Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.104
Cevap
17
Favori
68.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-6A0E81963

Bu mesaj silindi.
    Kesinlikle ondan aynısı s8 plus kullanırken olmuştu dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 7 Ağustos 2020; 0:11:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A0E81963

Bu mesaj silindi.
    s8 plus kullanmıştım ben p30 litedan geçtim
  • Dosya farklı değil de daha önce c53 Hindistan güncellemesini yükledin, bu güncellemelerden sonra direkt dosyaya tıklayarak telefon güncellenmiyor artık. Ses kısma tuşu + güç tuşuna realme yazısı gelene kadar basılı tutup recoveryden yükleyeceksin.
  • Benim cihaz gece kendi kendine c53 sürüme güncellenmiş ve cihaz sertifikalı yazıyor artık 👍

• Prometheus38 kullanıcısına yanıt
    Naptınız hocam? Geldi mi gpay?

• Dün Avrupa güncellemesini birkaç kere üst üste flaşladığım için şimdi tekrar format atıp flaşlayım demiştim.
    Recoveryden wipe yaptım telefon yeniden başlarken tekrar recovrye girsin diye tuşlara basılı tuttum ama recovery açılmadı.
    Şimdi telefon açılmıyor. realme powered by android yazısında kaldı. Ne yapabilirim acaba fikri olan var mı?
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Haydaaa, recovery ye girmesi lazım her şekilde, telefon hicmi açılmıyor?

• Niye bu kadar hunharca işlem yapiyorsunuz yav ;), telefonunda canı var

• YvzTRK kullanıcısına yanıt
    1 saattir Realme powered by Android yazısında kaldı. Recovery ve Fastboot modu açamadım. Cihazı kapatamıyorum da.
    Sanki içinde ki Android sistemi silinmiş gibi hiçbir şekilde boot olmuyor. Stock recoveryden nasıl böyle bir şey olabiliyor onu da anlamış değilim. Ne cins telefonmuş!
    Sen bunu bence telegram grubuna sor, sıkıntılı bir durum

• YvzTRK kullanıcısına yanıt
    Hocam dün Gpay için birkaç kere flaşlayınca içim rahat etmedi format atayım dedim ama hiç aklıma gelmedi böyle olacağı. Twrpden system wipe yapsam bu kadar sorun çıkarmazdı. 😂
    Telegram grubuna sordum ses kısma ve güç tuşuna basılı tut diyorlar başka bir şey demiyorlar. 4-5 dakika boyunca basılı tuttum nafile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpumtt -- 7 Ağustos 2020; 9:13:28 >
    Brick oldu dicem , ama brick olacak durum yok, telefonu iyice bi şarj et normal dene , recovery açılması lazım, brick olduysa sıkıntı.

• Sadece format atmakla nasıl brick olabilir ki? Çünkü herhangi bir flaşlama yapmadım format atıp flaşlama yapacaktım format atınca açılmadı zaten. Servis yolu gözüküyor anlaşılan.
    USB jig yapmayı dene, Google da araştır bulursun yöntemini, çözülmez ise servise yollarsan, telefona c44 tr güncellemesi ota ile geldi yükledim, bir daha açılmadı diye açıklama yaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: YvzTRK

USB jig yapmayı dene, Google da araştır bulursun yöntemini, çözülmez ise servise yollarsan, telefona c44 tr güncellemesi ota ile geldi yükledim, bir daha açılmadı diye açıklama yaz bence.
    Direk servise yollamayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle öyle bir açıklama yazarım.
    Gpay geri geliyor hocam ne yaptıysam olmadı. Bu arada aynı hatayı bende yapmıştım format atıp hemen ardından recoverye girmek için tuşlara basılı tutmuştum telefon açılmamıştı bi daha, şarjı bitene kadar vs realme powered by android yazısında da bıraktım tekrar şarja takıp recoverye girmeye çalıştım ama açılmadı, servise bıraktım eski sürümü flashlayıp verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus38

Gpay geri geliyor hocam ne yaptıysam olmadı. Bu arada aynı hatayı bende yapmıştım format atıp hemen ardından recoverye girmek için tuşlara basılı tutmuştum telefon açılmamıştı bi daha, şarjı bitene kadar vs realme powered by android yazısında da bıraktım tekrar şarja takıp recoverye girmeye çalıştım ama açılmadı, servise bıraktım eski sürümü flashlayıp verdiler.
    Sizin ne zaman başınıza geldi hocam yeni mi oldu? Ben de yarın servise başvurmayı düşünüyorum ama siz hangisine gittiniz KVK mi Genpa mı? Bide ne kadar sürede yapıldı acaba?
    Bu ne saçma bir hata ama ben eski telefonlarımda da wipe yapıp tekrar recoverye döndüğüm oluyordu ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.