Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlarda ekran kücülüyor nasil oldu anlamadim cozebilen varsa yazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar arkadaşlar.telefonu yeni aldım.pubg mobile deneyimledim.yön tuşları takılı kalıyor ve camera kendi kendine yukarıya assagıya dogru sallanıyor.oyunu oynayan arkadaşlar sizde de böyle sorunlar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Arkadaşlar tüm operatörlerde volte için Realme desteğe mail atalım derim. Kendi adıma ben attım. Kafanıza göre yazabilirsiniz, maksat talebin yüksek olması ki ilgilensinler(resmi olarak kayıt olması açısından email atmak daha iyi olur diye düşündüm):

service.tr@realme.com

Bende sırf bu yüzden Samsung aldım yoksa bunu alacaktım.

Kullanmaya başlayınca volte hd ses görüşmesi alışkanlık yapıyor olmayınca olmuyor.

• İndirme bağlantısını tekrar C01 sürümüne geri çektiler. Sebebini bilen varmı?

Ayrıca artık tr de yayınlamaya başlandı.

www.realme.com
    Yazılım Güncelleme
    https://www.realme.com/tr/support/software-update

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur.sari21 -- 28 Mart 2020; 14:19:33 >
  • Geri çekmeleri benim de kafamı karıştırdı. Bakalım ne çıkacak altından.

• Donanım haberde yorum yazarken takılma yaşayan varmı birşey yazıyorum ekranda takili kalıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor acaba sorun crome da mı bu söylediğim çok nadir oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 28 Mart 2020; 20:4:34 >
  • Senkronizasyon sorunu yaşıyorum emailler için zamanında bildirim gelmiyor. Uygulamaların bazıları çok geç bildirim gönderiyor. Vidgetler düzgün çalışmıyor takılıp kaliyor. neyi yanlış yapiyorum acaba hiç anlamadım.

• krc58 kullanıcısına yanıt
    uygulamaların geç bildirim göndermesi bendede mevcut hocam şuanda

yazılım konusunda kötü olunur da bukadar da tahmin etmemiştim üzüyor Realme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur.sari21

İndirme bağlantısını tekrar C01 sürümüne geri çektiler. Sebebini bilen varmı?

Ayrıca artık tr de yayınlamaya başlandı.

tr deki sayfayı da takip edin
    yurt dışını da.
    örneğin tr de tüm modeller gözükmüyor
    ama Hindistan sitesinde daha fazla model güncellemeleri var
    www.realme.com
    Yazılım Güncelleme

Ayrıca kullanım klavuzunu da indirmenizi öneririm
    neredeyse 240 sayfalık klavuzda hangi özelliğinin nasıl ayarlanabileceği anlatılıyor
    Türkçesini göremedim ama ingilizcesi var

Türkiye sitesinde coloros varhttps://static.realme.net/common/pdf/ColorOS-6.pdf
    Hindistan sitesinde
    ise yeni OLAN realmeUI-1.0 KULLANICI REHBERİ DE VARhttps://static.realme.net/common/pdf/realmeUI-1.0-UserGuide-V1.0.pdf

• Arkadaşlar, Geç gelen bildirim, diğer programlarda takılmalar, mesaj ekranında takılma, fotoğraf görüntülemedeki sıkıntılar, pil tüketimi gibi sorunlar için yeni güncelleme gelmiş. 670 mb. Haberiniz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    Haber verdiğiniz için teşekürler!
    Aceleci olan ben hemen yüklüyorum

Realme 5 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 29 Mart 2020; 13:32:57 >
  • Yeni güncelleme gelmiş telefona yüklüyorum arkadaşar. İnşallah şarj konusunda iyileşme sağlamıştır.

• Fark eden oldu mu bilmiyorum. Youtube ve Netflix uygulamalarında videoyu ileri veya geri sardığımda görüntü 1 saniye takılıp ardından normal şekilde oynuyor. Chromeda video izlerken ileri geri sardığımda böyle bişey yaşamadım. Sebebini ve çözümünü bilen var mı?
    Not: İphone hariç tüm android cihazlarda gözlemledim bu durumu

• Geç bildirim sorunu yaşayan arkadaşlarım. Uygulama bilgilerinden güç tüketim korumasını kapatabilirler.

Otomatik başlatmayı ve Arka planda veri kullanımavı açabilirler.

Ek olarak ayarlardan Pil bölümünden, Güç tasarruf seçenekleri, Uykuda bekleme optimizasyonunu kapatabilirler işe yarayacaktır.

Ben mail olarak Outlook kullanıyorum. Bildirim sıkıntısı yüzünden seneler önce geçtim. Problem yaşamadım öneririm.

Sıkıntı yaşadığınız konuda bilgi sahibiysem; etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Hayırlı akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkarakartal -- 29 Mart 2020; 23:10:40 >
  • Merhaba arkadaşlar. 3 haftadır konudan uzak kalmıştım. Son günlerde cihazla ilgilenecek vakit buldum. Son çıkan tüm custom romları inceledim. Daha öncede dediğim gibi ben farklı rom kullanmayı seviyorum.
    Merak edenler için;
    Custom romların hepsini tek tek kurup denedim. Maalesef hepsi 5 para etmez. Çok alâkasız cihazlardan realme 5 pro 'ya port edildiği için cihazın özellikleri ve yapısına uygun değiller.
    LineageOS, realme 3 pro için resmi romunu birkaç gün önce yayınlamıştı. Umarım realme 5 pro içinde kısa zamanda bir rom çıkarırlar. Maalesef stabil ve cihaza uygun bir custom rom için onları beklemek gerekecek.
    Şimdilik cihaza orijinal romu geri yükleyip rootladım. RealmeUI de fena değil. Biraz daha özelleştirme eklenirse daha da güzel olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtdns

Merhaba arkadaşlar. 3 haftadır konudan uzak kalmıştım. Son günlerde cihazla ilgilenecek vakit buldum. Son çıkan tüm custom romları inceledim. Daha öncede dediğim gibi ben farklı rom kullanmayı seviyorum.
    Merak edenler için;
    Custom romların hepsini tek tek kurup denedim. Maalesef hepsi 5 para etmez. Çok alâkasız cihazlardan realme 5 pro 'ya port edildiği için cihazın özellikleri ve yapısına uygun değiller.
    LineageOS, realme 3 pro için resmi romunu birkaç gün önce yayınlamıştı. Umarım realme 5 pro içinde kısa zamanda bir rom çıkarırlar. Maalesef stabil ve cihaza uygun bir custom rom için onları beklemek gerekecek.
    Şimdilik cihaza orijinal romu geri yükleyip rootladım. RealmeUI de fena değil. Biraz daha özelleştirme eklenirse daha da güzel olabilir.
    Eu için bootloader kilidi açılıyor mu ki????
    Pex offical bu olarak veriliyor port değil onu denefin mi?

Ahh Xiaomi değerini biledim yazılımın iyiydi bootloader root telefon komple kontrolümdeydi.. Ben yazılımın bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 30 Mart 2020; 8:57:22 >

• emre845 E kullanıcısına yanıt
    Bootloader açılmıyor ama box ile sürüm düşürülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emre845

Eu için bootloader kilidi açılıyor mu ki????
    Pex offical bu olarak veriliyor port değil onu denefin mi?

Ahh Xiaomi değerini biledim yazılımın iyiydi bootloader root telefon komple kontrolümdeydi.. Ben yazılımın bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim.

Alıntıları Göster
    Yeni güncellemeden sonra fırsat buldum uğraşmaya. Yani yeni güncellemeden sonra açılıyor. Hiç uğraşmayıp yada yapamayıp açılmıyor diyenler var. Fırsat bulunca SS atarım sana.

• mrtdns kullanıcısına yanıt
    Burdan paylaşırsan sevinirim. Boot olmuyor nasıl açtınız merak ediyorum

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşlar haklı olarak, daha önce hiç yapmayanların cihazlarına zarar verebileceğini düşünüyor. O yüzden şimdilik buradan paylaşamam.

Realme 5 Pro [ANA KONU]Realme 5 Pro [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.