Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
17
Favori
68.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, telefon biraz önce geldi.. imei numarasını nereden kontrol edebilirim. kvk sayfasından kontrol ettim ama böyle bir imei bulunamadı diyor her iki numara için..
    Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu sayfasında her iki numarada kayıtlı RMX2030 Realme 5i olarak, bu yeterli sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 26 Nisan 2020; 15:6:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares079

Merhaba, telefon biraz önce geldi.. imei numarasını nereden kontrol edebilirim. kvk sayfasından kontrol ettim ama böyle bir imei bulunamadı diyor her iki numara için..
    Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu sayfasında her iki numarada kayıtlı RMX2030 Realme 5i olarak, bu yeterli sanırım.
    Hocam realme Türkiye garantili degilmi cihaz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Hocam realme Türkiye garantili degilmi cihaz ?

Alıntıları Göster
    Hepsiburada'dan Realme Türkiye garantili aldım.

BTK'da her iki imei numarası da RMX2030 Realme 5i olarak kayıtlı. bu yeterli sanırım.

Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 26 Nisan 2020; 15:17:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antares079

Hepsiburada'dan Realme Türkiye garantili aldım.

BTK'da her iki imei numarası da RMX2030 Realme 5i olarak kayıtlı. bu yeterli sanırım.

Alıntıları Göster
    evet bizdede böyle keyfinize bakın,yorumlarınızı yazın

• Teşekkürler.. şimdi kurulumu yapayım.. yorum yazarım.. anneme almıştım. Güle Güle kullansın.. Yalnız ilk izlenim kamera epey çıkıntılı.. elime geliyor direkt.. kılıflar da salı gelsin.. en azından kamerayı korur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 26 Nisan 2020; 15:25:45 >
  • ön arka kamerelar youtuvea video atmak, vlog çekmek iş görür mü ?
  • jaguar19 kullanıcısına yanıt
    LG G2 gibi 5.2 inç bi telefondan geçtim.2 gün içerisinde hemen alıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat önce bir arkadaşım için sipariş verdim.

normalde herkese xioami getirtiyordum.

ama fiyatları acayip uçtuğu için
    alternatif markalara yöneldim

cihaz stabil mi?
    donma kasma takılma vs yapar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 26 Nisan 2020; 18:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

2 saat önce bir arkadaşım için sipariş verdim.

normalde herkese xioami getirtiyordum.

ama fiyatları acayip uçtuğu için
    alternatif markalara yöneldim

cihaz stabil mi?
    donma kasma takılma vs yapar mı?
    Hocam günümüz hiç bir telefonda ne donma ne kasma yasaniyor , cihaz 4gb ram ve SD 665 işlemcisi ile gayet seri ve yeterli

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım.

• unpop kullanıcısına yanıt
    Her iki kameranın netliği de gayet iyi.

Ama ön kamerada flaş yok.sıkıntı yaşarsanız o konuda yaşarsınız.

• antares079 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ustam.

Evet kamera çıkıntısı var ama kılıf takınca tam sıfırlanıyor.çıkıntı vs kalmıyor.

• Merhaba,
    - telefonda klasör nasıl oluşturulur? bir türlü bulamadım. Menüde iki programı üst üste getirince klasör oluşuyordu Samsung'da. Bu telefonda basılı tutuyorum hemen masaüstü kısayol oluşturuyor.
    (Buldum: opponun bir yardım sayfasında, çekmeceli görünümden standart görünüme geçince aynen oluyor, çekmecilide de oluyor , programları seçip biçim klasörü dediğimizde )

-Bir de bazı programları, gereksizleri kapatmak istiyorum. realme web sayfasında şu şekilde diyor ama menü tuşu nedir anlamadım?

Arka plandaki uygulamalar nasıl kilitlenir?

"Menü butonuna basın.
    Sol üst köşede bir kilit simgesi görene kadar uygulama arayüzünü aşağı kaydırın."

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 26 Nisan 2020; 20:18:24 >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.. Kılıfları bekliyorum . 1 şeffaf, 1 de rose gold söyledim. pazartesi kargoya verirlerse salı günü gelirler herhalde.
  • Ana ekranda hava durumu wiget ayarliyan varmı animasyonlu ? güneşli günlerde güneş , yağmurlu havalarda bulut hesabı😃

• Arkadaşlar cihazda VoLTE ve VoWİFİ var mı?

• antares079 kullanıcısına yanıt
    Aynen ustam.o kilitli programların kilitli olduğunu fark edene kadar kafayı yiyecem sandım.meğersem sağ üst köşedeki 3 çizgiden ayarlanıyormuş 😁

• Az önce güncelleme geldi colors yukliyen oldumu

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    ben yine bulamadım dostum.. tam olarak nerede. bir de kalan ram miktarı 1,93 gb gözüküyor. arka plandaki gereksiz progrmları nasıl kapatacağım.. yada pili optmize ediyor, ram'i de tek tuşla optimize edeceğim bir yer var mı? ya da kullandığınız güzel ve kolay bir program..
    -Bir de kamera hep aynı çözünürlükle mi çekiyor. çözünürlük ayarı var mı ?çok çok soru sordum sanki ilk kez telefon kullanıyormuş gibi ama farklı marka bir telefon alınca malesef böyle oluyor. Teşekkür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 26 Nisan 2020; 22:13:51 >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    bana telefon bugün ulaştı.. telefon hemen coloros 6 güncellemesi aldı 300 mb boyutundaydı sanırım. android güvenlik yaması 5 mart 2020. şu anda bir güncelleme yok. henüz simkartı takmadım. programları ayarlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.