Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.104
Cevap
17
Favori
68.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hindistan güncellemesini yükledim ancak sayfaları kaydırırken ,uygulamar menüsü için aşağı kaydırınca veya uygulamalara girip çıkarken hafif bir takılma/ kasma oluyor animasyonda , sizlerde de oluyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğim olay Avrupa güncellemesin de olmuyor gibi görünüyor, oyun oynamadığım için test edemedim oyunlarda ancak diğer uygulamada sorun yok gibi.

• Dediğim gibi oyun oynamadığım için şuan oyun yüklesem bile aradaki farkı anlayamam, ancak diğer uygulamalarda ki ve sistemde ki kasma şu an yok gibi. Bir kaç gün kullanayım bakalım yine haberdar ederim, internet kotası sıkıntın vs yoksa yüklemeyi deneyebilirsin sende.
  • C47, C49 C53 gibi sürümlerden C44'e geçiş yapılır mı sizce?

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    C53 ten c44 e geçtim ben. İkisi de temmuz güvenlik güncellemesini sahip olduğu için yükleyebilirsin. Diğer bahsettikleri zaten bu ikisinden daha eski sürümler.

• Android 10 bı türlü gelmedi yav bize

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A0E81963

Bu mesaj silindi.
    Çokta önemli değil hocam maksat sormak yağ gibi akıyor telefon

• Prometheus38 kullanıcısına yanıt
    C44 daha mı stabil diyorsunuz peki?

Şimdilik öyle görünüyor, Hindistan güncellemesini de yükledim ancak sürekli takılmalar oluyordu, Avrupa güncellemesini yükledikten sonra herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmadım şuana kadar.

O halde Avrupa romuna bir şans vereyim. Teşekkür ederim

Hocam ozip dosyasına dosya yöneticisinden girince dosyaları çıkart diyor. Recoveryden mi geçmek lazım yoksa dosya mı hasarlı indi acaba?

Recoveryden yüklemek gerekiyor hocam, dosya hasarlı değildir, güncellemeden sonra direkt sistem üzerinden güncelleme yapılamıyor artık.
    Teşekkür ederim

C44 yükledim ve açtım telefonu Gpay gitmişti fakat format attıktan sonra geri geldi.
    Sizde de böyle mi? Hindistan ülke kodu çıkması garip geldi. Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Bende her ikisinde de gpay vardı ancak bildiğim kadarıyla türkiye de kullanılamıyor.
    Türkiye'de kullanılmıyor evet. Hindistan romunda vardı evet ama avrupa romunda Hindistan kodu çıkması garip geldi. Gerçi ayarlardan bakınca zaten c44 olarak gözüküyor. Önemsiz bir detay sanırım. Psikolojik mi bilmiyorum ama özellike formattan sonra son uygulamalar kısmının animasyonları falan daha bir akıcı geldi gözüme. :)
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.