|
Realme 12 Pro ve 12 Pro+ Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatları ve özellikleri
-
-
Bu fiyatlar ile mağazada poco nun f/p modelleri ile rekabet edemez gerçi poconun son çıkardığı modeller bile çok pahalı
El altından yd olarak imei kaydı yapılan modeller daha ucuz ve çoğunun 10 bin bandında sunduğu özellikler iyi
Realme de imei kaydı yok
Yd bile kimsenin getirmeyeceği modeli yasal olarak bile bu fiyatlar ile zor satar
Ülkemizin uzun zamandır alım gücü düşük vergiler yüksek insanların ilk tercihi üst segmentte s23u s24u xiaomi 13u 14-14u oluyor yd olarak yarı fiyatına imei kaydı yapılabildiği için
Artık kimse peşin 20 bin çıkarıp bir telefon alabilecek güçte değil
Allah yardımcımız olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar bu fiyatlarla ürün satmaya çalışırlarsa Samsung her zaman önde olur yuhh 30000tl o ne ya.zorla yd cihaz aldırmaya yoneltiyorlar insallnlari resmen
Fiyatlara bak oha. Yurtdışında amiral gemisi modeller bu fiyata satılıyor zaten. Çöp işlemciler ile bu fiyatlara değmez.
-
realme redmi gibi fırsat yakalamaya calisiyor sakin olun :)
-
Habere bak çay demle, modelin güncelleme desteğiyle alakalı bir satır yok, ne güzel ticaret patır patır çıkar ne kadar arkasında duracaksın ondan hiç bahsetme.
Dün bir haber'de Oppo'nun güncelleme desteğinden söz ediyordu, merak edip baktım 2021 modelleri yok, niye realme alalım ki?
-
bu çöp modelleri ülkeye getirerek cari açığı arttırıyorlar. yazık.
-
Ülkeye gelen her marka sapıtıyor. Yurtdışı imei yazılabilen modellerin satışı tavan yapacak bu gidişle.
-
Ya tutarsa veya kaç kişiye bu fiyatlardan satabilirsek diye fiyatlandırıyorlar. Satışlar yeterli olmayınca tabii ki fiyatlar makul seviyesi olan 10-13 bin seviyelerine gelecektir. poco x6 pro nun 18 bin, poco x6 nın 14 bin seviyelerinde olduğu bir ülkede bu işlemci ve özelliklerle bu fiyatlara satamayacaklarını yaşayarak öğrenecekler:)))
-
7s gen2 işlemci 28 bin mi? Gözlerimi kapadım açtım tekrar baktım şaka mı bu? (Amiral gemisi işlemci S23 var bu fiyata)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 1 Haziran 2024; 2:30:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ellerinde kalan fazla işlemciyi türkiyeye itelemişler birde bindirimli tarife :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 1 Haziran 2024; 08:40:49 >
-
Güncelleme desteği ile ilgili hiç bir bilgi yok hiçbir yerde, Hadi kişisel beklentilere göre aldık diyelim bir güncellme alırsa alır sonrası belli değil, Tecno'da bu şekilde, Şu güncelleme olayına biraz önem verseler birazda ne koparsak kar mantığı ile hareket etmeseler piyasada güzel yer tutarlar, Honor 90 gibi bir model var şuan fiyat konusunda rakipsiz gerçekten garip bir şekilde, Bu model oluyorsa bu yeni gelenlerde olabilir demekki.
-
O sırada SD 8 Gen 1 li Realme GT2 Pro 'nun fiyatının 20.700 TL olması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
poco cöp
Çıkış ( kulaklık hediyeli ) 13 bin tl idi.
Ana konusuna bakarsanız biraz problemli bir cihaz ( cpu ve pil + yazılım )
21 bin tl cpu için kimse şuanda o parayı vermez. YD poco x6 pro (245$) 10/12 bin tl alınıp kullanılabilir dh den.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 1 Haziran 2024; 12:1:58 >
snapdragon 7s gen 2 7 s gen 3 bu işlemciler çöp bunlara para vermeyin. .
7s gen 2 antutu gpu skor::117155
mediatek dimensity 8300 gpu skor:520.005
orta seviye güçlü bir telefon arıyorsanız içinde en azından 7200 ultra veya 8300 bulunmalı özellikle 20.000 üstü olanlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 1 Haziran 2024; 13:47:54 >
-
Yine cihazı kötüleyip şöyle laf edenler falan da olmuş fiyatına hangi Samsung hangi redmi yada hangi poco bu fiyata 120 x zoom verebilir acaba hemde 12 GB ram ve 512 gb kapasiteli telefonu tamam işlemcisi iyi olmayabilir ama diğer özellikleri hangi firma karşılayabilir bu fiyata peki orta orta segment için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 1 Haziran 2024; 15:55:42 >
120X övmek için yeterli veya geçerli bir sebep değil, Benim P60 Pro'da 100X çekiyor ama kullanılabilir fotoğraflar olmuyor hiç bir cihaz kullanılabilir fotoğraf çekemez o değerlerde zaten.
Buradaki sorun bu cihazlara ucuz versiyonları üzerinden 20K veya 25K ücret ödemesi karşılığı bana ne sunacak, Kağıt üzerinde güzel özellikler var kamera kısmında özellikle lakin güncelleme konusunda bir satır bilgi yok hiçbir yerde en büyük sorun budur.
Şahsen marka olarak samsung sevmem lakin 10K altı fiyatlı ürünlerinde bile güncelleme desteği sunuyor buda güven veriyor insanlara çok basit bir şekilde.
-
10 bin etmeyecek telefonlara bak hele. Vergiyi geçti bu iş. Bu bildiğin ithalatçı kazığı. Neyse kimse almayacak Allahtan. soksunlar bir yerlerine mesela ceplerine
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
7s gen2 işlemci 28 bin mi? Gözlerimi kapadım açtım tekrar baktım şaka mı bu? (Amiral gemisi işlemci S23 var bu fiyata)
|
bu çöp modelleri ülkeye getirerek cari açığı arttırıyorlar. yazık.
|
Bu fiyatlar ile mağazada poco nun f/p modelleri ile rekabet edemez gerçi poconun son çıkardığı modeller bile çok pahalı
El altından yd olarak imei kaydı yapılan modeller daha ucuz ve çoğunun 10 bin bandında sunduğu özellikler iyi Realme de imei kaydı yok Yd bile kimsenin getirmeyeceği modeli yasal olarak bile bu fiyatlar ile zor satar Ülkemizin uzun zamandır alım gücü düşük vergiler yüksek insanların ilk tercihi üst segmentte s23u s24u xiaomi 13u 14-14u oluyor yd olarak yarı fiyatına imei kaydı yapılabildiği için Artık kimse peşin 20 bin çıkarıp bir telefon alabilecek güçte değil Allah yardımcımız olsun |
Benzer içerikler
- hepsiburada premium ücreti
- hatasız çeviri
- hileli whatsapp
- 1 telefonda 2 whatsapp
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X