sizin adınıza sevindim. Umarım her oyunda performansı bu şekilde olur...
  • Arkadaşlar oyunda araba satmak mümkün mü acaba???

Ben baya araştırdım ama bulamadımm :(

Yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

İphone 5 cihazıma indirdim oynuyorum ve grafiklerde en ufak hata yada eksiklik yok. Güzel yapılmış bir oyun iPhone 5 de mükemmel...

Şansa bakın 600 liralık telefonda da aynı akıcılıkta ve kalitede oynanabiliyor (motorola atrix)

Kesinlikle sizin adınıza sevindim. Umarım her oyunda performansı bu şekilde olur...

ona bakarsan piranha ultra tabdada (220tl)takılmasız oynanıyor bu degildirli grafik salam apple da grafik daha salam nedeni apple basıyor parayı kendine özel yaptırıyor

• Note 2'de oynarken lag var... Atrix'de iyi çalışıyor. Atrix almak bugüne kadarki en karlı alış-verişimdi. NFS Most Wanted, beach buggy blitz, Real Racing 2-3 vs vs.. Hepsi atrix'de iyi çalışıyor. Ancak yükleme süreleri uzun.

• Mobil de oynadığım en iyi yarış oyunu tartışmasız. Bundan daha iyisi zaten Gran Turismo 5
  • most wanted in grafiklerini daha başarılı buluyorum.

• Bu oyunu micro sd ye nasıl kurarım? Telefonda root yok .aldığım gibi android 2.3.6 var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lj94

most wanted in grafiklerini daha başarılı buluyorum.

katiliyorum iphone 4 4s ekraninda most wanted daha basarili

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Note 2'de oynarken lag var... Atrix'de iyi çalışıyor. Atrix almak bugüne kadarki en karlı alış-verişimdi. NFS Most Wanted, beach buggy blitz, Real Racing 2-3 vs vs.. Hepsi atrix'de iyi çalışıyor. Ancak yükleme süreleri uzun.

Atrix te calisir sorusunuzda efekt grafik ve cozunurlukten ne kadar kestiler orasi onemli pc deki low ayariyla ultra grafik ayari arasindaki gibi fark vardir ayrica note 2 de kastigini sanmam s3 te kasmiyor cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Note 2'de oynarken lag var... Atrix'de iyi çalışıyor. Atrix almak bugüne kadarki en karlı alış-verişimdi. NFS Most Wanted, beach buggy blitz, Real Racing 2-3 vs vs.. Hepsi atrix'de iyi çalışıyor. Ancak yükleme süreleri uzun.

Atrix te calisir sorusunuzda efekt grafik ve cozunurlukten ne kadar kestiler orasi onemli pc deki low ayariyla ultra grafik ayari arasindaki gibi fark vardir ayrica note 2 de kastigini sanmam s3 te kasmiyor cunku

Note 2 kullanıyorum ve yarış başlangıcında tüm araçları önden gösterdiği kısımda çok bariz kasıyor. Atrix'e arada kıyaslama amaçlı bir şeyler yüklüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 6 Mart 2013; 0:24:39 >

• quote:

quote:

quote:

Note 2 kullanıyorum ve yarış başlangıcında tüm araçları önden gösterdiği kısımda çok bariz kasıyor. Atrix'e arada kıyaslama amaçlı bir şeyler yüklüyorum.

Videolardan bahsediyorsan orda sikinti var evet ama oynanista hic sorun yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Videolardan bahsediyorsan orda sikinti var evet ama oynanista hic sorun yok

Evet oynanış güzel ama hafif de olsa fps dalgalanması hissediliyor.

• NEXUS 4 on numara şekilde oynanıyor. aynası da çalışıyor 21 aracı gösterirkende kasılmıyor. 21 araç aynı anda yarışırkende kasılmıyor . ama şarjı öttürüyo valla.
    çok şarj yemesinden başka bir sorunu yok.
  • Bu oyunda arabalarimizi satamiyor muyuz ya? Bi de soyle bir iki bug soyleyin bulanlar mesela tamir suresi veya hizli para kasma gibi

• Jailbreakli 3gs'e yukleniyo jireskop falan yalan hep :)

• Oyunda aksiyon bence sıfır.Most wanted veya asphalt çok daha eğlenceliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

Oyunda aksiyon bence sıfır.Most wanted veya asphalt çok daha eğlenceliydi.

bu yüzden o oyunlarda real kelimesi kullanılmıyor :) gerçek dışı 220 ile viraja girilirmi yahuu..
  • Oyunu N-8005'e yükledim yarın eve dönünce ayrıntılı incelerim.(Biraz baktım bekleme olayları çok sıkıcı!!!!) Rootsuz hile şansı varmı? :))

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.