Bildirim
Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeni güncellrme yüklenmesi baya uzun sürdü,bi ara ekranda realme yazısı donunca eyvah eyvah dedim ama korktuğum olmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz oppo A5 in kopyası gibi çoğu özelliği aynı 5i ye gore fazladan neyi var bilmiyorum ama 5i fazladan 1 GB ram, suya dayanıklılık ve kablosuz baglatilardaki yeni teknolojilerle gelirken bir de 200 TL gibi düşük bir fiyattan satılıyor. Bunlar ufak tefek şeyler de değil.
Hız testlerinde de 5i daha hızlı çok enteresan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 29 Nisan 2020; 15:32:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrietten oppo A5 hoparlörü Dolby atmos destekli daha doğrusu yazılım hocam..oppo A5 ile realme 5i aynı yumurta ikizi😊quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
Cihaz oppo A5 in kopyası gibi çoğu özelliği aynı 5i ye gore fazladan neyi var bilmiyorum ama 5i fazladan 1 GB ram, suya dayanıklılık ve kablosuz baglatilardaki yeni teknolojilerle gelirken bir de 200 TL gibi düşük bir fiyattan satılıyor. Bunlar ufak tefek şeyler de değil.
Hız testlerinde de 5i daha hızlı çok enteresan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 29 Nisan 2020; 16:50:40 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
oppoda nfc var .ben nfc kullanmayacağım için realme tercih ettim ,4/32 olsa yine alırdım androidde ram nekadar yüksek olursa okadar iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oppo a5 alınmaz realme 5i daha mantıklı 1 gb ram'i daha fazla ve daha ucuz bir telefon -
Evet realme daha mantıklı görünüyor. Diğer herşeyi geçtik 1 GB ram çok şey farketirir. Malum ram Android için candir
-
Arkadaş sormuş ama kimse cevap vermemiş. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: ykpumtt
Arkadaşlar cihazda VoLTE ve VoWİFİ var mı? -
-
Benim telefon da geldi. Gayet güzel akıcı telefon tipi de çok hoş ayrıca.
Yalnız ben mavi sipariş verdim kuyuda da aguablue yazıyor ama ben hala mavi mi yesilmi çözemedim.
Videoları izliyorum mavi değil ama yeşil de çok koyu görünüyor yeşil hiç değil. Bu petrol yeşili gibi bişey çok hoş renk orası ayrı telefonu görenler bayıldılar ama bu ne renk onu anlamadım. Işığa göre de değişiyor sanirim
aguablue mavi olarak geçiyor..quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
Benim telefon da geldi. Gayet güzel akıcı telefon tipi de çok hoş ayrıca.
Yalnız ben mavi sipariş verdim kuyuda da aguablue yazıyor ama ben hala mavi mi yesilmi çözemedim.
Videoları izliyorum mavi değil ama yeşil de çok koyu görünüyor yeşil hiç değil. Bu petrol yeşili gibi bişey çok hoş renk orası ayrı telefonu görenler bayıldılar ama bu ne renk onu anlamadım. Işığa göre de değişiyor sanirim
güle güle kullanın -
Teşekkürler hocam. -
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X