Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
17
Favori
68.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 10 Avrupa için yayınlanmış ama C44 olarak bide 2030EU yazıyor ama bizim cihazlara yüklenmez sanırım.

www.realme.com
    Software Update - realme Support | realme India
    https://www.realme.com/eu/support/software-update

Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çok garip iş yapıyorlar. Bakalım Türkiye güncellemesi nasıl gelecek. O da böyle olursa belki kuramayız.

• C53 e guncelledim , herhangi bir sıkıntı yok ;) protect te sertifikalı

Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

• YvzTRK kullanıcısına yanıt
    Güzel bir gelişme. Acaba TR sürümünü beklemeyi düşünüyordum C53'e geçsem mi ki?

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Bu kararda etkili olmak istemem, ;) tamamen sana kalmış bir durum, ama tr güncellemesi uzun bir sure gelmez sanırım ;)

• YvzTRK kullanıcısına yanıt
    Güncelledim hocam. :) Sertifika problemi canımı sıkıyordu doğrusu ve düzelmesine sevindim. Türkiye güncellemesinden ben de pek umutlu değilim ama elbet bir gelecek o zaman da onu yükleriz. :)

• Avrupa güncellemesini deneyeniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus38

Avrupa güncellemesini deneyeniniz var mı?
    Avrupa güncellemesini yükledim bir sorun görünmüyor sertifika hatası vb. Ancak bu sürümün Hindistan sürümüyle farkı nedir. Hindistan sürümünün changelogunda sadece temmuz güvenlik güncellemesinin geldiği yazıyor. Ben mantıken avrupaya c.20 güncellemesi geldiğinde bize de c.20 güncellemesi geldiğinden avrupayla paralel gidiyoruzdur diye avrupa sürümünü yükledim. Sürüm rmx2030eu olarak görünse de sitede telefona yükleyince rmx2030ex olarak görünüyor.
  • Prometheus38 kullanıcısına yanıt
    Ben pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Paralellik konusunda haklı olabilirsiniz belki ama Realme'nin ne yapacağı pek belli olmuyor. 😅 Performans olarak nasıl deneyimlerinizi de yazarsanız ilerleyen günlerde iyi olur.

• Bir umut TR güncellemesi ile VoLTE de gelebilir. Eğer TR güncellemesi ile VoLTE gelmezse hicbir zaman gelmeyecektir.

• crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Realme Türkiye'de iş yok ki operatörlerle anlaşsın anca reklam yapıyorlar ama kullanıcı memnuniyeti düşük.
    Sırf bu gibi detaylar yüzünden A5 2020 almadığıma pişmanım

Kesinlikle bi önceki sürümden daha akıcı çalıştığını söyleyebilirim sistemin, şimdilik performans olarak memnunum, bi hata göremedim. Ancak sola kaydırınca gelen ekranda ki hızlı işlemlerde hindistan sürümünde daha fazla seçenek vardı gibi görünüyor belge tarama vs gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prometheus38 kullanıcısına yanıt
    Bir önce ki sürüm dediğiniz Hindistan Android 10 mu?
    Ben C47 sürümündeydim kurulmaz diye düşünüp eu sürümünü kurmadım ama öyle oluyor muydu? 😅

Hayır c.20 android 9 sürümü. Valla kuruldu kurulmasına ama şu an dediğim gibi güncelleme rmx2030ex_11_c.44 olarak görünüyo ki ortada öyle bi sürüm yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam ikisi ayrı, Hindistan sürümü c.53 , avrupa sürümü c.44. Arkadaş hindistan sürümünü yüklemiştir. Ancak sürüm notları vs birebir aynı, yüklü uygulamalarda bir fark var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus38 -- 4 Ağustos 2020; 15:30:5 >
  • C53 sürümünü burdan indirebilirsiniz

www.realme.com
    Software Update - realme (India)
    https://www.realme.com/in/support/software-update

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.