Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
17
Favori
68.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hemen hemen bir buçuk ay oluyor, Genpa ya gitmiştim ben Salı bıraktım Çarşamba sabah almıştım, belki konuşursanız daha çabuk da halledebilirler çünkü yapacakları iş sadece eski romu flashlamak. Bu arada güncelleme yaptım sonra telefon açılmadı demiştim ben garanti dışı kalabilir vs diye , bi sorun çıkmadan ücretsiz bi şekilde onarıldı telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus38

Hemen hemen bir buçuk ay oluyor, Genpa ya gitmiştim ben Salı bıraktım Çarşamba sabah almıştım, belki konuşursanız daha çabuk da halledebilirler çünkü yapacakları iş sadece eski romu flashlamak. Bu arada güncelleme yaptım sonra telefon açılmadı demiştim ben garanti dışı kalabilir vs diye , bi sorun çıkmadan ücretsiz bi şekilde onarıldı telefon.
    Teşekkür ederim ben de yarın göndereyim bakalım.
  • valla hindistan romundan trye donmeye calisirken telefon brick oldu genpa sagolsun 1 gunde duzeltti. simdi tr icin cikan android 10a guncellemeye korkuyorum. sarj nasil animasyonlar nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android 10 resmi olarak gelmiş banada. illaki sonunda güncelleriz diye düşünüyorum. güncelleyen arkadaşlardan ön yorum alabilir miyiz?
  • Prometheus38 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün gönderdim servise lakin şimdi aradılar cihaz yazılımı kabul etmiyor kalması gerekecek diye. Siz de nasıl yaptılar acaba? Fastboot falan açılıyor muydu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey açılmıyordu, sadece realme powered by android yazısında takılı kalıyordu, recoverye veya fastboota hiç bir şekilde giremiyordum, pc ye de bağlanmıyordu. Servise bıraktım , ertesi gün de yazılımı yükleyip verdiler. Demek ki biraz uzun sürüyor işlem, direkt eski yazılımı yükleyip veremiyolar.
  • Prometheus38 kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı o şekilde ama yazılım kabul etmiyorlar dediler. Hafta içi olur umarım.

• Android 10 Türkiye sürümünü kurdum. Telefon daha akıcı geldi bana açıkçası. Pil tarafından deneyim yapamadım henüz . Yalnız smart bölümünden takvimin kaldırılması kötü olmuş.

• adroid 10 da göz rahatlığı diye ayar gelmiş

bildirim çubuğundaki simgeler çoğalmış
    ses ayarı xiaomideki gibi olmuş beğendim.

arada bir ekran donuyor umarım düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 9 Ağustos 2020; 10:47:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar herkese. bendede realme 5i cihaz var. hb den almıştım 1.400tl iken 4 ay oluyor. ama 4 gün önce bir hata yaptım telefonda ve şuan kvk ya yolladım işin içinden çıkamadım yani.

telefon realme ui 10 güncellemesi almıştı. fakat coloros ta telefon kasmıyordu yağ gibi akıyordu. realme ui v1 olanı indirip kurdum ve sonuş vasat akan menüler bildiğin kastırıyor kendini. sizde sakın güncellemeyin bana sorarsanız. neyse gelelim sorunuma. ben bu custom rom muhabbetinden dolayı sırf telefon kasmasın diye lineage os 16 yı indirdim opengapps da indirdim. realme 5i için twrp de indirdim. adb komutlarını gireceğimiz dosyalarıda indirdim neyse oturdum pc başına.. önce telefonun bootloader kilidini açmam gerekiyordu. in depth test diye birşey indirdim apk uzantılı telefona onu kurdum ve çalıştırdım start falan dedim sonra fastboot moduna girmeyi başardım. usb hata ayıklamayı falanda açtım ama developer ayarlarından. fastboot ta kilidini açtım telefonun sonra wipe yani komple bir ön silme yaptı yazılım sonra telefon açıldı ve usb hata ayıklamayı yeniden açtım komut vererek yeniden fastboota girdim. şimdide twrp atacam telefona neyse attım twrp yide sonra recovery moda girdim. ordan işte ilk yaptığım hata backup almadan wipe dalvik system data yı silmem oldu :( ve güm !. neyse wipe yaptım custom romu atarken kabul etmedi. bir daha denedim kabul etmedi..:( aha dedim gitti telefon. telefonda piyasada yeni bilen yok çok apışıp kaldım evde yeminle:(. sonra bu panikle çıktım recovery moddan yeniden başlattım oda ne recovery moda girerken diyor ki senin bu orjinal recovery mod değil diyor aha dedim bu sefer komple gitti :( yeminle stresten başıma ağrılar girdi. o panikle yine fastboot mod da kilidi kapattım :(:( işte bu yaptığım son hataydı ... ve şuan telefonda ne yazılım var ne açılıyor ne recovery moda giriyor. kilidi de locked :(:(. yani heryeri araştırdım videoları vb.. bulamadım hep hindistanlıların videoları var .. izledim yine sonuç alamadım. telefonum realme türkiye garantili. bakalım antalya kvk ya yolladım 4 gündür orda. 06.08 den beri. inşallah garanti dahilinde yazılım yüklerler... siz siz olun benim yaptığım hatayı yapmayın... saygılarımla®

• Android 10 güncellemesi telefona geldi tmm yükledik yahu uygulamadan arada aniden atip ana ekrana dönüyor bu ne zıkkım birşey hele whatshapta...birde sanki android 9 daha seriydi ya..bir haltidw düzgün yapsınlar ya ..realme Türkiye ariyan oldumu bu android 10 ile ilgili

• valla kardeş bende android 9 a geri dönecektim ama dönemedim.. telefonu soft brick yaptım yanlışlıkla yukarda anlattım. garantiye yolladım antalya kvk :(@MERNEPTAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem336 -- 10 Ağustos 2020; 5:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem336

valla kardeş bende android 9 a geri dönecektim ama dönemedim.. telefonu soft brick yaptım yanlışlıkla yukarda anlattım. garantiye yolladım antalya kvk :(@MERNEPTAH
    Hocam hepsini okudum inan boyke zıkkım bişey yok. her android telefonun kaderi bu yeni güncelleme eskisini aratıyor yıllardır böyle ulan hicmi test etmiyorlar görmüyormu firmalar .. telefonu seviyoruz güzel memnun kalmadigim birşeyi yok ama bu android 10 bir önceki 9 kadar stabil değil gibi birde daha çok şarj yiyor geldi bana, menujer vs animasyon yenilikler tmm eyw ama Android 9 daha iyiydi ya👹

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Hocam hepsini okudum inan boyke zıkkım bişey yok. her android telefonun kaderi bu yeni güncelleme eskisini aratıyor yıllardır böyle ulan hicmi test etmiyorlar görmüyormu firmalar .. telefonu seviyoruz güzel memnun kalmadigim birşeyi yok ama bu android 10 bir önceki 9 kadar stabil değil gibi birde daha çok şarj yiyor geldi bana, menujer vs animasyon yenilikler tmm eyw ama Android 9 daha iyiydi ya👹

Alıntıları Göster
    kardeş realme 5i de android 10 kasıyor. ilk başta ksmasada 1 hafta sonra yine lag olmaya başlıyor. yani android 9 en iyisi coloros 6. bende bu yüzden custom romları tercih ediyorum. geri dönüş çok zor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem336

kardeş realme 5i de android 10 kasıyor. ilk başta ksmasada 1 hafta sonra yine lag olmaya başlıyor. yani android 9 en iyisi coloros 6. bende bu yüzden custom romları tercih ediyorum. geri dönüş çok zor :(

Alıntıları Göster
    Bugün realme Türkiye aricam durumu bir bir anlatıcam tek realme değ hocam bir sürü marka modelde yıllardır böyle durum...telefonda dediğiniz gibi resmen lag var,hay gelmez olaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Bugün realme Türkiye aricam durumu bir bir anlatıcam tek realme değ hocam bir sürü marka modelde yıllardır böyle durum...telefonda dediğiniz gibi resmen lag var,hay gelmez olaydi

Alıntıları Göster
    valla ben custom roma geçeyim derken telefonu soft brick yaptım fastboot modda takılı kaldı kilitli olartak... recovery e falanda girmiyor :(. bence versiyon düşürmeyi denemeyin bu telefonda çok sıkıntılı bu durumda.. kimse birşey bilmiyorda .. öyle kalakaldım valla...
  • Bu güncellemeyi indirmiş nasıl sileriz uzun bı sure update etmicem de 3 GB götürmüş ..

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

Bu güncellemeyi indirmiş nasıl sileriz uzun bı sure update etmicem de 3 GB götürmüş ..
    telefonunuzda indirilenler bölümündedir. silin ve ardından geliştirici seçeneklerinden otomatik sistem güncellemelerini kapatın.
  • indirilenler de değil oraya da atmaz zaten ..tşk cvp için ama.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.