Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada Pex derken Pixel Experience Romu kastediyorsun sanırım. İlk denediğim romdur. Sanırım bunların hepsi port edilmiş. Özellikle bunu durum çubuğunu özelliştirmeye çalıştığında daha iyi anlıyorsun. Kesinlikle notch ekran için yapılmamış. Başka bir cihazdan uyarlamaya çalışmalar. Sonuçta emek var ellerine sağlık ama hiç tatmin edici değil. Yani UX berbat.
    Cihazın yapısına uygun romu LineageOS çıkarırsa, onu temel alıp tekrar farklı ve güzel romlar çıkarabilirler. Bu arada sende uğraşmayı seviyorsun sanırım. O zaman root erişimi sağladıktan sonra, yeni romlar çıkana kadar kendinde birkaç değişiklik yapabilirsin diye düşünüyorum.
  • mrtdns kullanıcısına yanıt
    Özel de paylaşabilirsiniz ama şuan xda forumda kimse açamadı. Eğer böyle bir yöntem bulduysanız bunun konusunu açarak paylaşabilirsiniz. Açıkçası ben riskleriyle deneyebilirim hemen.
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Avrupa romu kullanıpta kilidi açabilen sadece Türkler. Hintlilerde geçen gün aynı şeyi söylediler. Yani benden sonra biri daha açmış, onunla da konuşmuşlar. 2 gündür telegram'dan falan herkes mesaj gönderiyor. Birde ben farklı birşey yapmadım. Sadece doğru araçları kullandım. Müsait olunca size özelden atarım.
    Tamam bekliyorum.
    Mesaj atanlar yüzünden konu açmaya karar verdim. Tek tek yazmaktansa böylesi daha iyi olur herhalde. Fakat vaktim olmadığı için çok uğraşamadım. Elimden geldiğince hızlı anlatmaya çalıştım. Eksik birşey olursa fırsat bulunca düzeltirim.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142634700
    Sırf çok fazla rom geliştiriliyor diye aldım telefonu ama bootloader kilidinde kaldım :) depth paylaşılıyor yeni ama onu da bekledim olmadı realmeye mail attim Avrupa'ya acmiyoruz diyorlar sadece valla soğudum telefondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yarın deneyeceğim bende box ile sürüm düşürdüm ama dusurmeme rağmen boot aşamasına gelemedigim için bootloader acamamamistim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Coloros 6'da kesin açılmıyor hocam yeryüzünde eu da başaran yok ama bu sürümde olabilir arkadas yapmış ayrıca bize depth dosyası verilmedi realme 3 için verilen dosyayı kullanıyoruz biz şuan artık küfür edicem bunlara mail atıp :)

Edit:,dosya bizim tel için de resmen paylaşılmış ama Hintliler açabiliyor sadece çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 30 Mart 2020; 19:44:50 >
  • emre845 E kullanıcısına yanıt
    Denedin mi şimdi arkadaşın paylaştığı yöntemle ?

Apkyi kurdum hala processing kısmında ileri gitmedi

Edit: Şimdi program succesfull oldu pc kısmına geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 30 Mart 2020; 21:58:15 >
  • Bootloader açıldı :)
    Hayırlı olsun !

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtdns

Hayırlı olsun !
    sağol.. magisk kurdum stoktayım hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtdns

Hayırlı olsun !
    Şuan tek düşüncem twrp kurduğum için stok rom için güncelleme alamayacağım sanırım. Onu nasıl çözeceğiz.. Gruplarda Twrp için dosya veriliyor ama sorun yaratır mı denedin mi hiç?
    Hiçbir sorun olmaz. Güncellemeleri indirip twrp den kurarsın. Ben herşeyi test ettim sıkıntı yok.

• Bu telefon ilk çıktığında yanılmıyorsam Redmi note 8 pro dan daha ucuzdu. Ne oldu da fiyatı bukadar arttı.

• 2500 tl olmuş telefon büyük olasılık stok olmadığı için ya da yeni modeller çıktığı böyle yoksa 1600-1700 üstü etmez.
  • Arkadaşlar Volte'yi etkinleştirdim Stock romda hayırlı olsun (root gerekli)
    Edit: Vowifi'de etkinleşiyor

Magiskten Voenabler modülünü kurup reset atıyoruz Volte Aktif hala geliyor..

Magisk Deposunda yok uygulama aşağıdaki linkten indirip elle kurunuz

Realme 5 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 31 Mart 2020; 11:45:51 >

• bende hindistan sürümünden aldığım modem dosyasını path ettim ve twrp ile stock rom a yükledim Şuan volte aktif.

Volte sadece bizim ülkeye kapalı arkadaşlar.

twrp dosyasını akşam paylaşırım
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.