Ben onun yerine evde farklı dışarıd afarklı kulıf kullanıyorum, daha kullanışlı oluyor. Ben yetkili servise gönderdim ve ekran komple değişti. Şimdilik bir sorun yok, umarım olmaz da. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme 5 Pro [ANA KONU] (68. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: pilekiBen onun yerine evde farklı dışarıd afarklı kulıf kullanıyorum, daha kullanışlı oluyor.
Ben yetkili servise gönderdim ve ekran komple değişti. Şimdilik bir sorun yok, umarım olmaz da.
Ne kadar ücret ödedin hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güc kullanımına bak hangi uygulama ne kadar şarj tüketmiş?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ücret ödemedim, garantiden değişim sağladılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alibgc
Güc kullanımına bak hangi uygulama ne kadar şarj tüketmiş?%30 chrome, %10 instagram, %10 sahibinden... Diye gidiyor. Ama her gün ortalama %30 Chrome yemiş pili.
quote:
Orijinalden alıntı: pilekiÜcret ödemedim, garantiden değişim sağladılar.
Bilsem bende gönderirdim:( şimdi benim telefon garantiden de çıkmıştır. Göndersem yapmazlar da...
Merhaba telefonun ekranı kırıldı, istanbulda kaliteli ekran takan yer var mı bildiğiniz?
-
Chromun verilerini silip öyle deneyebilirsin.çokmu kuanıyosun chromu?
quote:
Orijinalden alıntı: The_Shark%30 chrome, %10 instagram, %10 sahibinden... Diye gidiyor. Ama her gün ortalama %30 Chrome yemiş pili.
Alıntıları GösterOpera Tarayıcı ile dene bir hocam. İçinde reklam engelleyici de var. Baya tasarrruflu bence Chrome'a göre. Ama o pilde başka bir sorun var gibi. Belki temiz bir kurulum sonrası şu anki programları teker teker yavaş yavaş kurarak hangisinin bataryayı öldürdüğü öğrenilebilir. Migros Sanal Market, TrendYol, AliExpress, Yemek Sepeti, Google Fit bunları mutlaka kapalı tutun. Bildirim gelince arka planda açılıp batarya emiyorlar. Ben çoğunu engelledim. Sadece ben isteyince çalışıyorlar.
-
Açıkçası benim de yapılacağı konusunda pek umudum yoktu. Bursa'daki teknik servise gönderdim, pazartesi kargoya verdim ve cumartesi günü onarılıp telefon gelmişti.
Şimdi gönderseniz muhtemelen garanti dışı kalmış deyip onarmazlar ancak denemekten zarar gelmez.
-
Hocam chromedan, verilerinden veya diğer uygulamalardan kaynaklandığını sanmıyorum. Çünkü uzun süredir bir uygulama yüklemedim, uygulamaların çalışma ayarlarını değiştirmedim. Yani çok kurcalamadan sabit şekilde telefon kullanan bir kullanıcıyım. Durduk yere 10 gündür pilin bu şekle gelmesi garip geldi zaten ondan yazdım. Neredeyse bariz şekilde %40 %50 daha az dayanıyor batarya.
quote:
Orijinalden alıntı: The_Shark
Hocam chromedan, verilerinden veya diğer uygulamalardan kaynaklandığını sanmıyorum. Çünkü uzun süredir bir uygulama yüklemedim, uygulamaların çalışma ayarlarını değiştirmedim. Yani çok kurcalamadan sabit şekilde telefon kullanan bir kullanıcıyım. Durduk yere 10 gündür pilin bu şekle gelmesi garip geldi zaten ondan yazdım. Neredeyse bariz şekilde %40 %50 daha az dayanıyor batarya.Ben de Chrome'dan olduğunu sanmıyorum. O nedenle pil de başka bir sıkıntı olabilir yazdım. Güzel bir yedekleme ve sıfırlama ile bir deneyin isterseniz.
-
C12 sürümü geldi hala volte yok bunlarin volte vermeye niyeti yok galiba
Pil performansında bir değişiklik varmı?
Bu cihazın pilinde bir kalibrasyon garipliği var. Aynı kullanımla bazen 4 güne yakın bekleme, 8 saate yakın ekran süresi alıyorum. Bir gün sonra 2,5 gün bekleme ve 7 saat ekran alıyorum. Oyun falan oynamam kullanım aynı. Son zamanlarda dikkatimi çekti daha yakından inceleyeceğim.
-
Katılıyorum gariplik var🤷♂️
Bu telefonu uyumlu tam kapatan ekran koruyucu ve kılıf önerisi olan var mı ?
Şu sesli batarya uyarısını kapatmanın bir yolunu söyleyin ne olur yoksa çıldıracam her gece batarya uyarısıyla yataktan zıplıyorum.
-
Arkadaşlar pil performanslarınız nasıl? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: alibgc
Arkadaşlar pil performanslarınız nasıl? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?Değişkenlik gösteriyor. Ama ben geçen Şubat'ta almıştım. 14-15 ay olacak artık. Eskisi gibi 9-10 saatleri görmekte zorlanıyor telefon. genelde 7-8 saat ekran, 3-3,5 gün bekleme süresi alıyorum. Akşamları WIFI. Tasarruf modu açık. WhatsApp, Instagram bir de Opera Browser ağırlıklı olarak kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X