Araçlar içerisinde bir telefon kopyalayıcı uygulaması var ama hiç kullanmadım. Bir deneyebilirsiniz. WhatsApp, rehber vs onları Google'ın halletmesi lazım. Drive'a yedekleyin. |
Realme 5 Pro [ANA KONU] (67. sayfa)
-
-
Şu batarya ile ilgili uyarıları gece kapatmanın bir yolu yok mu? Tam derin uykuda batarya %15 falan olduğunda son ses uyarı veriyor yataktan zıplıyorum çok sinir bozucu
-
teşekkürler hocam doğrudur öyle. ama ayarları kopyalamıyor. Yine sağolasın.
-
Yaklaşık realme 5 proyu 9-10 aydır kullanıyorum oyun olsun gayet memmnunum -
Merhaba, telefonu cift hatli kullaniyorum. Sik sik telefon acikken cekiyor gorunmesine ragmen cagilar gelmiyor, telefon ulasilamiyor. Yeniden baslatmadan sorun cozulmuyor. Bu sorunu yasayn cozumunu bilen var midir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün telefonda bir işimi halletmeye çalışırken ekranın ahize kısmından oynadığını farkettim, biraz inceleyince ekranın kalkmak üzere olduğunu gördüm. Aradaki siyah yapışkan bildiğin sıyrılmaya başlamış. Ben bu telefonu hiç düşürmedim, hiç kılıfsız kullanmadım. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
Bir de teknik servise göndereceğim. Sakarya'da yaşıyorum. Burada yetkili servis yok. Tavsiye edebileceğiniz yetkili servis var mı?
-
C11 sürümü geldi yükleyen varmı? Açıklamasında volte yazıyor ama umarım volte gelmiştir
Yükledim volte göremedim🤷♂️gayet stabil donma vs. Yok -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur.sari21
C11 sürümü geldi yükleyen varmı? Açıklamasında volte yazıyor ama umarım volte gelmiştirBen kurdum pilde kötüleşme göremedim. Ekrana elim değdi kendi kurdu zaten resmen tuzak gibi yere koymuşlar. VoLTE olayını hiç anlamıyorum bir kurcalayayım belki gelmiştir. Ben ses kalitesinden memnunum gerçi.
-
Arkadaşlar pil performanslarınız nasıl bu yeni gelen güncelleme ile? -
quote:
Orijinalden alıntı: alibgc
Arkadaşlar pil performanslarınız nasıl bu yeni gelen güncelleme ile?Gayet iyi. Sürekli tasarruf modunda kullanıyorum. 9 saat gibi ekran süresi alıyorum. Bir pazartesi, bir perşembe şarj ediyorum. Oyun falan oynamıyorum telefonda. Bana yetiyor. Insta, whatsapp o kadar. Son güncelleme ile de bir şey değişmedi bende.
-
Turkcell ve Vodafone da Volte wowifi sorunsuz (root var volte enabler ile etkinleştirildi) fakat turk telekom ikisi de kullanılamıyor kaç kere kayıt açtım aradım yapmıyorlar..
-
-
Merhaba arkadaşlar . Vodafone hattı kullanıyorum . Bu telefonda volteyi nasıl aktif ediyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: alibgc
Sizde pil durumu nasıl arkadaşlar?Gayet güzel bence. Bekleme düşük ama bu kadar ekran kullanımına hangi telefon daha fazla gidecek. 1.5 gün dayanmış.
@hatabo sanırım root atmak gerekiyor.
-
Bende böyle düşünüyorum👍 -
Nasıl aktif ettin anlatabilir misin? Root yaptım ancak nasıl aktif edeceğim volte'yi?
quote:
Orijinalden alıntı: pilekiDün telefonda bir işimi halletmeye çalışırken ekranın ahize kısmından oynadığını farkettim, biraz inceleyince ekranın kalkmak üzere olduğunu gördüm. Aradaki siyah yapışkan bildiğin sıyrılmaya başlamış. Ben bu telefonu hiç düşürmedim, hiç kılıfsız kullanmadım. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
Bir de teknik servise göndereceğim. Sakarya'da yaşıyorum. Burada yetkili servis yok. Tavsiye edebileceğiniz yetkili servis var mı?
Aynı sorun bende de oldu, 40tlye yapıştırttım. 2 ayda yine açılmaya başladı. Sanırım dezenfektan falan açıyor. Ben ekranı akşam eve gelince kolonya, dezentekfan gibi bişey sıkıyorum. Ondan heralde.
10 gündür pilim inanılmaz kötü durumda. Mesela şu an,
19 saat kullanım süresi,
5 saat ekran süresi gösteriyor.
Kalan şarjım %15.
1-2 ay önce bu kadar kullanımla en az %40-50 civarı şarjım olurdu diye düşünüyorum. Bunun gibi bir sorun yaşayan var mı? Neden olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X