Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Android 10 11_C.15

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur.sari21 O kullanıcısına yanıt

bu uygulama bende hiç çalışmıyor yükledikten sonra açmıyor

• rapidos kullanıcısına yanıt

Benim verdiğim linkteki uygulamayı denermisin ben suan denedim açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sizdeki android rom sürümü nedir? sizdekini indirip deniyorum

Her yerde hatalı sürümü var bende çok aramıştım bi deneyin olabilir

Android 10 benimkide 11 yüklemiştim geri 10a düşürdüm çünkü recovery yok 11 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur.sari21 -- 24 Şubat 2022; 0:11:57 >

sizin bağlantıdan indirdim kuruyorum sorun yok ama uygulamanın üstüne basınca tepki vermiyor.

DeepTesting_realme 5pro.apk indirdiğim dosya

Cok ilginç şuanda benim sürüm c.15

Ben zaten kilit açtığım için farklı ekran çıkıyor ama yinede açılıyor bide geliştirici seçeneklerden oem kilit açma açtın mı ayrica uygulamaya bellek okuma izni verdinmi kontrol et

Realme 5 Pro [ANA KONU]

Realme 5 Pro [ANA KONU]

uygulama izinlerinde sorun yok ama çalıştırmıyor. telefon yakın zamanda servise girdi ve tamamen formatlanıp güncel rom kuruldu. telefonu yedekliyorum yedekledikten sonra sıfırlayıp siteden tekrar resmi romu indirip sıfırdan kuracağım.

farklı bir rom lazım değil aslında volte ve vowifi benim için yeterli.

sağolun onuda deneyeceğim. sadece volte ve vowifi için telefonu garanti dışına çıkartmadan yapılabilecek bir çözüm var mıdır?

• Malesef zamanında cok uğraştım ama açamadım kilit açmak zorundasınız Android 11 geçince recovery(twrp) henüz ru2 için kimse çıkarmamış oyuzden volte açamadım. Tekrar Android 10a geri dönüp twrp ekraninda kodu girip volteyi açtım ve 11e tekrar recovery çıkana kadar gecmeyi dusunmuyorum

telefonun yedeklemesi bitti sıfırladım birazdan sıfır fabrika romu kuracağım ve sonra uygulamaları deneyeceğim. vowifi için bir çözüm var mıdır?

kilidi açıp build.prop içinde düzenleme yapıp sonra kilidi kapatsak bir sorun oluyor mu?

• realme 5 pro için olan diğer romlarda build.prop listedeki gibi düzenlenmiş

Alıntı

metni:
    persist.dbg.ims_volte_enable=1persist.dbg.volte_avail_ovr=1persist.dbg.vt_avail_ovr=1persist.dbg.wfc_avail_ovr=1persist.radio.rat_on=combinepersist.radio.data_ltd_sys_ind=1persist.radio.data_con_rprt=1persist.radio.calls.on.ims=1

Ne kadar kaldı garanti süresi. Bu arada başka forumlarda okuduğumda KVK kilidi açık cihazlara da garanti kapsamında bakıyor diye bi yazı okudum diye hatırlıyorum. Dediğim kodu girersen sorun olmuyor. Direk açılıyor. Evet dediğin kodlar ile de olması lazım.

iki ay kaldı sonra garanti bitiyor. kilidi açıp gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra kapatmayı düşünüyorum kilit açıkken banka uygulamaları sıkıntı yaratabiliyor. kvk dan servis hizmeti almadım bir sorun olursa ondan da denerim.

sizde vowifi çalışıyor mu?

Açmamiştim ama açınca evet çalışıyor

Realme 5 Pro [ANA KONU]

• @ozgur.sari21 yaptım teşekkür ederim. volte ve vowifi sorunsuz çalışıyor fakat herhangi bir banka uygulamasına girince "sistem bütünlüğü risk altında. ödeme uygulamalarını kullanmadan önce bunu düzeltin" uyarısı alıyorum.

telefona root atmadım sadece volte ve vowifiyi etkinleştirdim.

boot kilidi açık olduğu için uyarı veriyor diye boot kilidini de kapattım fakat çözüm olmadı. sizin bu konuda bir çözümünüz bulunuyor mu?

• Stable Google camera linki riica edebilirmiyim arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.