Bu işlemciye 22k ve üstü para mı istiyorlar şimdi? Paranı çöpe atmak gibidir bu. Son günlerde çıkan telefonlar absürt fiyatlardan çıkmaya başladı, ithalatçılardan dolayı mı bilmiyorum ama bu fiyatlar çok saçma gerçekten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 1 Haziran 2024; 22:47:27 > |
Realme 12 Pro ve 12 Pro+ Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatları ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
Hocam o tarihte alanlardan biriyim. 13000 e kulaklık hediyeli Teknosa'dan aldım üstüne ekstra 1 yıl garanti yaptırdım. Hala kullanıyorum cihazı bir yıl geçti. Batarya konusunda evet katılıyorum neredeyse laptoplarla benzer güç tüketen bir işlemci çıkarmak komik bir olay olmuş. Isınma problemim pek yok. Pil kötü ama bir günü çıkarıyor genelde.
Problemli bir cihaz mı? Bazı problemleri var yok değil. Mesela kendimden örnek verecek olursam cihazı aldım 3-4 ay sonra kendi kendine reset atmaya başladı, açılmıyordu falan. Teknik servis eve 5 dakika uzaklıkta götürdüm 3 hafta sonra anakart yenileyip yolladılar. 8/128 12/256 olarak geldi. 3-4 aydan beri problemsiz kullanıyorum.
Yazılım olarak Realme çok çok iyi değil kabulümdür. Daha çok saf android tadı veriyor. Çok fazla bloatware yok, hatta hiç yok. Custom rom kullandığım telefonlarda en küçük Google paketini kuran biri olarak benim için büyük bir artı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar sizlere aciz hane tavsiyem Türkiye’de yedek parçası veya ana merkezi Türkiye’de olmayan telefonları almayın . Redmi 10 Ekran kartını değiştirdim . Düzen tutmuyor sürekli telefon donuyor ve bazı sayfaları peş peşe açıyor meğersem yedek parçası yokmuş sadece Yabancı ülkeden telefon geliyor bu sözümü lütfen unutmayın. Telefon iPhone ama çok pahalı onuda gördüm zaten telefon çok sürse 5 yıl sürüyor ondan sonra güncelleme almıyor kapitalist sistemin amacı insanları sömürmek
-
11proplus+5g 2 adet aldık 6 oldu beş kuruş etmez 1 adette c55 aldık hiç biri birşeye yaramaz. Bildiğinden şaşmamak lazım samsung gerisi yalan. Şimdi diyecekler ki markayı kötülüyor 3 kez servise gitti çözemediler telefondan özelliği iptal ettiler diyeyim gerisini siz düşünün o kadar tövbeler olsun
-
Realme 11pro kullanıyorum 1 yıl oldu ve gayet memnunum plus olanını bilmem ama pro versiyonu çok güzel bir telefon özellikle kamerası sınıfında kesinlikle rakipsiz. Bir çok kez düşürdüm hiç dikkatli birisi değilim ama sapasağlam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X