Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
17
Favori
68.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YvzTRK

Google a bağlı degilmi rehber? Hard reset herşeyi siler.
    fabrıka ayarlarına dösekmi hocam ?
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Valla ben yazılanları okudum ve hiçbir anlam veremedim, hindistan android 10 a ilk guncelleyenlerden biriyim, sonra c53 ede guncelledim, ardından Avrupa sürümü c44 de döndüm, ben telefonda inanın hiç fark görmüyorum, fazla evham yapıyorsunuz gibi geliyor bana ;))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bence fabrika ayarları hiç bişey değiştirmez, telefonda fazlalıkları temizle, PC dede aynıdır bu, gereksiz şeyleri kullanma ve dondur, ben birde Google files kullanıyorum telefonu temizlemek için ise yarar bir uygulama. Zaten standart ram kullanımı 2gb ve daha fazla, fazlalık uygulamalarda gerek yok...

• YvzTRK kullanıcısına yanıt
    nasıl evham ,foruma mesaj yazaken bile ekran donuyor,güncellemeden önce hiç olmamıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Bende hiç öyle birşey olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: YvzTRK

Valla ben yazılanları okudum ve hiçbir anlam veremedim, hindistan android 10 a ilk guncelleyenlerden biriyim, sonra c53 ede guncelledim, ardından Avrupa sürümü c44 de döndüm, ben telefonda inanın hiç fark görmüyorum, fazla evham yapıyorsunuz gibi geliyor bana ;))
    şaka gibi telefon dünden daha hızlı

bu nasıl iş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

nasıl evham ,foruma mesaj yazaken bile ekran donuyor,güncellemeden önce hiç olmamıştı
    hocam dh girince alakasız ana ekrana atıyo dimi aralıklarla
    arada bir ekran donuyor aşağı yukarı hareket etmiyor,kapatıp açınca düzeliyor.

• android 10a güncelleyeli birkaç gün oldu.

tasarımsal birkaç güzel değişiklik olmuş beğendim
    onun dışında android 9a nazaran daha hızlı/daha yavaş görmedim. ancak ilk güncellediğim saat telefonda donmalar yaşanıyordu.

zaten güncellemeyeceğim desen telefon zırt pırt bildirim yolluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

android 10a güncelleyeli birkaç gün oldu.

tasarımsal birkaç güzel değişiklik olmuş beğendim
    onun dışında android 9a nazaran daha hızlı/daha yavaş görmedim. ancak ilk güncellediğim saat telefonda donmalar yaşanıyordu.

zaten güncellemeyeceğim desen telefon zırt pırt bildirim yolluyor.
    hocam ne olduysa dünden nazaran ana menüde sağa sola uygulama kaydırıyoruzya dün lag vardı kasıyo gibi ama bugün yağ gibi akıyor ,sabah tel kapalı full şarjladım bu android her yeni versiyon her marka modelde olduğu gibi ilk günlerde hep kasıyo gibi
  • Arkadaşlar sizde de güncelleme yaptıktan sonra ekranın sağında aşağıya doğru olan bir beyaz çizgi geldi mi? Ekran görüntüsünü alacam ama ekran görüntüsünde çıkmıyor

• berat33 B kullanıcısına yanıt
    https://oppo-tr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3761/~/coloros-5.2-%C3%96zellikleri.

Bu olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android 10a güncelledikten sonra telefon slow motion çalışıyor resmen hem arayüz hem uygulamalar böyle bi sorun yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

android 10a güncelledikten sonra telefon slow motion çalışıyor resmen hem arayüz hem uygulamalar böyle bi sorun yaşayan oldu mu?
    Zati geçen sayfalarda bunu konuşuyoruz benimki 3 günde hızlandı durup dururken ,ilk gün feci lag vardı..

• Cihazı bugün servisten aldım ve Android 9 ile geldi. Bildirim geliyor ama bir süre 10 yüklemeyi düşünmüştüyorum, 9'u ciddi ciddi özlemişim. :)

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, bedelsiz yüklediler umarım :)

• YvzTRK kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Evet bedelsiz yapıldı.

• Android 10 güncellemesini kendi kendine indirmiş ve sürekli bildirim geliyor. Otomatik olarak kurmaz umarım. Anladığım kadarıyla kapatmanın da bir yolu yok.

• Bana da dün gece Android 10 güncelleme bildirimi geldi. İndirmedim, bir kaç ay indirmeyi düşünmüyorum. Android 10 Realme UI ile Sim seçeneklerine VoLTE eklendi mi acaba? Cihazda VoLTE açma seçeneği olsa, Vodafone'da bir ihtimal çalışabilir...
  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Ben C44 ve C53 güncellemelerini kullandım onlarda da Volte yoktu. Türkiye'ye de C44 verildiği için onda da yoktur.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.