Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.104
Cevap
17
Favori
68.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu kapatıp açtım. daha yeni açılmışken sol üstte VoLTE logosu cıktı sonra kayboldu. sizlerde se böyle oluyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Valla bende yeni farkettim , hattım Vodafone , aradığım kişi de Vodafone, arama süresinin yanina bakın HD yazıyor, bu VOLTE demek. Şaşkınım ;)

Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

• quote:

Orijinalden alıntı: YvzTRK

Valla bende yeni farkettim , hattım Vodafone , aradığım kişi de Vodafone, arama süresinin yanina bakın HD yazıyor, bu VOLTE demek. Şaşkınım ;)

• YvzTRK kullanıcısına yanıt
    bende sol üstte birkaç saniye VoLTE yazdı o kadar.

sizin VoLTE değil bence. Kontrol etmek için wi-fi kapatın, mobil veriyi acın ve öyle arama yapın.

şebeke çekim göstergesinde 4.5G yazmaya devam ederse, evet VoLTE var. Eğer şebek e kısmında H veya H+ yazarsa arama yaparken, VoLTE yok sesli görüşme için 3G ye geçilmiş demektir.

bu arada bende VoLTE çalışmıyor. 4.5G de iken çağrı geldiğinde veya arama yaptığımda şebeke 3G ye geçiyor sol üstte H+ yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymecheng -- 6 Temmuz 2020; 20:51:43 >
    Ben bunu geriye doğru giderseniz en az 1-2 ay evvel paylaştım ama buradaki arkadaşlar kabul etmedi HD yazmasına rağmen illa üstte volte yazacak dedi ☺️

Ne yazık ki bu VoLTE değil üstte ki arkadaşların da dediği gibi. VoLTE 4G üzerinden ses alışverişi sağlıyor. HD yazmasına rağmen mobil veriyi açtığınızda 3Gye düştüğünü göreceksiniz.

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Peki, ama HD neyin nesi? Bu akşam VOLTE uyumlu olamadığını bildiğim ,ve uyumlu olduğunu bildiğim 1-2 kişi aradım, sonuç aynı. Uyumsuzlarda HD çıkmıyor, uyumlularda HD yazısı beliyor hemen.

HD yazısının detayını bilmiyorum ama benim dikkat ettiğim kadarıyla aynı operatörlerden birini arayınca çıkıyor HD yazısı. Ben Vodafone kullanıyorum mesela başka bir Vodafoneluyu arayınca çıkıyor. Lakin bu VoLTE değil olsaydı arama yaparken 4G'den 3Gye düşmezdi.

• bu vodafone sayfasina gore hd ses esittir volte diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar bu cihaza custom rom deneyen oldu mu olduysa ozelden konussak

• munjur M kullanıcısına yanıt
    Yabancı bir Telegram grubunda deneyenler oluyor. Ben de bazen gaza gelip Color OS'a düşürmek istiyorum ama cesaret edemiyorum. 😂😅

• bizim bu telefonla ilgili deneyim ve tecrube eksigimiz cok xda da sayfasi bile yok.. rmx1911 realme 5 iken rmx2030 realme 5i diye geciyor ikisinin de tum ozellikleri ayni bence bizim bu model 5 in makyajlisi ama sayfasi yok malesef xda da

Tamamen doğru, 5,5i,5s güncellemeleri bile aynı anda alıyorlar, sadece 5s de kamera ve ram farkı var.

Artık Realme 5i'de RMX1911 olarak geçiyor Android 10 ile birlikte.
    Lakin bizim cihazlarda hâlâ 2030 gözüküyor belki de sertifika sorunun temel sorunu budur.
    Türkiye cihazlarının model kodu değişmeyecek olabilir.

• Volte cokmu önemli

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Bu Hint forumundan güncellenmiş bir görüntü, ordada aynı, 3 telefonu aynı kodla guncelliyorlar, bizim telefon hala 2030 sadece güncelleme numarası farklı.

• quote:

Bu Hint forumundan güncellenmiş bir görüntü, ordada aynı, 3 telefonu aynı kodla guncelliyorlar, bizim telefon hala 2030 sadece güncelleme numarası farklı.

hocam ne kadar beklicez daha
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum vallaha, Twitter , Instagram dan taciz ettik ama yok hayır bence 1 ay beklenir daha tr güncellemesi için.

• quote:

Bilmiyorum vallaha, Twitter , Instagram dan taciz ettik ama yok hayır bence 1 ay beklenir daha tr güncellemesi için.
    kök saldık vallaha
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.