Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
17
Favori
68.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su alttaki hocam diye cikan google arama popup indan bahsediyorum

• munjur M kullanıcısına yanıt
    Bende hiç öyle bişey çıkmıyor, Chrome u sıfırlayıp, tekrardan güncelleyin. Bilmediğiniz bı ayari aktif etmiş olabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • munjur M kullanıcısına yanıt
    Bendede çıkmıyor hocam sizde gördüm bende belkide bir ayarı vardır sıfırlayıp deneyin Chrome mu Yvztrk arkadaşımızın dediği gibi eğer sadece Chrome ise Chrome yi sıfırlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meriçli -- 1 Temmuz 2020; 11:45:35 >
  • www.teknosa.com
    Realme 5i 64GB Akıllı Telefon Yeşil Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/realme-5i-64gb-akilli-telefon-yesil-p-125077506

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Satılık temiz telefon 2000 TL ye vericem pazarlık yok, faturası kutusu herşeyi orjinal, ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: YvzTRK

Satılık temiz telefon 2000 TL ye vericem pazarlık yok, faturası kutusu herşeyi orjinal, ;))
    1100 tl aldım 3 aylık
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Saticamda sonra ne alicam ;))) bende 1386 TL ye almıştım ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: YvzTRK

Saticamda sonra ne alicam ;))) bende 1386 TL ye almıştım ;))
    nemi alıcan,hiç birşey
  • bende bi iphone se vardi sanirim sarj soketi degisecek onu degistirip kullanayim bu elimdeki 5i yide 1950 tlye satayim varsa alici 3 aylik kutu fatura full

• 😊

• Mayıs ayında son anda 1.400 e yakaladım, birkaç gün sonra 2.000 üstüne attı.
  • bien kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yakalamışin, şu anda telefon alınmaz zaten. 3000 TL ye satıyor fırsatçılar.

• Ben de 1400 liraya almıştım fiyatına göre gayet memnunum. O fiyat aralığında böyle başka bir cihaz yoktu ben alırken.
    Bide Android 10 yayılanırsa rahat rahat kullanırım birkaç sene diye düşünüyorum

• arkadaşlar merhaba

wifi ve 4.5gde aşırı kopmalar yaşıyorum. wifi deyken instagram vs. yüklenmiyor. wifiyi kapatıp açtığımda ise wifiye bağlanamadı hatası alıyorum. 4.5g çekmesine rağmen hız testi yapıyorum 1.1 mbps vs çıkıyor. ayrıca bazen arayan kişiler telefonumu aradığında uzun bir süre çalmadığını söylüyorlar. bu problemlerin kaynağı vodafone mi yoksa telefonda mı hala anlayamadım

not: mesela şu an yaptım 15mbps aldım 4.5gde. anlık kopmalar yaşıyorum bunlar en az 30-45 saniye sürüyor

başına gelen var mı? böyle bir şey. vodafone ile de görüşmeyi planlıyorum ama ilk buraya sorayım dedim belki yaşayan vardır vs.
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben de Vodafone kullanıyorum ve kırsal kesimde yaşıyorum ama 4.5G konusunda sorun yaşamadım duruma göre 20-30mbit hız alıyorum. Wifi konusunda da aynı şekilde kopma vesaire yaşamıyorum.
    Hem wifi hem mobil veride sorun yaşadığınıza göre cihazınızla ilgili bir problem olabilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpumtt

Merhaba,

Ben de Vodafone kullanıyorum ve kırsal kesimde yaşıyorum ama 4.5G konusunda sorun yaşamadım duruma göre 20-30mbit hız alıyorum. Wifi konusunda da aynı şekilde kopma vesaire yaşamıyorum.
    Hem wifi hem mobil veride sorun yaşadığınıza göre cihazınızla ilgili bir problem olabilir bence.
    teşekkürler hocam, bakacağız artık duruma
  • En soldaki ekranda adım sayıcı vardı kaybolmuş. Uygulamayı aradım bulamadım.
    Sanırım başka bir ayarı değiştirince oldu.
    Tekrar nasıl aktif ederim bilgisi olan var mı?
  • Teşekkür ederim düzeldi.
    Daha sonra başkaları ararsa: Ayarlar - Akıllı Hizmetler'den açılıp kapatılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.