Şimdi Ara

Real Racing 3, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
2
Favori
28.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • multiplayer nasıl oynayacaz arkadaşlar facebook şartmı
  • tüm arabalar upgrade leriyle beraber oyun parasıyla 50 milyon dolar ve 20 bin altın tutdu... bunu sıfırdan yapmak mümkünmü.. ömür biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greo Heiman

Beyler 3gs deneyen varmi?
    Ona gore alin yapacagim

Jailbreakli ise yukle kardes 22 kisilik yarislar biraz kasiyor ama abarti degil Ayrica zaten k herifler hemen geciliyo sıkınti olmuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Orijinalden alıntı: udjat

Arkadaşlar konuda sorduğum diğer sorulara kimse cevap vermedi, lütfen buna bi el atın :)

Android kullanıcısıyım ve Facebook üzerinden girin yaptım oyuna.
    Şimdi bu oyunu oynayıp, benim gibi Facebook üzerinden giriş yapan arkadaşlarımla oynayabilir miyim bu oyunu?
    Eğer oynayabiliyorsam nasıl?

Mesela az önce bildirim panelinde Facebook'ta arkadaşım olan birinden Real Racing 3'le ilgili bir şey gelmiş. Tıkladım, oyun açıldı, o kadar.
    Sanırım ben beceremedim bir şeyleri. Bu konuda bana yol gösterirseniz sevinirim.

Real time oynayamazsın.

O oyuna girer o pistte araba sürer. Turu kaç dakikada tamamlamış ? Atıyorum 8 dakika. Bir tane yapay zeka atanır. Ona 8 dakikada tamamlaması söylenir üstündede aracın arkadaşının adı yazar. Yani yapay zeka ile yarışıyorsun ama arkadaşın nasıl sürmüşse öyle sürüyor. Arkadaşın kaç dakikada tamamlamışsa o sürede tamamlar sende pnu geçmeye çalışıyorsun

Time shift multiplayer sistem budur

Peki facesiz girdigimizde de bu gecerli mi ? Cunku milyon tane farkli nik ve avatar geliyor.oyunda hep kablosuzsum acik.baslarda yok ya mumkun degil bunlarin normal oyuncu olmayi dusunuyorum ama serdar diye birine de gorunce bu ist bi is var dedim.galiba bu dedigin multiplayer olayi face ile giris yapmasanda gecerli

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

multiplayer nasıl oynayacaz arkadaşlar facebook şartmı

oyunun düşündüğünüz gibi bir multiplayer sistemi yok.
  • oyunu tv ekranında oynamanın yolu varmı ip4s için?
  • Gerçekten güzel oyun tavsiye ederim
  • %24 deyim seviyem 62 oyunu ipad 2 de oynuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seviye 26'yim

• BU ÖGE SAMSUNG GALAXY GT I9000 CIHAZINIZLA UYUMLU DEĞİL

• LANET OLSUN BU NEDİR YA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

BU ÖGE SAMSUNG GALAXY GT I9000 CIHAZINIZLA UYUMLU DEĞİL

Kaldirmaz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Kaldirmaz zaten

aga alttaki kaldırır gösteriyo avea samsung yazan kaldırmaz diyo ikiside aynı cihaz saçmalığa bak
  • quote:

quote:

quote:

Kaldirmaz zaten

aga alttaki kaldırır gösteriyo avea samsung yazan kaldırmaz diyo ikiside aynı cihaz saçmalığa bak

Evet sacma olmus apk indirip dene bi ama bence rahat bir sekilde oynayamazsin o oyunu o cihazda

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaldirmaz zaten

Evet sacma olmus apk indirip dene bi ama bence rahat bir sekilde oynayamazsin o oyunu o cihazda

Amiral gemisine laf etme

• quote:

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

Sony Xperia Neo sorunsuz oynatıyor. Şaşırdım.

bende indirdim bu telefonda çalışabileceğini düşünmemiştim
  • Grafikler güzelmiş
  • Arkadaşlar oyunun ana menüsündeki bölümlerin üzerinde kırmızı yuvarlak içinde sayılar yazıyor bazen, bunlar ne anlama geliyor?

• Bu oyunda profil ismini nasıl değiştiriyoruz arkadaşlar.Benimki quest yazıyor değiştiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Orijinalden alıntı: udjat

Arkadaşlar konuda sorduğum diğer sorulara kimse cevap vermedi, lütfen buna bi el atın :)

Android kullanıcısıyım ve Facebook üzerinden girin yaptım oyuna.
    Şimdi bu oyunu oynayıp, benim gibi Facebook üzerinden giriş yapan arkadaşlarımla oynayabilir miyim bu oyunu?
    Eğer oynayabiliyorsam nasıl?

Mesela az önce bildirim panelinde Facebook'ta arkadaşım olan birinden Real Racing 3'le ilgili bir şey gelmiş. Tıkladım, oyun açıldı, o kadar.
    Sanırım ben beceremedim bir şeyleri. Bu konuda bana yol gösterirseniz sevinirim.

Real time oynayamazsın.

O oyuna girer o pistte araba sürer. Turu kaç dakikada tamamlamış ? Atıyorum 8 dakika. Bir tane yapay zeka atanır. Ona 8 dakikada tamamlaması söylenir üstündede aracın arkadaşının adı yazar. Yani yapay zeka ile yarışıyorsun ama arkadaşın nasıl sürmüşse öyle sürüyor. Arkadaşın kaç dakikada tamamlamışsa o sürede tamamlar sende pnu geçmeye çalışıyorsun

Time shift multiplayer sistem budur

Peki facesiz girdigimizde de bu gecerli mi ? Cunku milyon tane farkli nik ve avatar geliyor.oyunda hep kablosuzsum acik.baslarda yok ya mumkun degil bunlarin normal oyuncu olmayi dusunuyorum ama serdar diye birine de gorunce bu ist bi is var dedim.galiba bu dedigin multiplayer olayi face ile giris yapmasanda gecerli

Dolaylı yoldan gerçek kişilerle oynuyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.