Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
17
Favori
68.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 aydan fazla oldu üzerindeki koruyucuda bi sıkıntı yok,olursada birşey alıp takmam telefonların camı sağlam öyle kağıt gibi çizilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

50-100 arası felan iş görsün yeter.geçenlerede huawei am115 aldım ucuz çok güzel bişey ama kulakta durmuyor.kulakiçi mikrofonuda olsun ama kulağın içine takılan tıpa gibi olanlardan olmasın

n11 de Uiisii U1 Kulakiçi Kulaklık var 40-50 lira iyimidir acaba
    şef arşivimde tonla kulaklık ve dac/amp vs var her çeşit ses ile ilgiliyim sana yeterde artar bu model iyidir tam bütçe dostu

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-piston-fresh-edition-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-gumus-p-HBV000000SIRR

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    kulakiçine tıpa gibi geçenleri sevmiyorum,resimdeki
    Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )nasıl indirime girmiş

• Merhaba arkadaslar daha oncede yazmistim yardim istemistim realme musteri hizmetleri aradi cihazimi garantiye gondermemi istediler.802.11 ac destegi oldu halde 5ghz wifi isimlerini bile gormemesi ve ac destegi yokmus gibi davranmasi adina..evinde yada cevresinde yada wifi arama kisminda wifi taramasi yapinca 5ghz ibaresi olan wifi ismi gorebilen yada evinde olup 5ghz modemi olup baglanabilen varmi acaba ,telefonumu servise gondermeden bunu bilmek istiyorum yardimci olabilcek varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar daha oncede yazmistim yardim istemistim realme musteri hizmetleri aradi cihazimi garantiye gondermemi istediler.802.11 ac destegi oldu halde 5ghz wifi isimlerini bile gormemesi ve ac destegi yokmus gibi davranmasi adina..evinde yada cevresinde yada wifi arama kisminda wifi taramasi yapinca 5ghz ibaresi olan wifi ismi gorebilen yada evinde olup 5ghz modemi olup baglanabilen varmi acaba ,telefonumu servise gondermeden bunu bilmek istiyorum yardimci olabilcek varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Meriçli

Merhaba arkadaslar daha oncede yazmistim yardim istemistim realme musteri hizmetleri aradi cihazimi garantiye gondermemi istediler.802.11 ac destegi oldu halde 5ghz wifi isimlerini bile gormemesi ve ac destegi yokmus gibi davranmasi adina..evinde yada cevresinde yada wifi arama kisminda wifi taramasi yapinca 5ghz ibaresi olan wifi ismi gorebilen yada evinde olup 5ghz modemi olup baglanabilen varmi acaba ,telefonumu servise gondermeden bunu bilmek istiyorum yardimci olabilcek varmi
    Google üzerinden bakayım dedim, normal yardımcı olamadım. Şöyle bir şey çıktı;

quote:

Connectivity

realme 5i has support for Wi-Fi 802.11 b/g/n and does not support 5GHz networks.

www.fonearena.com
    realme 5i Review — Goodness of realme 5 with a refreshing design
    https://www.fonearena.com/blog/303223/realme-5i-review.html

Siteyi aramada buldum, güvenilir mi bilmiyorum ama ürünün iade süresi devam ediyorsa onu kaçırmamak için dikkate alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Geyik Reoman -- 20 Nisan 2020; 14:10:31 >

• quote:

kulakiçine tıpa gibi geçenleri sevmiyorum,resimdeki
    nasıl indirime girmiş
    ohm oranı yeterli alın hocam
  • Gsm arenada ve epey de var gosteriliyo ve musteri hizmetlerinde var diye teyit ettirdim ama gormuyo maalesef ya yazilimla kapali yada gercekten yok haberleri yok orasini cozemedim bende.

• Konu dışı ama ben de kardeşime kulaklık alacağım. O da kulak içine girenlerden istemiyor. Birde aynı kulaklığı bilgisayarda lol oynamak için kullanmak istiyor.
    www.hepsiburada.com
    Alfais 4652 3.5mm Kulaklık Mikrofon Çoklayıcı Switch Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/alfais-4652-3-5mm-kulaklik-mikrofon-coklayici-switch-splitter-p-HBV0000036H5H?magaza=Hepsiburada

şu parçayla mikrofonu da ayrıca kullanmak istiyoruz.

2 tane aldım

• Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt
    parça aux zati mikrofon için okey..kullaklık olarak bunu tercih edin..
    www.hepsiburada.com
    Huawei Honor AM116 Kablolu Kulaklık Mikrofonlu - Altın Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-honor-am116-kablolu-kulaklik-mikrofonlu-altin-p-HBV00000GH6L1
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

https://www.hepsiburada.com/huawei-honor-am116-kablolu-kulaklik-mikrofonlu-altin-p-HBV00000GH6L1
    ben aldım , çok güzel ama kulaktan düşüyor bunlar.

• quote:

ben aldım , çok güzel ama kulaktan düşüyor bunlar.

Alıntıları Göster
    hocam kuaklık konusu uzun iş yıllarıdır en pahalısıda herşeyiyle kulladım şu ada cks1100 kullanıyorum ..kulak içi dışnda kafa kulaklıkda var ede modeller..aırpods tarzı benimde tarzım değil..

şu andaki kulaklığım cks1100ıs 500tl mal oldu.. XDUOO X3 DAP/AMP İle dünyadan kopuyosun

Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 20 Nisan 2020; 20:2:33 >

Hocam bunun ayarını buldunuz mu? ve simgeleri daha büyük nasıl yapabiliyoruz?
  • Arkadaşlar ana ekrana hava durumu görseli nasıl koyuyoruz güneş yağmur bulut görünüyorya .. havanın durumuna göre ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ekrana basılı tutun. Altta çıkanlardan pencere öğlerini seçin. orda çeşitli widgetler var orda vardı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travellerrr

Hocam bunun ayarını buldunuz mu? ve simgeleri daha büyük nasıl yapabiliyoruz?
    Mesaj atmadan önce baktığımla kaldım, buradan cevapta gelmedi. Tekrar bakayım bugün.

ekleme: Ayarlar-ekran-görüntü boyutu ayarlarını değiştirince bütün ekranla birlikte alt çubuktada büyüme oluyor ama pek iyi değil. Ekranı kocaman yapıyorsun orası çok az büyüyor. İşlevsel gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Geyik Reoman -- 21 Nisan 2020; 15:11:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Yorumlarda kulaktan düşüyor yazmışlar. Eski tarz kulaklıklar gibi mi? Bizde bu tasarımda kulaklık yok şu an kontrol edemiyoruz. Kardeşim şu ürünlerden kullanıyor(Tasarım olarak);https://www.netsiparis.com/Resim/0x0/sony-kulak-ici-kulaklik-mdre9lp-gri-mdre9lphgri__88304-1.jpg

sony olanı çocuklara almıştım standart ucuz kulaklık,huawei daha güzel ama kulaktan düşüyor.

• quote:

sony olanı çocuklara almıştım standart ucuz kulaklık,huawei daha güzel ama kulaktan düşüyor.
    Eskiden Aliexpress'ten 0.50 dolara kulaklık almıştık. 3-4 yıl kullanıldı ve ses kalitesi sony'nin bu alt sınıf kulaklıklarından daha iyiydi. O zamanların 20-30 tl şimdinin 50tl civarı sony kulaklıkları çok başarısız alt sınıf ürünler...

O ürünün tasarımı malum eskiden yaygındı, kardeşim de o tarzdan istiyor hala. O yüzden bulamıyorum güzel kulaklık ya da bulduklarım iyi mi bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.