Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
17
Favori
68.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Ustam hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Bataryası hemen biten,bir günü çıkaramayan cihazlar için hızlı şarj önemli ama bu telefonun şarjı bitmiyor ki :)
    Telefon hiç elimden düşmese bile %39 u görmedim desem yeridir :)
    3 gün elimden düşürmedim bitmedi
  • Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Bunu demek istedim.şimdi ben yatarken telefonu şarja takacam.hızlı şarj olsa da sabaha kadar dolacak olmasa da.o yüzden bence bu telefonda gereksiz bi özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 16 Nisan 2020; 0:6:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_panic

Ben vatandan aldım ikisi de kayıtlı.
    hadi ya lazım olmasada kendimi kazıklanmış hissettim,akşam baktım vatandada 1400 olmuş .batsın küçük esnaf hiçmi dürüst olanı yokmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyorda 1330+100 puan oldu
    Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 16 Nisan 2020; 10:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

hadi ya lazım olmasada kendimi kazıklanmış hissettim,akşam baktım vatandada 1400 olmuş .batsın küçük esnaf hiçmi dürüst olanı yokmuş

Alıntıları Göster
    bizim ülkenin esnafı mezarcı hele korona muhabbeti yüzüden fiyatlar tavan ALLAH düşürmesin ellerine

• Telefon özellikler bakımından çok güzelmiş indirimdeki fiyatından dolayı dikkatimi çekmişti fakat sar değerleri çok yüksek görünüyor.Bu değerlerden dolayı tercih etmemekte fayda var diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar alttaki home tuşunun olduğu çubuğu daha belirgin yapmanın bir ayarı var mı?
  • Arkadaşlar merhaba,

Bir konuda uyarayım. Normal çantada duran telefonun ekranında belirgin çizik oldu. Üstündeki koruyucu camda tabi. Çantanın o kısmında ciddi çizik atacak bir şey de yoktu. Muhtemelen metal cüzdan vs deydi. Belliki kendi üstünde gelen koruyucu kaliteli değil. Ben koruyucu cam bakacağım, size de tavsiye ederim. Önerisi olan varsa link paylaşsın hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Geyik Reoman -- 17 Nisan 2020; 20:41:24 >
  • uygun fiyatlı mikrofolu kulaklık tavsiyesi olan varmı.sağlam çabuk bozulmayacak bişey

• quote:

uygun fiyatlı mikrofolu kulaklık tavsiyesi olan varmı.sağlam çabuk bozulmayacak bişey
    Uzun yıllardır hifi müzik isindeyim kulaklık en batı çeşit var bende ve kullandım bütçeniz nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    50-100 arası felan iş görsün yeter.geçenlerede huawei am115 aldım ucuz çok güzel bişey ama kulakta durmuyor.kulakiçi mikrofonuda olsun ama kulağın içine takılan tıpa gibi olanlardan olmasın

n11 de Uiisii U1 Kulakiçi Kulaklık var 40-50 lira iyimidir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 18 Nisan 2020; 14:33:17 >
  • takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

takip..
    Oooo bro hoşgeldin

• quote:

50-100 arası felan iş görsün yeter.geçenlerede huawei am115 aldım ucuz çok güzel bişey ama kulakta durmuyor.kulakiçi mikrofonuda olsun ama kulağın içine takılan tıpa gibi olanlardan olmasın

n11 de Uiisii U1 Kulakiçi Kulaklık var 40-50 lira iyimidir acaba
    Hocam dönücem akşama burda olun

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    hb kanka realme 5i & realme 6i, araştırmadayız
  • Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    Ben n11 den aldım ama kendi üzerine gelen jelatin hâlâ pürüzsüz olduğu için daha takmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Ben n11 den aldım ama kendi üzerine gelen jelatin hâlâ pürüzsüz olduğu için daha takmadım.
    Temperli mi aldınız nano mu?

Kişisel tavsiyem değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10130&idPhone2=10010

hızlı şarj, daha iyi batarya, ön-arka kamera daha iyi, hafıza kapasitesi daha büyük ama işlemci 5i'de daha iyi.
    ben de epey inceledim, yazılanlardan videolardan.. REALME 5İ İLE 6İ arasında 5İ lehine farklar gördüm :) ... sadece fotoğraf çözünürlüğü (kalitesi demiyorum) çözünürlük 6i de daha yüksek.. çözünürlüğün bir önemi yok, kalite önemli... hani p30, p40 gibi zoom özelliği olsa 6i de, anlarım, değer o paraya derim.. o da yok..
    5i kullanıcısı olarak...
    *** 5i, 6i den az biraz uzun...
    *** 5i,6i den daha dar, kibar, daha güzel
    *** 5i batarya ömrü daha uzun iddaa ediyorum, zaten yazmışlar profesyonel incelemelerde
    *** 5i 4K video çekiyor, 6İ 4K YOK :)) 2k çekiyor.. takdir sizin.. burada zaten bitiyor olay
    *** 5i bana göre SNAPDRAGON gibi efsane markanın 665 modelini kullanıyor... mediatek helio 80 kağıt üzerinde bir tık performans üzeri görünsede, aldanmayın siz, pratik te, yoğun çalışmada, uygulamalarda snapdragon 665, mediatek den çok çok üstün.. güvenin..
    *** snapdragon ekran grafik performansı mediatekten daha iyi,
    *** ben başka da birşey göremedim fark olarak... yani 5i, 6i den daha iyi... kasa da aynı... eee... niye 6i alayım...
    BU FİYATLARA 5İ Yİ KAÇIRAN DA ÜZÜLÜR... SAYGILAR

• Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    Tamperli aldım.

Ya hanım jelatin işini iyi beceriyor.ailedeki bütün jelatin işlerini o halleder.virüsten dolayı kaynanaya yolladım.artık ne zaman gelirse o zaman değiştirecem zaten.

• bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    Bu sayfadaydı sanırım birisi 6i varken 5i alınmaz demişti bende karşı çıkmıştım.

Bence de 6i ye o kadar fark vermeye değmez.

Telefonlarımız gayet güzel bence ve herkese de tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.