Şimdi Ara

Realm of titans / Bloodlines champ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayrı ayrı iki konu açmak istemedim.Bu oyunlara başlamayı düşünüyorum ki bloodlines a başladım.Diğeri de tam indiriyordum server offline yazıyordu.Yorumlarınız neler.Oynamaya değer mi?
    Bide Bloodlines ile ilgili bikaç sorum var oynayan ve kısaca benim birkaç sorumu cevaplayabilicek bi şahış aranıyor.PM ile irtibata geçsin :)))

• 20 kişi bakmış yokmu oynayan?
  • İkiside çok iyi oyunlar,realm of the titans şu anda kapalı yakında açılır.Bloodline championsu bi ara oynamıştım belki sorularını cevaplayabilirim.Pm ile sormana gerek yok belki ilerde aynı soruna sahip biri burayı görebilir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

İkiside çok iyi oyunlar,realm of the titans şu anda kapalı yakında açılır.Bloodline championsu bi ara oynamıştım belki sorularını cevaplayabilirim.Pm ile sormana gerek yok belki ilerde aynı soruna sahip biri burayı görebilir ;)

tmm aklıma geldikçe sorucam :)
    ilk olarak oyun modlarında sadece arena da oynadım.diğerleri neler biraz açıklayabilirmisn.
    bide ben dota lol tarzı şeyler oynarım onda 4 skill iyiydi de bunda 7 skill var ve ben bazılarının ne işe yaradığını bilmiyorum.Oyuna başlarkende ing den tr ye çevirene kadar oyun başlıyor.Bana bu karakterlerin skillerinin açıklamalarını olduğu -varsa tr çok iyi olur yoksa ing de olabilr- bi site verebilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdcn09

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

İkiside çok iyi oyunlar,realm of the titans şu anda kapalı yakında açılır.Bloodline championsu bi ara oynamıştım belki sorularını cevaplayabilirim.Pm ile sormana gerek yok belki ilerde aynı soruna sahip biri burayı görebilir ;)

tmm aklıma geldikçe sorucam :)
    ilk olarak oyun modlarında sadece arena da oynadım.diğerleri neler biraz açıklayabilirmisn.
    bide ben dota lol tarzı şeyler oynarım onda 4 skill iyiydi de bunda 7 skill var ve ben bazılarının ne işe yaradığını bilmiyorum.Oyuna başlarkende ing den tr ye çevirene kadar oyun başlıyor.Bana bu karakterlerin skillerinin açıklamalarını olduğu -varsa tr çok iyi olur yoksa ing de olabilr- bi site verebilirmisin.

Karakterlerle ilgili ayrıntılı bilgiyi burdan bulabilirsin.http://www.bloodlinechampions.com/bloodlines.php (İstediğin karakteri seç okumak istediğin skilin üstüne fareyi getir)
    Mod olarak bayrak kapmacaya benzeyen bi modu vardı,ama bayrak yerine topçuk kapıyoduk,diğer kuralları bayrak kapmacanın aynısıydı.Ben oynarken sadece bu 2 mod vardı şimdi yeni modlar varsa onları bilmiyorum

Edit:Space skili her karakterde kaçma skiliydi ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |D𐌲oogie| -- 3 Ağustos 2012; 11:28:22 >

• Bi ara oynuyodum bloodline ı player sıkıntısı vardı bırakmıştım 1 yıl kadar oluyor. Mızraklı bi eleman vardı spear master dı galiba adı onla oynuyodum baya zevkliydi oyun
  • Realm of the titans betasını oynamıstım cok zevkliydi... Fakat oyun acılmadı rahat bi 3 ay oldu halen acılcak... Haber bile yok forumlarda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.