< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Realme 5 Pro [ANA KONU] (72. sayfa)
-
-
Evet bugün telefon servisten geldi. Ekranı komple değiştirmişler. Üzerine yeni koruyucu uygulanmış jilet gibi geldi valla. Garanti Kapsamı yapıldı. Garantinin bitmesine 1 ay kalmıştı. İsabet oldu. Bilginize.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değerli cevabın için teşekkürler bende bitmeden göndereceğim servise inşallah aynı muameleyi gösterirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 11 gelen varmı? Benim cihaz bootloader falan açık acaba bana mi gelmiyor sadece diye merak ettim.
Bana gelmedi daha gelse de yüklemem şu an. Çünkü şu siteden belirtilen yorumlara göre sürümün sıkıntılı olduğuna dair yorumlar gördüm o yüzden kararlılığı daha iyi olana kadar yüklemeyeceğim.
-
1699 TL satılan telefon şu an 4500 -5500 tl...Allah korusun bozulsa alamıcaz bi daha...
-
Aynen öyle vallahi. Pamuklara sarıp sarmaladım dua ediyorum başına bir şey gelmesin diye.
-
Android 11 gelen var mı?
Bunların güncelleme vereceğini yok. Artık gelse bile ne gelicek o belli bile değil. Güven birakmadilar İyice sogutturlar bu markadan
Boşverin android 11' i
Ar uygulaması bu telefonda çalışıyor, chrome'a dinazor yaz 3 boyutlu dinazorla eğlen
Geçen gün 5,5 saat ekran süresi, 3 gün 20 saat bekleme süresi aldım. Daha da %14 şarj varken taktım adaptöre. Android 11, 2 senelik telefonda bu değerleri bozacaksa hiç gelmesin zaten. Bankacılık ve sosyal medya uygulamaları Android 10 ile çalıştığı sürece giderim ben bu cihazla.
-
Arkadaşlar bende ekran kasa açıklığı şikayeti ile KVK servisine götürdüm. 3 gün için garanti kapsamında değiştirdiler. İşçilik çok iyi.
-
arkadaşlar ekran açıklığından kaynaklı bende ankara kvk ya verdim subatın 3ünde. ancak cihaz hala ekran bekliyor
realmeyi aradım tedarik sorunu yaşıyoruz dendi. bu konuda madur oldum resmen.
20 günü geçerse değişim talep edeceğim markadan soğutan bir durum oldu
-
aynı şekilde hindistan yaptım ama güncelleme gelmedi. üstte volte gördüm onu nasıl yaptınız?
-
Ayarlardan bölge değiştirmen hiç birşeyi değiştirmiyor.
Bu konuyu incele bu şekilde değiştirmen gerekiyor.
Ayrica volte açmak için
Bu konudan sadece twrp ve fasboot modunda nasıl yükleneceğini oku.
Alıntı
metni:fastboot flash recovery twrp_RMX1971-3.1.1.img Kodunu girdikten sonra aşağı yukarı oklarla recovery moda gir twrpin ana ekranina gelince tek yapman gereken aynı cmd ekranına aşağıdaki kodu yapıştırıp yeniden başlatman açılınca volte açık olucak
Alıntı
metni:adb shell setprop persist.dbg.ims_volte_enable 1; setprop persist.dbg.volte_avail_ovr 1; setprop persist.dbg.vt_avail_ovr 1; setprop persist.dbg.wfc_avail_ovr 1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur.sari21 -- 23 Şubat 2022; 23:55:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sağolun. bootloader kilidi kapalı güncel rom için işe yaramıyor. güncel rom için bir yönteminiz varmıdır?
-
Hangi sürümdesin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X