Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
17
Favori
68.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende 3 yıl kullanmadan telefon değiştirmem o yüzden realme aldım.mi a3 bende bakmıştım mi note 8 de düşünmüştüm. işlemci+pil+ekran ve uygun fiyat bir tek realmede . internet uygulamalar felan kullanıyorsanız realme 5i ideal boyutta bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu telefonu almayı düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes memnun. Satmayı düşünen var mı aranızda. Kronik bir sorunu sıkıntısı mevcut mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

Bende bu telefonu almayı düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes memnun. Satmayı düşünen var mı aranızda. Kronik bir sorunu sıkıntısı mevcut mu?
    hocam kimse satmaz ne kronik sorun ne birsey
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf kalitesinden memnun musunuz? Eşime alacağım. Esimde Samsung Galaxy Note5 var. Note5 in kamerası daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz.

• quote:

Fotoğraf kalitesinden memnun musunuz? Eşime alacağım. Esimde Samsung Galaxy Note5 var. Note5 in kamerası daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz.
    Hocam note 5 kullanmadım ama s6 plus kullandım hemen hemen aynılar çok net fotolar çekiyorsunuz birde Google kamerada yükleniyor bilginiz olsunözellikle makro kamerası çok iyi

Alırsam aranıza katılınca mesaj atarım konuya. Dolar 7 lira olmuşken, bu fiyata SD665 için alınır diye düşünüyorum. Kayıtsız telefonlara her gün zam yapıyor forumdaki satıcılar.

Son birkaç soru sorayım. Şarj edilmesi çok uzun sürüyor mu? 720p ekran rahatsız edici mi? Band20 desteği mevcut mu?

Cevaplar için teşekkürler...

• quote:

Alırsam aranıza katılınca mesaj atarım konuya. Dolar 7 lira olmuşken, bu fiyata SD665 için alınır diye düşünüyorum. Kayıtsız telefonlara her gün zam yapıyor forumdaki satıcılar.

Son birkaç soru sorayım. Şarj edilmesi çok uzun sürüyor mu? 720p ekran rahatsız edici mi? Band20 desteği mevcut mu?

Cevaplar için teşekkürler...
    Hocam bakin herkes malını över ..bu firma babamızın malı değil niye ovim parasız kim sahip olmuş

Bu fiyata bu telefon çok iyi ,oppo A5 2020 kardeşi işte herşeyi aynı sadece arka tasarım farkli firma aynı zati..

Full şarj 2,5 saat doluyo hocam..1080p PPI değeri yüksek 5 adet tel kullandım,7200 ekran ne sırıtıyor ne birşey yeterde artar ne eksik ne fazla band 20 kullanmadım hocam birde telefonun herşeyi geçtim tasarımı süper hele yeşil renk

eyvallah hocam teşekkür ederim. güle güle kullanın...

• Bu kayıtsız satılan telefon mevzusu nedir?
    Birkaç sene önce X_seller diye birisi satıyordu onun gibi bir şey mi? Konu linki vesaire var mı?

• quote:

eyvallah hocam teşekkür ederim. güle güle kullanın...
    Hocam hep beraber seni beni yok

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Donanimhaber forumda İkinci El Cep Telefonu ilanları kısmında, Çin den bir şekilde getirilmiş. Sıfır ambalajında ama IMEI kaydı yok bir şekilde IMEI işini hallediyorlar. Sıfır telefon ama garanti falan yok. Hele ki kronik sorun varsa sıkıntı. TR fiyatı 2000₺ olan telefonu 1500-1600₺ bandında satıyorlar. Doğrudan birinin linkini vermek istemiyorum. İşaret eder olmamak için.

• crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim.

• crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    o şekilde forumdan cihaz almıştım onlarda fiyatları arttrdılar ,az bi fark için garantisiz çakma imeilli almaya değmiyor.

• telefonu kardeşime aldık. fiyatına göre performansı, pili vs çok güzel. dezavantajlarına gelirsek eğer işlemcinin desteklemesine rağmen hızlı şarj ve 5 ghz wifinin olmaması diyebilirim. bunun yanında ses kalitesi ve kasanın malzemesi fiyatını belli ediyor. sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmg02 kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi nasıl peki? Memnun kalmadınız mı?

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    ben redmi note 6 pro kullanıyorum, ses yüksekliği ve kalitesi ondan daha düşük. yükseklik olarak fena değil ama seste bir kalitesizlik var. film, dizi izlerken pek sıkıntı yok. yüksekliği yeterli geliyor ama müzik dinlerken pek tatmin edici değil maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpumtt

Ses kalitesi nasıl peki? Memnun kalmadınız mı?
  • tesadüfen hepsiburadada gördüm yorumlara baktım 5 üzerinden 4.7 puan almış.hepsiburada kötü yorumları genelde yayınlamaz ama en azından almak isteyenler için kullanıcı yorumları fikir verir.

zamanında kimse beğenmezken xiaomi aldık tutulunca fiyatları uçtu realmeye geçtik, bunlarda fiyatları şişirince bakalım napıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

tesadüfen hepsiburadada gördüm yorumlara baktım 5 üzerinden 4.7 puan almış.hepsiburada kötü yorumları genelde yayınlamaz ama en azından almak isteyenler için kullanıcı yorumları fikir verir.

zamanında kimse beğenmezken xiaomi aldık tutulunca fiyatları uçtu realmeye geçtik, bunlarda fiyatları şişirince bakalım napıcaz
    vallaha hocam baya götürür bizi

her ihtiyacı karşılıyor,fiyat konusunda zaten piyasa uçmuş ben A71 alıyodum realme 5i gördüm yeşil rengine aşık oldum memnunuz tasarımı güzel bizim tellerin

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.