Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
17
Favori
68.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0-100 e 3.5 saat saat gibi şarj oluyor.ama günün sonunda şarjım %40 ın altına düşmediği için 1.5 saat gibi bi sürede doluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realme 6i satışa sunuldu. Bence 5i nin satışları düşer. Ben alacak olsam 6i alırdım. Batarya performansında 1 numara.
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Ne fark var 5i ile 6i arasında?

• www.gsmarena.com
    Compare Realme 6i vs. Realme 5i - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10130&idPhone2=10010

hızlı şarj, daha iyi batarya, ön-arka kamera daha iyi, hafıza kapasitesi daha büyük ama işlemci 5i'de daha iyi.
  • Arkadaşlar kimsede 5ghz yokmu evinde yada Cevresinde wifi ağlarını taradığında ona göre cihazı saticam yoksa.. Benimkisi görmüyor 5ghz wifi ağlarını evimde ve çevremde olduğu halde.. Epey de ve gsm arena da var görünüyor ama benim evimin içinde iki tane olduğu halde bile ve komşularımızda olduğu halde bile hicbirini görmüyor yardımcı olacak test edebilecek realme 5ı kullanan arkadaşlarım, müşteri hizmetlerine aradım bilgi veremedi bile üst mevkilerini arayarakmıs bişey öğrenirse arayacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Meriçli

Arkadaşlar kimsede 5ghz yokmu evinde yada Cevresinde wifi ağlarını taradığında ona göre cihazı saticam yoksa.. Benimkisi görmüyor 5ghz wifi ağlarını evimde ve çevremde olduğu halde.. Epey de ve gsm arena da var görünüyor ama benim evimin içinde iki tane olduğu halde bile ve komşularımızda olduğu halde bile hicbirini görmüyor yardımcı olacak test edebilecek realme 5ı kullanan arkadaşlarım, müşteri hizmetlerine aradım bilgi veremedi bile üst mevkilerini arayarakmıs bişey öğrenirse arayacakmış
    Hocam bende mahalledeki bütün wifileri görüyor 5ghz denemedim ama deniycem benim için önemi varmı yok tabiki ama kişisel kullanım tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Bugün telefon geldi. Daha detaylı bakmadım ama şu ahize sesi ve giden ses kötü yorumu vardı malum. Teknoseyir videosunda. Test ettik ve kötü olması bir yana ortalamanın bir miktar üstünde bile diyebilirim. Redmi 7a'da ki bir miktar boğukluk bunda yok. Tize daha yakın mı denir tam bilemedim ifadeyi. Giden ses yine iyi ve net.

Realme 6i çıkınca acaba fiyat düşermi diye bakıyorum. Bu ihtimali pek beklemiyorum çünkü kurdan dolayı diğer firmalar fiyatları yükseltti, realme sabit bıraktı. Haliyle ayrıca düşüş olmaz gibi geliyor. 5i ile 6i arasındaki farklarsa 400 tl'ye denk geliyor. Acaba üst modeli alsam mı diye düşünen varsa, 1800 tl için aynı fiyattaki modelleri yeniden kıyaslamalı. Genel anlamda hızlı şarj, işlemci, kamera güncellemeleri var ancak, uzun süre dayanan pil için hızlı şarj ne kadar gereklidir (üç buçuk saat full şarj 5i) bilemiyorum.

5ghz modem yok evde test edemiyorum ama başka merakı olan varsa yazabilir. Uygun olursa denemeye çalışırım.

• Bende 100 megabit internet var 2.4 ghz wifi ile 40 ın üzerini görmez 5ghz 802.11 ac destegi gerekli o yüzden öyle bir tlf almak istemezdim var diye aldım çünkü ben bunu fiyat uygun olarak ama maalesef ne evindeki çevremdeki 5ghz Kanallarını yani wifi adlarinida görmüyor şimdi müşteri hizmetleri aradı var dedi cihazimi sıfırlamak istedi deim hem fabrika ayarları hemde hard reset olarak Sıfırladım dedim yazılım ekibine yazıp geri dönüş yapacaklarını söylediler.

• Evinizde olmasada wifi ağlarını tararken çevrende varsa wifi adının yanında 5ghz diyede yazar öyle de deneyebilirsiniz wifi arama yerinde gorunen ağlarda varmı diye çevrenizde.. Benim evimin içindeki iki tane var arti komşularımdada var maalesef görmüyo Esimin tlfve daha önceki telefonum hepsini görüyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Meriçli

Evinizde olmasada wifi ağlarını tararken çevrende varsa wifi adının yanında 5ghz diyede yazar öyle de deneyebilirsiniz wifi arama yerinde gorunen ağlarda varmı diye çevrenizde.. Benim evimin içindeki iki tane var arti komşularımdada var maalesef görmüyo Esimin tlfve daha önceki telefonum hepsini görüyordu
    Yanında 5ghz yazan ağ yok. Diğer telefon ve bilgisayarlarda da görünmüyor. Nitekim bizim bulunduğumuz mahallede hala 16'lık adsl kullanıyoruz, kimsede 5ghz modem olduğunu sanmıyorum.

Böyle bir eksliklik ya da sorun olması mantıklı gelmedi bana. Sıfırlama da yaptığınıza göre muhtemelen aradığınız modemlerin yazılımına karşı bir eksiliği var. Güncelleme ile düzeltilebilir bir konudur.
  • Bende anneme almayı düşünüyordum, bugün gittigidiyor da ki mediamarkt indirimini (1330tl) görünce almaya karar verdim alışverişi 1500 e tamamladım ve 225 tl puan kazandım telefon 1105TL ye gelmiş oldu. İnşallah çekim sıkıntısı felan gib ibir sıkıntı yaşamaz. köy yerinde kullanılacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: travellerrr

Bende anneme almayı düşünüyordum, bugün gittigidiyor da ki mediamarkt indirimini (1330tl) görünce almaya karar verdim alışverişi 1500 e tamamladım ve 225 tl puan kazandım telefon 1105TL ye gelmiş oldu. İnşallah çekim sıkıntısı felan gib ibir sıkıntı yaşamaz. köy yerinde kullanılacak.
    O indirim saatlik mi oldu? Epey.com'da göründü tıklayınca ulaşılamıyor oldu. Şu an da öyle.
  • Superonline kendi modemi 5ghz wifi ağını oluşturdum arti kablo ile yedi antenli router e verip kayıpsız yine ekstra wifi ağı oluşturdum tüm onlardan full cekim ve telefonlarda tv box larda dahil 100 megabiti eksiksiz görüyorum ama bu tlf maalesef 5ghz wifi ag adını bile görmüyor.. Diğer telefonlar görüyor hep iki modem ve router da da farklı kanal modları degistirdim yine faydası olmadı. Herkesin böylemi diye merak ettim yazılım ekibi araştırıp geri döneceklerini söyledi realme turkiye müşteri hizmetleri bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr Geyik Reoman

O indirim saatlik mi oldu? Epey.com'da göründü tıklayınca ulaşılamıyor oldu. Şu an da öyle.

Alıntıları Göster
    Ben girdim mavisi indirimdeydi. yanına ürün eklerken telefon bitti. Daha sonra devamlı takip ettim yarım saat sonra yeşili indirime girdi. Hemen tükeniyo yalnız. isterseniz biraz takipte kalın. 1 sene önce aldığım a50 de de aynı olay olmuştu.
  • Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    Ustam hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Bataryası hemen biten,bir günü çıkaramayan cihazlar için hızlı şarj önemli ama bu telefonun şarjı bitmiyor ki :)
    Telefon hiç elimden düşmese bile %39 u görmedim desem yeridir :)

• travellerrr T kullanıcısına yanıt
    Ben aldım, bugün geldi. Yeni model çıkınca indirime girecek mi diye bakıyorum. Sitesinde son bir ürün yazmışlar. Bu arada umarım teşhir ürünü göndermezler.
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hızlı şarjı çok gerekli kılacak bir senaryo yok gibi. Umarım pillerin ömrüde iyi olur.

Yeni telefonun şimdilik tek makul artısı gpu olarak görünüyor. İşlemci diğer kullanımlarda aynı ama gpu'su belirgin derecede güçlü. Belki yüksek gpu gerektiren oyunları uygun fiyata oynamak isteyenler için iyi bir alternatif olabilir.

Ayrıca 5i'nin yeşili 6i'den daha güzel değil mi ya? :)
    Bence de.size katılıyorum.
    Cihazın arka kısmı için iyi çalışmışlar belli.ucuza kaçmamışlar.yanar döner olması güzel görünüyor.

hocam gittigidiyor mediamarkt sitesi gündüzleri %4 kazananlar klübüne %5 indirim yapıyor. Takip edin yarın tekrar olabilir. Ama gelen ürünler anında bitiyor. Geçen sene A50 mi aldığımda da ürün bitmişti, takipi bırakmadım, 20 dk felan sonra tekrar stok koydular aldım. Bugün de öyle oldu.
    GittiGidiyor
    Realme 5 i Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/realme-5-i_spp_770581?id=548912635

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.