Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
17
Favori
68.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu kılıfı ve camı cihazla beraber sipariş vermiştim. Bugün geldi, kutudan çıkardıktan sonra kılıfı takıp kullanmaya başladım. Güzel şeffaf silikon bir kılıf, kameranın çıkıntılı yapısı için uygun. Kılıfı beğendim ama cihazın üstünde koruyucu cam olduğu için (Daha doğrusu üzerinde gelen cam mı jelatin anlamadım çok ince ) koruyucu camı şimdilik takmadım.
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Makine hayırlı olsun ustam.iyi günlerde kullanın.

Bence jelatin o.kırılmaz cam değil.bence!!!

Kullandıkça daha çok seveceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 27 Nisan 2020; 18:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Senin nasıl?
    Hocam bana dün güncelleme geldi bendeki Colors A19 sizdeki A18

Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 27 Nisan 2020; 18:20:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Makine hayırlı olsun ustam.iyi günlerde kullanın.

Bence jelatin o.kırılmaz cam değil.bence!!!

Kullandıkça daha çok seveceksiniz.
    Teşekkür ederim.
    Güzel bir cihaz özellikle ColorOS arayüzünde ufak düşünülmüş detaylar var onlar da hoşuma gitti.

Çok ince bir cam da olabilir, anlayamadım. Nasıl çıkarabilirim acaba ekrana zarar vermeden?
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Benimki de A.18
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares079

Benimki de A.18
    Hocam seri kod statüsü babında veriliyor dün akşam bana 400 MB güncelleme geldi 5 dakkada cihaz kendi ayarladi reset attı evet.

bize 2 gün geç geliyor aceleye gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

bize 2 gün geç geliyor aceleye gerek yok
    aman hocam hiç bir değişiklik yok yada ben anlamadım
    xiaomide ufak tefek değişiklikler olurdu bu hep aynı, gerçi xiaomi miui de her güncellemede sıkıntı olurdu anlayanlar eski sürüme dönüyordu.bu iyi böyle stabil sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

xiaomide ufak tefek değişiklikler olurdu bu hep aynı, gerçi xiaomi miui de her güncellemede sıkıntı olurdu anlayanlar eski sürüme dönüyordu.bu iyi böyle stabil sorunsuz.
    Hocam xioami deme abartılmış balon görüyorum note 6 pro kullandım bir uygulamadan çıkmazdan telefon sapıtıyor du..birde stabil sorunları var

çin telefonlarının aynı model ama birsürü çeşidi var,hint sürümü çin sürümü avrupa hepsi birbirinden farklı bazılarında 4g bile çekmiyor.note 6 pro kaliteli cihaz onunda 3-4 çeşit farklı versiyonları var.

• Hocam haklısınız da ne bilim artık telefon la ahan aldigimdan beri whatshap, Instagram, birde burda takiliyom yetiyoda

• Arkadaşlar , Eşim için yeşil olanından 1 adet sipariş verdim bakalım telefon nasıl.
    Hepsiburadadan sipariş verdim.
    Hakkında olumsuz yorum çok fazla olduğu için N11 deki cepekspress e güvenemedim.
  • Kamera çıkıntısı biraz fazla geldi bunu kapatan bir kılıf önerisi olan var mı arkadaşlar? Birde boşluk kalmadan ekranın tümünü kaplayan bir ekran koruyucu önerebilir misiniz?
  • Bu ekranda ki koruyucuyu nasıl çıkarabilirim acaba? Tırnağmla kaldırmaya çalıştım ama beceremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpumtt

Bu ekranda ki koruyucuyu nasıl çıkarabilirim acaba? Tırnağmla kaldırmaya çalıştım ama beceremedim.
    neden çıkarıyorsunuz ?
    Kendi üzerinde gelen cam mı jelatin mı anlayamadım. Bide çok ince. O yüzden kendi aldığımı takmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpumtt

Kendi üzerinde gelen cam mı jelatin mı anlayamadım. Bide çok ince. O yüzden kendi aldığımı takmak istiyorum.
    cam değil nano kırılmaz koruyucu en kalitelisi
    Öyleyse dursun o zaman. Teşekkür ederim.

• merhaba, telefonu açtığımızda( yani power tuşuna bastığımızda yada ekrana 2 tık yapınca) direkt kullanmak için yukarı kaydırarak açtığımız saat gözüken karşılama ekranını kapatabiliyor muyuz? yani hemen telefon masaüstü gelsin istiyorum. bir de o ekranı atlama ile uğraşmamak için. teşekkürler.
    Çözüldü: Ayarlar>ek ayarlar>geliştirici seçenekleri>kilit ekranı kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 28 Nisan 2020; 21:45:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.