Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuke.man

arkadaşlar pilden yana değilde performans düşüşü başladı telefonde alalı 15 ay oldu gerçi, birde android 11 gelirse çok daha fazla performans düşüşü yaşanacaktır

Benim ekran ömrü 8 saat civarına düştü. Dediğiniz gibi 1.5 sene oldu bir de bazı mail vb. çeşitli uygulamalar yükledim. Bundan sonra pil performansı aşağı yönlü olacaktır kanatindeyim

• Fakir ama gururlu bi android 11 güncellemesi alıcaktı bu telefon ne oldu ? 2021 Kasım aralık gibi mi gelecek acaba ?

• Bende xt var sorunlar benzer olabilir veya belki bir çözüm önerebilirsiniz:

Ekrandaki yazılar ve ölçek birden büyüyor ve geri tuşlara birkaç kere basınca eski haline geliyor. bazen çok rahatsız etmeye başlıyor

Nedenini veya çözümünü bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DHKemal

Bende xt var sorunlar benzer olabilir veya belki bir çözüm önerebilirsiniz:

Ekrandaki yazılar ve ölçek birden büyüyor ve geri tuşlara birkaç kere basınca eski haline geliyor. bazen çok rahatsız etmeye başlıyor

Nedenini veya çözümünü bilen var mı?

Hiç denk gelmedim böyle bir sıkıntıya üstad benim Realme 5 Pro'da

• quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Hiç denk gelmedim böyle bir sıkıntıya üstad benim Realme 5 Pro'da

Alıntıları Göster

teşekkür ederim. şöyle bir çözüm önerildi. Deniyorum. inşallah bir daha o sorun çıkmaz karşıma

https://forum.donanimhaber.com/realme-xt-ana-konu--142299024-15#149690960

• Telefon tasarruf modunda iken bildirimleri gelmeyen, geciken var mı? Özellikle gmail ve letgo gibi uygulamalarda? 1-2 dk değil bildiğiniz yarım saat falan. Bazen hiç gelmiyor uygulama açılırsa geliyor. PlayStore güncellemeleri derman olmadı, telefonu sıfırlamak da istemiyorum. Önemli iş mailleri vs zaman zaman gecikiyor. Memnun olduğum telefon beni deli edecek sırf bu yüzden.

• Merhaba arkadaşlar telefonun kendi kamera uygulamasında 4:3 ve 19.5:9 görüntü formatı dışında da fotoğraf çekilmiyor. 16:9 fotoğraf çekmek için yapabileceğimiz bir ayar var mı? Konuda ki Google kamera indirip deneyen var mı dışardan apk yüklemeye pek sıcak bakmıyorum çoğu virüslü oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Realme UI 2.0 verceklerdi hala veremediler. Niyetleri varmı acaba??

Valla ben kilit açtım. Magisk yükledim. Volteyi açtım.
    Hatta realmenin özelliği ve uygulamari olduğu halde ülkemize kullanım vermediği tema mağazası vs bircok özelliği aktif ettim. Bukadar özelliği neden ülkemize vermiyorlar oda bi enteresan

Bu arada hattim Vodafone
    Realme 5 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozgur.sari21 O kullanıcısına yanıt

• ozgur.sari21 O kullanıcısına yanıt

hepsini

nasıl yaptın anlatırmısın

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

bendede aynı sorun var maalesef

• Realme 5 Pro [ANA KONU]

Android 11 güncellemesi yok arkadaşlar maalesef

• Bana bugün Haziran ve Temmuz 2021 güvenlik güncellemesi geldi. Telefonu yavaşlatmasın, pili öldürmesin de tek android 11 de eksik kalsın. zamanında 1600 TL'ye aldığım telefon bu. Neredeyse 2 sene olacak tık demedi çalışıyor. Bu paraya bu kadar köfte yetiyor bana gölge etmesinler başka ihsan istemem. Realme 5 Pro [ANA KONU] 

• nuke.man N kullanıcısına yanıt

TR de yok çalısma evet. Ama Hindistanda var beta olarak ülkemizde kapalı beta sürümü. Buyurun duyuruyu okuyun. TR ekibinin pek bilgisi yok bu konularda.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

TR de yok çalısma evet. Ama Hindistanda var beta olarak ülkemizde kapalı beta sürümü. Buyurun duyuruyu okuyun. TR ekibinin pek bilgisi yok bu konularda.

Duyuru linki için teşekkürler. Tabii ki henüz beta bir sürüm ama "battery drain" yorumlarının fazlalığı benim hoşuma gitmedi. Şahsi tercihim Android 10 ile gidebildiğim kadar gitmek olacak.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

Aynen çıktıktan sonra yorumlara bakmak lazım. 6pro vr 7pro için şuan android 11 çıktı. 4 aylık süreç oldu beta süreci. 7icinde çıkmış ülkemizde dağıtım başlamadı henüz ama. Uzun sürüyor bu süreçte birçok güncelleme geliyor. Takip etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Aynen çıktıktan sonra yorumlara bakmak lazım. 6pro vr 7pro için şuan android 11 çıktı. 4 aylık süreç oldu beta süreci. 7icinde çıkmış ülkemizde dağıtım başlamadı henüz ama. Uzun sürüyor bu süreçte birçok güncelleme geliyor. Takip etmek lazım.

Haklısınız. Yakından takip etmeli. Uygulamalar illa Android 11 diye zor etmezse ben geçmem şahsen. Şubat 2022'de 2 senem dolacak telefon ile. Geçer beğenmezsem de artık satma zamanı geldi derim. Şu ana kadar beni pişman etmedi gayet yeterli hizmet verdi parasına göre. Kamerasından da (gündüz), şarjından da çok memnunum. Riske atasım yok.

• Evet dostlar telefon fiyatına göre beni yaklaşık 2 yıldır idare etti. Fakat şu son zamanlarda gözüme batan birşey. Kılıfsız kullanımda çok parmak izi tutuyor. Resmen yanımda bez ile dolaşmaya başladım. El hijyenime dikkat eden birisiyim. Fakat böyle yağlı bir hissiyat oluyor özellikle arka kapakta. Çözüm bulabilen var mı buna. Zira sırf bu sebepten pilastik telefon almayı düşünmüyorum bu sebepten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caracal13

Evet dostlar telefon fiyatına göre beni yaklaşık 2 yıldır idare etti. Fakat şu son zamanlarda gözüme batan birşey. Kılıfsız kullanımda çok parmak izi tutuyor. Resmen yanımda bez ile dolaşmaya başladım. El hijyenime dikkat eden birisiyim. Fakat böyle yağlı bir hissiyat oluyor özellikle arka kapakta. Çözüm bulabilen var mı buna. Zira sırf bu sebepten pilastik telefon almayı düşünmüyorum bu sebepten.

O bende de çok oluyor. Ben içinden çıkan silikon şeyi kullanıyorum kılıf olarak. Elimi ve telefonu düzenli temizlememe rağmen baya parmak izi kalıyor. Eller sıcakta terliyorsa vs daha da kötü oluyor. Bir çözümü yok gibi.

• Herkese selamlar,

Bu telefona tam uyumlu kırılmaz cam bulmakta zorlanıyorum. Kullandığımız ve memnun kaldığınız camlar var mı?
    Bir de kılıf bulmakta çok zor, herhangi bir telefonla benzerliği var mı o markayı ve modeli yazıp kılıf veya cam arasak.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.