Şimdi Ara

Realm ve Catac ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twisting Nethermı Sylvanasmı daha çok dhli var ? WOTLK de 1 ay oynadım begenmistim ama türk olmadıgından bırakmıştım simdi yine baslamayı dusunuyorum 3 cd var elimde ama cataclysm indirmek zorundayım heralde available geldigi zaman oyuna girebilirmiyim yada hepsi yüklenmesimi gerekiyor

• download işleminin tamamen bitmesini beklemeni tavsiye ederim. yoksa oyunda sıkıntı çekersin. datadaki eksiklikler bunaltıcı oluyor.
  • sagol peki 1mb net ile catac yuklerken tam gun pc acık bırakmyrm gunde 3 gb indirip kapatıyorum devam ediyor sorun olmazdimi ? catacdan sonra patch varmı?
  • Twisting iyidir.
  • günde 3 gb i deil 1 mb bile indirsen sorun olmaz. patch konusuna gelince: download işlemi 3 kısımdn oluşyor.bunun ilk kısmı setup .patch lar filan bu setup kısmının içinde.yani sen setup kısmının downloadını bitirdiğinde oyun versiyonun en son versiyona güncellenmiş oluyor.
  • Su anda en çok DH'li silvermoon'da mevcut herhalde. Play tusu aktif olduğunda oynamaya başlayabilirsin. Tamamını indirmeyi beklemene gerek yok.
  • oyle olcak heralde bekliyorum silvermoonda hordemi allimi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.