Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
17
Favori
68.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Anneme HB'den 23.04 tarihinde 1.399 TL Mavi renk olanını aldım. Bu sene başına kadar Nokia tuşlu telefonu kullanıyordu. kendisi 73 yaşında. Sene başında benim eski LG G3 telefonumu verdim.(çok temiz kullanırım telefonları o yüzden hala 0 gibidir). akıllı telefona alıştırdım biraz. son zamanlarda evde can sıkıntısından Youtube videoları da izliyor. Evdeki wifi'yi kullanarak. şimdi de görüntülü aramayı öğreteceğim. Bu telefonu tercih etmemdeki sebepler;
    - yeni olması (android 10 alacak olması)
    - 5000 MaH pil
    - işlemci ve ram'in iyi olması
    Bana göre tek (-) tarafı hızlı şarj olmaması (type-c yok) çünkü pil çok büyük ve aldıktan sonra fark ettiğim sar değeri (LG G3 e oranla çok yüksek)
    Sar değerini hoparlörden konuşmasını sağlayarak telafi etmesini sağlayacağım. Zaten uzun süre telefonla konuşan biri değil. Video izlerken de başından uzak oluyor.

Realme 5i: Ekran Çözünürlüğü : 720x1600 (HD+) Piksel , Piksel Yoğunluğu : 270 PPI
    LG G3 (32 GB) : Ekran Çözünürlüğü : 1440x2560 (QHD) Piksel , Piksel Yoğunluğu : 538 PPI

Yukarıdaki verilere göre youtube'dan video izlerken görüntüde sıkıntı yaşar mı? Bence yaşamaz çünkü videoların çözünürlükleri çok yüksek değil, ayrıca telefon ekranında çok fark etmez diye düşünüyorum.

Ayrıca şeffaf kılıf, rose gold kılıf+temperli cam aldım N11'den
    urun.n11.com
    Realme 5i Kılıf Tam Şeffaf Zore Silikon Kapak/nano Cam Opsiyonlu - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/realme-5i-kilif-tam-seffaf-zore-silikon-kapaknano-cam-opsiyonlu-P246127377

urun.n11.com
    Realme 5i Mat Yumuşak Düz Renk Zore Premier Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/realme-5i-mat-yumusak-duz-renk-zore-premier-kilif-P417920238

• dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.bence gidip covid-19 testi yaptırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antares079 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.

Piksel yoğunluğunun az olması YouTube videolarında hiç sorun olmuyor.o konuda içiniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.

Piksel yoğunluğunun az olması YouTube videolarında hiç sorun olmuyor.o konuda içiniz rahat olsun.
    ekrana laf yok gayet iyi canlı daha ne olsun 4k mı olucaktı hocam
  • HD+ ekran her zaman avantajdır işlemciyi az yorar. bataryayı bitirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

HD+ ekran her zaman avantajdır işlemciyi az yorar. bataryayı bitirmez
    Kankam kesinlikle pixsel arasi ve PPI düşüklüğünde sorun yok ve snapdragon 655 daha stabil çalışıyor inan..fhd den geçtim p30 lite hiç eksiklik çekmedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Günlük max 1 saat bile olmuyor telefonla geçirdiğim vakit.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. İnşallah geçer hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dgkn7

Geçmiş olsun. İnşallah geçer hocam
    Eyvallah canım kardesim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Malesef ateş olmayınca yapmıyorlar hocam.

Yapıyorlar.
    İş yerinde çalışan 4 arkadaşım pozitif çıktı.
    Tat ve koku alamıyorum.yediğim yemeğin tadını alamıyorum,elime döktüğüm kolonyanın kokusunu duyamıyorum de yaparlar.

Ben öyle gittim yaptılar ve pozitif çıktım.

Realme 5 i sar değeri en yüksek 1.43 W/kg

hemen hemen aynı telefon olan
    Oppo A5 2020 sar değeri kafa için 1.496 W/kg vücut için 1.295 W/kg

Avrupa yasal sınır 2W/kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 25 Nisan 2020; 11:59:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

Avrupa yasal sınır 2W/kg
    yani buda normal değer sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

Avrupa yasal sınır 2W/kg
    Huawei P40 Pro, 11.999 TL fiyat etiketine sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Merhaba, Realme 5i almayı düşünüyorum ancak izlediğim bir inceleme videosunda cihazın ahize ve mikrofonu hakkında olumsuz yorumda bulunmuşlardı. Kullanan arkadaşlardan da fikir almak istiyorum. Gerçekten denilen gibi kötü mü ahizesi? En basit telefon görüşmesinde sorun yaşatacaksa hiçbir anlamı yok çünkü. Sizce bu telefon parasına değer mi? Annem için almayı düşünüyorum da almışken sorunsuz bir şey olsun istiyorum. Kağıt üstünde incelediğim kadarıyla diğer yönleri fena değil.
    sizi tenzih ediyorum, ama bu incelemeyi kim yapmış acaba? kulaklarının kirini bir aldırsın bence... telefonun gelen giden sesi çok yüksek.. onlarca telefon kullandım, hatta aşırı yüksek ama net... yani kulaklıkla konuşurken, ki bir arkadaş da demiş bunu, nerdeyse ahizeye gerek olmadan duyulacak ses o derece yüksek... korkmayın, çok iyi..

• ben kılıf olarak linkteki ürün satın aldım. lacivertini... tam koruma sağlıyor.. kamera dahil.. çok memnunum.. tavsiye ederim..
    urun.n11.com
    Realme 5i Kılıf Karbon Desen Tam Koruma Armor Silikon - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/realme-5i-kilif-karbon-desen-tam-koruma-armor-silikon-P406485195

• bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    bu kılıftan bende aldım tavsiye ederim

ahize sesi az diyen kulağını doktora göstersin,hatta kulağı rahatsız edecek derecede yüksek çıkıyor yüksek ayarda kullanmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 25 Nisan 2020; 18:29:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realme 5i ülkemizde çok satış yaptı
  • Su telefon az biraz daha küçük olsaydı hemen almıştım.
    Pili tasarımı performansı çok iyi ayrıca çok yeni uzun zaman yazilim olarak güncel kalacaktır. Hatta ekranın düşük cozunurlukte olmasi bile bana göre bir avantaj.
    83 ekran TV degilya bu 15 cm lik bir ekrandan bahsediyoruz.

2..3 haftadır tel. bakiyorum.oyle 1..2 senede telefon değiştirecek adam değilim. Alırken sağlam araştırırim telefon artık iş gormeyecek duruma gelince emekli ederim.
    Cok telefon eledim en son bu telefonla mia3 arasında kaldım ama A3 uçtu gitti. 1 ay önce eşime 1650 ye almıştım şimdi 1800..2000 civarında. O daha ele avuca gelen bir cihaz. O kamera ağırlikli 5i pil ağırlıklı cihazlar.
    Benim gibi uzun süre calisamlar biçilmiş kaftan ama...
    O boyut acaba dedirtiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Su telefon az biraz daha küçük olsaydı hemen almıştım.
    Pili tasarımı performansı çok iyi ayrıca çok yeni uzun zaman yazilim olarak güncel kalacaktır. Hatta ekranın düşük cozunurlukte olmasi bile bana göre bir avantaj.
    83 ekran TV degilya bu 15 cm lik bir ekrandan bahsediyoruz.

2..3 haftadır tel. bakiyorum.oyle 1..2 senede telefon değiştirecek adam değilim. Alırken sağlam araştırırim telefon artık iş gormeyecek duruma gelince emekli ederim.
    Cok telefon eledim en son bu telefonla mia3 arasında kaldım ama A3 uçtu gitti. 1 ay önce eşime 1650 ye almıştım şimdi 1800..2000 civarında. O daha ele avuca gelen bir cihaz. O kamera ağırlikli 5i pil ağırlıklı cihazlar.
    Benim gibi uzun süre calisamlar biçilmiş kaftan ama...
    O boyut acaba dedirtiyor.
    hocam hiç düşünme al telefon slim kasa çok tatlı..al kurtar kendini

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.