Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende böyle bi sorun yok cayır cayır kullanıyorum.format atmayı deneyebilirsin.ben her güncellemede sıfır kurulum yapiyorum🤷‍♂️
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Performas ayarlariniz düşüktemi?veya güç ayarlariniz nasil?
  • bextrium B kullanıcısına yanıt

Ben de son güncellemeyi yaptım ve bende de böyle bir sorun yok dostum. Bankacılık uygulamaları dahil tüm sistem dengeli biçimde çalışıyor. Başka bir nedenden kaynaklanıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende de son durum bu ;) C08 sürümüne yükselttiğimde batarya %35 seviyelerindeydi. Yani son sürümde batarya tarafında bir iyileşme oldu mu bilemiyorum. Ama Mart ayından bu yana kullandığım telefonu neredeyse 4 günde bir sarj etmek, hem de bu ekran kullanım oranıyla, bence hâlâ gayet iyi :)

Realme 5 Pro [ANA KONU]

• dhkonuk kullanıcısına yanıt
    Güç ayarlarin nasil ya ben 1.5 günde 10saat aliyom ekran suresi siz pek uygulama yüklememissiniz sanirim?
  • Aslında şöyle dostum, pil durumunu belirleyen en önemli konu bataryayı yoğun olarak kullanan uygulamalar ve ekranın açık kalma süresi.

Bende google uygulamaları dahil 90 uygulama yüklü. Telefon görüşmeleri haricinde gün içinde sık kullandığım uygulamalar, whatsapp, spotify, instagram, facebook, snapseed, bundle, onedio, sputnik ve daha az olmak üzere diğer uygulamalar. Telefonumda oyun yüklü değil.

Gözlemlediğim kadarıyla bataryayı en çok tüketen kamera oluyor. Kamerayı (özellikle 4K video çekimi sırasında) çok sık kullandığımda neredeyse 4 güne yakın bu süre direk 1 buçuk güne düşüyor.

Ama onun dışında, herşeyi dengeli kullandığımda batarya için üç aşağı beş yukarı benzeri süreleri alıyorum.

• dhkonuk kullanıcısına yanıt
    Güzel süre ben 1.5 gunde 10saati gecemedim🤷‍♂️
  • Bu arada, yeni sürümle gelen kaydırmalı ekran görüntüsü aracı güzel olmuş. Bir sayfadan ekran görüntüsü alırken seçenek olarak tüm sayfayı değerlendirmeye alıyor. Böylece sayfanın istenilen kadarı ekran görüntüsü olarak kaydedilebiliyor ;)

Realme 5 Pro [ANA KONU]

Realme 5 Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: alibgc

Performas ayarlariniz düşüktemi?veya güç ayarlariniz nasil?

Ben genelde tasarruf modu açık kullanıyorum.

• mrtdns kullanıcısına yanıt

HOCAM MERHABALAR KONU ÜZERİNDEN AYLAR GEÇMİŞ FAKAT BANA ROOT KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.

• SAD02 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aylar önce, bootloader kilidini açmak ve root yapmak ile ilgili bir konu açmıştım. Umarım size de faydası olur.
    https://forum.donanimhaber.com/realme-5-pro-rmx1971ex-11-c-02-eu-rom-bootloader-kilidini-aciyoruz--142634700#142634700
  • 12 saat ekran sürelerini gördük🤩🤩

Realme 5 Pro [ANA KONU]
  • Son güncelleme ile ilgili mi bilmiyorum ama telefonda kasmalar çok sıklaştı. Günde 2-3 defa 5 saniye kadar donmaya başladı. Hiç oyun oynamıyorum. Bu şekilde donma yaşayan var mı?

• Wildrage W kullanıcısına yanıt
    Valla bende son sürümdeyim kasma donma hic biseyle karsilasmadim.format atıp temiz kurulum yapabilirsin.ben her güncellemede format atıp temiz kurulum yapiyorum👍
    Coloros 6 dada bu na yakin bir süre paylasmistiniz acaba coloros dada güç tasarrufundamı kullaniyordunuz?
  • quote:

Coloros 6 dada bu na yakin bir süre paylasmistiniz acaba coloros dada güç tasarrufundamı kullaniyordunuz?

Yok o zaman çok kurcalamıyordum. Normal modda idi yanlış hatırlamıyorsam

Coloros cidden iyiymiş realme ui a göre:(
  • quote:

Coloros cidden iyiymiş realme ui a göre:(

ilk sayfalarda 10 saat ekran üstüne %16 şarjın kaldığı ColorOS görüntülerim var. Güzel zamanlardı. Akıllı telefon işi bu nedenle yalan. Amiral gemisi de şusu da busu da. İki sene içinde güncellemeler ile en iyi telefonları bile baya sakat bırakıyorlar performans veya batarya sağlığı yönünden.

2 Ayda bir güncelleme geliyor, temiz kurulum yapalım diyorsun. oyunu moyunu geçtim her seferinde internet bankacılıklarını tekrar tanıtmak bile başa bela. Ben 08 sürümü bu nedenle bekletiyorum. Artık format zamanı geldi gibi telin. Galeri falan da iyice doldu.

Aynen öyle 👍👍
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.