Şimdi Ara

Real Racing 3 için beklenen bahar güncellemesi yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Insanlar ipad de retina oldugunu bilmiyormu da her seferinde retina yazmak zorunda hissediyorsunuz ?

Bunaldim artik bu milletin kendi cihazlarini ovmesinden.

Eskiden nexus 4 ile oynardim simdi iphone 5 ile oynuyorum hicbir fark yok yemisim retinasini.

Ipad'in retina özelliği şöyle böyle deyip övmüşmüyüm? Ben o mesajı oyun ipad'in ekran çözünürlüğünü %100 destekliyor anlamında oyunun optimizasyonunu övmek için yazmıştım. Her oyunda 2048x1536 desteği ve aa yok nitekim.
    Full hd ve 2560×1600 android tabletlerin tam çözünürlüğünü bile desteklemiyor, bu cihazlara verilen önem detayı ortada. Bu oyunda ipad'in yapısına tam optimizasyon desteği verildiyse, bu da bu oyunun en güzel ipad'de çalıştığı anlamına gelir.
    Ayrıca iphone sürümü ile ipad sürümü arasında aa bakımından epey grafik farkı var, her iki tip cihazımda da(iphone/ipad) yüklü emin olabilirsin.
    Da eski konuyu uplayacak kadar niye hırslandın çözemedim ? Evde diğer aile bireylerinin kullandığı android cihazlarımız da ios cihazlarımız da var, grafiksel karşılaştırma yaptım ki yorum yapıyorum. Ios cihaz benim de, android cihaz da benim değil mi ?
    Şu an bu şekilde tüm cihazlarda oturup karşılaştırma yapmadan hırslanarak sen de kendi nexus cihazını övmüş, android bir cep telefonunu ipad(tablet) ile bir tutmuş oluyorsun. Nexus 4 ile ip5 karşılaştırman tabletleri alakadar etmez.
    Ki zaten telefon ve tabletleri donanım olarak aynı kefeye koyup karşılaştırman da mantıksız olur, kazananın telefon değil, tabletlerden biri olacağı kesindir ama hangisi ? İşte burada optimizasyonla ipad öne çıkıyor.
    Herkes sizin gibi bir adet cihaz alıp ona bağlanarak fanlık yaparak yaşamıyor. Farklı tip cihazlarla karşılaştırma yapıp gerçekleri görebilenler olabiliyor. Eski konuları uplayacak kadar çekememezlik kıskançlık yapma bir daha lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 1 Temmuz 2013; 5:23:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozisik

quote:

Orijinalden alıntı: foz54

her zamanki gibi önce iosa sora androide çıkar. zaten android sürümü berbat aynalar boş gözüküyor ve iphone ile kıyaslayınca araba sanki havadaymış gibi duruyor :/

kardeşim nasıl da belli dandik android telefonlarla iphone u karşılaştırıp kendini avuttuğun( ya da ne amaçla böyle atıp tutuyorsan ) nasıl belli anlatamam.
    cahillik akıyor mesajından.

donanımı düşük cihazlarda oyun zaten öyle. git bak bakayim iphone 4 te aynalarda bişey görünüyor mu?

Bi sikinti mi var kardes? Ben iphone 4umde oynuyorum gram kasma yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en yüksek ödüllü bölüm hangisi Bilen varmı 3-5 binlik ödüllerle porche nasıl alınır ki.

• Biraz pist ekleseler ya hep aynı pistte gitmekten bıktım
  • keske multiplayer olsa :(
  • En son güncellemeyle oyun daha da kötü olmuş.yeni arayüze alışamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle yeni pist eklenmeli mesela bi monaco...arti ferrari modellerini gormek isterim

• Şu oyuna multiplayer gelse varya harika olur
  • Androidi önemsemiyorlar bıktık artık iostaki kaliteyi taşıyamıyorlar.
  • yaa bu oyun hangi telefonlarda açılıyo samsung galaxy s3 minide çalışırmı iyi oynanırmı

• Beyler bunu güncellemeyle mi indirecegiz yoksa ayrı bir app gibi mi? İndirmeye calıstıgımda böyle oluyor
    Real Racing 3 için beklenen bahar güncellemesi yayınlandı
    Real Racing 3 için beklenen bahar güncellemesi yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutek -- 15 Kasım 2013; 23:13:51 >

• Arkadaslar ben bu oyunu kurdum fakat acilmiyor. Tanitim kisminda arabalar biraz yarisiyor ve o esnada donuyor. Bataryayi cikarmam gerekiyor. Discovery kullaniyorum.

• grafikler süper mobile göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

yaa bu oyun hangi telefonlarda açılıyo samsung galaxy s3 minide çalışırmı iyi oynanırmı

Galaxy S3'te hafif kasmalar yaşanıyor. Mini de açamayabilir.
  • Xperia mini de ilk basta oyunu calıstırma problemi yasadım,
    Ram Managerden
    More multitasking ve Swap File'i 256Mbyte (Swap file , SD kartınızın ömrünü azaltır bilginize) yaptım

oyun acılıyor ve sorunsuz olarak oynuyorum lvl 14 oldum :)
    Sadece Finish çizgisini gecince bir snlik bir takılma gibi bir sey oluyor onun haricinde gayet akıcı

Belki benim gibi donanımı düşük telefonu olan baska arkadaslar varsa onlarda da güzel bir şekilde calısır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 19 Kasım 2013; 9:13:03 >
  • Bu oge ulkenizde kullanılmıyor diyor nasil yuklediniz ?

• Kriger kullanıcısına yanıt
    Ben de telefondan da pc den de girdigimde yukle secenegi aktif.
    Real Racing 3 v1.4.0 <-- İNDİR
    dostum apk dosyasını yukledim bilgisayarına indirip telefonuna kopyalayıp kurabilirsin.

oyun kurulduktan sonra ilk çalıştırdınızda 1.45GB indiricektir. Wi-Fi hattınızla baglı oldugunuzdan emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 19 Kasım 2013; 11:34:17 >
  • Şu oyunu bir ben mi sevmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

Şu oyunu bir ben mi sevmiyorum?

Altın veya hack li oynamadığın için sevmiyor olabilirsin.

• boyut olayını iyi düşünmüşler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.