Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
17
Favori
68.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Realme 5i almayı düşünüyorum ancak izlediğim bir inceleme videosunda cihazın ahize ve mikrofonu hakkında olumsuz yorumda bulunmuşlardı. Kullanan arkadaşlardan da fikir almak istiyorum. Gerçekten denilen gibi kötü mü ahizesi? En basit telefon görüşmesinde sorun yaşatacaksa hiçbir anlamı yok çünkü. Sizce bu telefon parasına değer mi? Annem için almayı düşünüyorum da almışken sorunsuz bir şey olsun istiyorum. Kağıt üstünde incelediğim kadarıyla diğer yönleri fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 22 Nisan 2020; 18:46:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, anneme aldıkta hangi kılıf ve ekran koruyucuyu tavsiye edersiniz. şeffaf kılıf tercihimiz.
  • real_king kullanıcısına yanıt
    yok öyle bişey hocam ahize baya iyi test ettim ıphone 8 ile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 21 Nisan 2020; 23:22:45 >
  • real_king kullanıcısına yanıt
    Ben anneme aldım telefonu. Özellikle ahize sesi ve mikrofon önemliydi bizim için. Hiçbir sorun yok hatta ortalamanın üzerinde iyi.Ses yükseliği de netliği de sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sallaherseyi

Merhaba, anneme aldıkta hangi kılıf ve ekran koruyucuyu tavsiye edersiniz. şeffaf kılıf tercihimiz.
    urun.n11.com
    Realme 5i Kılıf Şeffaf Süper Silikon 1. Sınıf Şeffaf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/realme-5i-kilif-seffaf-super-silikon-1-sinif-seffaf-P417857711

Bu kılıfı aldım ben başka bir arkadaş almıştı ayrıca. Ben 20 tl aldım yalnız, o arkadaş daha da ucuza almıştı sanki. Şimdi 25 tl olmuş... Zore marka aynı kılıfı ucuza satandan alabilirsiniz, tam uydu o marka.

Ekran koruyucu daha almadım ben kararsız kaldım. Kendi koruyucusu çantada biraz hasar alınca güven vermedi. Ne yapsam kararsız kaldım ben de... Temperli cam olursa belki ekranda parmak izi bırakma işi de azalır diye tahmin ediyorum.

• Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
    temperli cam tavsiye edebilecek var mı arkadaşlar. yorumlara bakıyorum 2 cm acıkta kaldı falan yazmışlar. alıp kullandığınız memnun olduğunuz temperli koruyucu var mı?
  • sallaherseyi kullanıcısına yanıt
    Bir detayı unuttum. Şeffaf kılıfın arka yüzeyi minik karelerden oluşan bir motifle yapılmış. Düz şeffaf olsa telefonun kendi motifi daha iyi görünürdü. Biraz değiştiriyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Geyik Reoman

Bir detayı unuttum. Şeffaf kılıfın arka yüzeyi minik karelerden oluşan bir motifle yapılmış. Düz şeffaf olsa telefonun kendi motifi daha iyi görünürdü. Biraz değiştiriyor gibi.
    hocam resim atarmısınız halen kılıf alamadım
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Benim telefonun kamerası çok iyi değil ama herhalde anlaşılıyordur.
    Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )
  • quote:

Benim telefonun kamerası çok iyi değil ama herhalde anlaşılıyordur.
    Hocam biraz az uzaktan tam cekermisin bir kaç foto atın lütfen ön, yan ,arka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yarın gün ışığında atayım.

• quote:

Yarın gün ışığında atayım.
    Tabikide hocam ne demek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Merhaba, Realme 5i almayı düşünüyorum ancak izlediğim bir inceleme videosunda cihazın ahize ve mikrofonu hakkında olumsuz yorumda bulunmuşlardı. Kullanan arkadaşlardan da fikir almak istiyorum. Gerçekten denilen gibi kötü mü ahizesi? En basit telefon görüşmesinde sorun yaşatacaksa hiçbir anlamı yok çünkü. Sizce bu telefon parasına değer mi? Annem için almayı düşünüyorum da almışken sorunsuz bir şey olsun istiyorum. Kağıt üstünde incelediğim kadarıyla diğer yönleri fena değil.
    Ahizesi hakkinda kim ne diyor duymadim ama hoparlöre vermeden konuşurken bile odadaki diğer kişiler sesi duyuyor eğer sesi kismaz iseniz.

Mikrofon konusunda ne ses kaydederken nede karşı taraftan herhangi bir şikayet duymadım

• Merhabalar. iOS den Android'e geçiş yapacağım ve Xiaomi Mi A2 Lite 4GB/64GB ile Realme 5i 4GB/64GB arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz?
  • eternia1 E kullanıcısına yanıt
    hiç arada kalmayın bence a2 lite eski cihaz alınmaz bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 1500 lira bandında çok pahalı olmayan bir cihaz almayı düşünüyorum.
    Realme 5i ilgimi çekti lakin Redmi 8'le ikisinin arasında kaldım.
    Kronik sorunları olmayan, 2-3 sene kullanabileceğim, servis desteği iyi bir cihaz almak istiyorum.
    Sizce Realme 5i bu söylediklerime uygun mu? Realme servis desteği nasıl?

Ayrıca şuan HB'da 1399 liraya satılıyor, bu fiyata alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpumtt -- 22 Nisan 2020; 20:15:5 >
    Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

• quote:

hocam çok güzel ya..tel kalınlaşmıyor bilehocam nerden aldınız

Kalınlık, uyum vs hiçbir sorunu yok. Satıcı;
    urun.n11.com
    Realme 5i Kılıf Şeffaf Süper Silikon 1. Sınıf Şeffaf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/realme-5i-kilif-seffaf-super-silikon-1-sinif-seffaf-P417857711

Markası zore. Bu markadan ucuza satan varsa şansınızı deneyin. 25 tl yapmış ben 20 aldım, ilk sayfalarda diğer arkadaş sanki 16 tl falandı. Hızlıca fiyat arttırmış.

• quote:

Kalınlık, uyum vs hiçbir sorunu yok. Satıcı;https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/realme-5i-kilif-seffaf-super-silikon-1-sinif-seffaf-P417857711

Markası zore. Bu markadan ucuza satan varsa şansınızı deneyin. 25 tl yapmış ben 20 aldım, ilk sayfalarda diğer arkadaş sanki 16 tl falandı. Hızlıca fiyat arttırmış.
    hocam alıyorum kargo beklicez artık

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.