|
Realme 10 ile Realme 10 Pro Plus'ın ne zaman tanıtılacağı açıklandı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Realme kadar berbat bir firma yok güncellemesi satış sonrası desteği en sıkıntılı firma sakın almayın aldırmayın
-
Realme 8 kullanıyorum sürekli güncelleme geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyide zaten başka ne tür güncelleme bekliyorsunuz ki? Android güncellemesini şuan verdi.Android 13'te alacak.Geriye kararlılık ve güvenlik güncellemesi kalıyor.Ayrıca sadece bunlarla sınırlı değil camera güncellemesi, arayüz güncellemesi, wifi güncellemesi veya sistem hatalarını gideren güncellemelerde verildi.Boş ağızdan konuşmaya gerek yok.Eminim ki telefonu kullanmıyorsunuzdur.Heleki general mobile ile kıyaslamanız tam komedi.Belli ki anlamıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 28 Ekim 2022; 18:48:46 >
Şu an aktif olarak Realme 7 (2.telefon) kullanıyorum, ha keza Realme 7 pro'yu da uzunca bir süre kullandım.Güvenlik güncellemesini normal Android sürüm güncellemesiyle bir tutttuğuna göre sen bu işlerden bayağı bir anlıyorsun
Relme 7'de işlemci olarak G95 var, ha keza Realme 8'de de aynısı var...Realme 7'ye sadece Android 11 güncellemesini verdi, Android12 bugün geliyor yarın geliyor diye diye telefonu tedavülden kaldırdı...şimdi aynı şeyi Realme 8'e yapacak.Android 12'yi vermiş, Android 13 için oyalayıp duracak.Yok betası çıktı, yok ilk önce Hindistan'a gelecek, kararlı sürüm çıkacak vs diye oyalayıp duracak (GM'de aynısını yapıyordu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Ekim 2022; 19:28:9 >
Daha okuduğumu anlamamışsın ki neyi tartışıyoruz? Ben diyorum ki adamlar zaten android 12 verdi.Android 13'e kadar kararlılık ve güvenlik vermiyecekte napacak? Sen diyon ki bir mi tutuyon öyle bir şey mi dedim? Bunu bilemezsin ama vereceğine eminim.Realme 7'de böyle olması bir şeyi değiştirmez.İkiside farklı cihazlar.Belkide vizyonları değişti.GM şu cihazların yanından geçemez.
Realme 8 ana konusu bana ait.Gelen tüm güncellemelerden haberim var.Yenilikleride biliyorum.O yüzden bana belirtemezsin.Ben diyeceğimi dedim zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X