Şimdi Ara

Real Racing 3, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
2
Favori
28.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu app store'dan indirmeyi deniyorum ama yaklaşık 10 dakikadır indiriliyor demesine rağmen yükleme barında bir hareket yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

AppStore'da şimdilik bedava galiba...

oyun f2p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemekte fayda var.. hazır bedava sunmuslar.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

JBsi olanlar herşeyi ücretsizmi alıyor merak ediyorum

Evet, uygulamaya ücret ödemiyorlar. Bildiginiz hırsızlık..

Hocam bu konuya bir açıklama getirmek lazım bence. JB kullanan herkes uygulamaları ücretsiz almıyor. Farklı yöntemler uygulayarak ücretsiz yükleyebiliyorlar. (Bu olay Androidlerde çok daha kolay orasına değinmek istemiyorum). Ben de JB kullandım 3 hafta kadar sanırım. Fakat hiç bir ücretli uygulamayı bedavaya da kurmadım. JB i tweakler için kullandım. Hesabımda parasını ödeyip aldığım bir sürü oyun var. Küçük oyunlardan GTA, Fifa , Batman vs gibi bir sürü oyun ve uygulamayı satın aldım. JB varken bile yeni oyunlar satın aldım. Bu yüzden genelleme yapmak doğru olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

JBsi olanlar herşeyi ücretsizmi alıyor merak ediyorum

Evet, uygulamaya ücret ödemiyorlar. Bildiginiz hırsızlık..

Hocam bu konuya bir açıklama getirmek lazım bence. JB kullanan herkes uygulamaları ücretsiz almıyor. Farklı yöntemler uygulayarak ücretsiz yükleyebiliyorlar. (Bu olay Androidlerde çok daha kolay orasına değinmek istemiyorum). Ben de JB kullandım 3 hafta kadar sanırım. Fakat hiç bir ücretli uygulamayı bedavaya da kurmadım. JB i tweakler için kullandım. Hesabımda parasını ödeyip aldığım bir sürü oyun var. Küçük oyunlardan GTA, Fifa , Batman vs gibi bir sürü oyun ve uygulamayı satın aldım. JB varken bile yeni oyunlar satın aldım. Bu yüzden genelleme yapmak doğru olmaz

JB'in ne olduğunu biliyorum. Her jailbreak yapan uygulamaları ucretsiz indiriyor demedim. Benim cihazım da JB'li ama bütün uygulamaları parasını verip aldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu note2ye kurdum. Takılma vs yok, grafikler şimdiye kadar mobil telefonlarda oynadığım en kaiteli seviyede. Yalnız sanırım OTG gamepad desteği yok. Most wanted'da kolu hemen algılıyor ve ayarlama yapılabiliyordu. Bu oyunda gamepad ayarı yok ve kolu bağladığımda hiçbir tuşu çalışmadı. İleride güncellemelerle bu destek gelir umarım.

• acil android için optimize edilmesi lazım.yazılımsal sıkıntısı var sanırım.grafik olarak most wandet den fazlası yok ama s2 de bazen oyundan atıyor.3g ile bağlıyım bunla alakası varmıdır internetsiz oynanmıyor sanırım ofonline modu varmı?
  • Sony Ericsson Xperia Pro'm ile uyumlu

Hâlâ Samsung Galaxy SIII almak için bir nedenimin olmaması mükemmel

Cihazınızla uyumsuz diyorsa bu adresi deneyin:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.r3_row
  • oyun online mi ?
  • ROW ve NA versiyonlarının farkı ne birisi söyleyebilir mi
  • Bilgisayar oyunu gibi neredeyse ya, çok iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

ROW ve NA versiyonlarının farkı ne birisi söyleyebilir mi

+1
    bende tam ilmiyorum ama online ile ofonline modları mı acaba ben birisini indirdim sadece online oynanıyor.kasma vb şeyler yok fakat bazen oyundan atıyor.3g çok iyi çekmiyor diye sanırım (s2 4.1.2)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

quote:

+1
    bende tam ilmiyorum ama online ile ofonline modları mı acaba ben birisini indirdim sadece online oynanıyor.kasma vb şeyler yok fakat bazen oyundan atıyor.3g çok iyi çekmiyor diye sanırım (s2 4.1.2)

NA: North America
    ROW: Rest of the world

Diye bir tahminde bulunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

quote:

quote:

+1

obaa naptın

• quote:

Sanırım ROW uluslararası, NA Amerika için.
  • quote:

quote:

quote:

+1

öyleyse bölgelere göre ne gibi yazılımsal farklar oluyor.yazılımsal fark yoksa ne fark var

• Arkadaşlar oyun ücretsiz Ancak indirmedim sanırım içine paralı nesneler koymuşlar.

Edit: Android'de ücretsiz Apple'ı bilmem. Tahminim paralıdır orda şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 28 Şubat 2013; 20:38:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

öyleyse bölgelere göre ne gibi yazılımsal farklar oluyor.yazılımsal fark yoksa ne fark var

Kuzey Amerika versiyonunu indirirsen o bölge içerisinde oynarsın.Haliyle ping sorunları yaşarsın. O yüzden ROW versiyonunu indir.

@Illuminn

• hiç zevkli değil oyun içi para vermeden bir halt olmuyor tırışka
  • xperia go indirdim açtım su an 68mb bişey yüklüyo
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.