< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Realme 5 Pro [ANA KONU] (69. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: alibgc
Coloros a dönsek eski performansını alabillirmi ya batarya.Pek anladığım işler değil açıkçası. Dönme imkanı varsa denenebilir ama telefonlar da 1 senelik oldu onu da göz önünde bulundurmak lazım. İlla batarya biraz yıpranmıştır
-
Evet 1 sene oldu böle devam ya bakalim android 11 ile neler degişecek🤷♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Evet 1 sene oldu böle devam ya bakalim android 11 ile neler degişecek🤷♂️Bişi değişmez hocam batarya biraz daha zorlanır. İki de bir ekrana bildirim gelmese güncellemem ben.
-
Valla ben coloros a dönmeyi düşünüyorum cihaz bana kalirsa colorosda daha verimli🤷♂️
quote:
Valla ben coloros a dönmeyi düşünüyorum cihaz bana kalirsa colorosda daha verimli🤷♂️Geç bir dene hocam senin bayadır aklında bu iş :)
-
Ayenn valla boş bi zaman gecicem😁
-
-
-
C14 güncellemesi geldi dün yükleyen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Balabantr
C14 güncellemesi geldi dün yükleyen oldu mu?İnanki değişiklik olduğuna inanamıyorum artık. Bir volte bile veremeyen üretici.
quote:
Orijinalden alıntı: Balabantr
C14 güncellemesi geldi dün yükleyen oldu mu?Bana henüz gelmedi ama son 5-6 güncelleme ciddi bir fark getirmedi. Güvenlik açıklarını kapatsalar yeter gerçi. Bataryayı öldürmesinler de...
-
İyi akşamlar herkese. Fabrika dan gelen ekran koruma camını bugün değiştirmek istedim. Çok zor kalktı. Kaldırırken sağ üst köşeden ekranın panelle birlikte hareket ettiğini gördüm. Sanırım köşe çerçeveden yapışkanı kalkmış. Başına gelen oldu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: caracal13
İyi akşamlar herkese. Fabrika dan gelen ekran koruma camını bugün değiştirmek istedim. Çok zor kalktı. Kaldırırken sağ üst köşeden ekranın panelle birlikte hareket ettiğini gördüm. Sanırım köşe çerçeveden yapışkanı kalkmış. Başına gelen oldu mu?Geçmiş sayfalarda böyle bir şey okudum sanki ama emin değilim.
-
Yani şuan için sıkıntı yok ekranda ama bakalım nasıl olacak. Teşekkürler yinede.
kusura bakmayın arkadaslar cok ugrastım ama yapamadım.
persist.dbg.ims_volte_enable=1
persist.dbg.volte_avail_ovr=1
persist.dbg.vt_avail_ovr=1
persist.dbg.wfc_avail_ovr=1
persist.radio.rat_on=combine
persist.radio.data_ltd_sys_ind=1
persist.radio.data_con_rprt=1
persist.radio.calls.on.ims=1
şimdi volte açmak için bu kodları nereye yazıcam build.prop nerde tam olarak
-
gelen güncellemeler güvenlik paketi pek değişiklik olmuyor. Realme uı 2 beta ççıktı yada çıkacak su sıralar emin değilim onu bekleyin derim.
-
Son güncellemede üstten kayan ayar ekranına kullanıcı değiştirme seçeneği gelmiş. Telefonu başkasına vereceğiniz zaman misafir modu ayarlanıyor. Eskiden orada değildi diye biliyorum
arkadaşlar pilden yana değilde performans düşüşü başladı telefonde alalı 15 ay oldu gerçi, birde android 11 gelirse çok daha fazla performans düşüşü yaşanacaktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X