< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (95. sayfa)
-
-
Benim hala c48 görünüyor.
C49 güncelleme yaptınız mı yoksa c50 ye mi atladı?
-
Şu anda c50 geldi bana yüklüyorum.
-
Bana da gelmiş. VoLTE'nin geldiği iyi olmuş
Ayrıca sanki stabilite artmış, arayüz hızlanmış gibi geldi ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpumtt -- 27 Ekim 2020; 18:35:12 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bana da geldi güncelleme VoLTE seçeneğini açtım ama benim hat bimcell kullanabiliyor muyum bu durumda
Türk Telekom için bilmiyorum ama Vodafone ile kullanılıyor şuan
Bimcell i Türk Telekom olarak mı saymalıyız
Benim bildiğim kadarıyla Türk Telekomun baz istasyonunu kullanıyorlar
Anladım teşekkürler hocam
Rica ederim, yine de online işlemlerden kontrol ediniz belki açık değildir.
Bende hindistan c59 unu yükledim, volte ve wifi arama gelmiş.
C50 Güncellemesi geldi ve yükledim.
Yalnız Sim seçeneklerinde sadece wifi arama seçeneği var. Volte seçeneği bende yok.
Turkcell kullanıyorum. Bu durum normal mi arkadaşlar ?
-
Turkcell de volte açma kısa kodu vardı sanırım, şöyle bir yazı var Google da ; olmaz ise Turkcell bu telefonu desteklemiyordur. MH arayabilirsiniz.
Turkcell VoLTE ve VoWifi nasıl aktif edilir? Turkcell'in sitesinde ve Hesabım uygulamasında yer alan HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) paketini ücretsiz olarak satın almanız gerekiyor. Alternatif olarak ise HDSES yazarak 2200'a mesaj gönderip Turkcell VoLTE ve VoWifi özelliğini aktif edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: YvzTRK
Turkcell de volte açma kısa kodu vardı sanırım, şöyle bir yazı var Google da ; olmaz ise Turkcell bu telefonu desteklemiyordur. MH arayabilirsiniz.
Turkcell VoLTE ve VoWifi nasıl aktif edilir? Turkcell'in sitesinde ve Hesabım uygulamasında yer alan HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) paketini ücretsiz olarak satın almanız gerekiyor. Alternatif olarak ise HDSES yazarak 2200'a mesaj gönderip Turkcell VoLTE ve VoWifi özelliğini aktif edebilirsiniz.Mesaj gönderdim hocam. İlk önce talebiniz alındı diye bilgilendirdiler ve sonra Volte / Wowifi aktif edildi diye bir sms geldi.
Telefonu açtım kapattım ve artık yukarda hat çekim simgesinin yanında Volte yazısı mevcut.
Lakin hala Sim ayarlar kısmında Volte Seçeneği yok. Şimdi ben bunu kullanabiliyormuyum yoksa kullanamıyormuyum pek anlamadım açıkcası. :)
Sim ayarlar kısmı bende şu an bu şekilde;
-
Her operatör için farklı ayar var, volte yazısı var artık kullanıyorsunuz.
Bu VoLTE meselesini en çok gündeme getiren bendim. Hem realme hemde vodafone tarafında yüksek düzey kişiler ile görüşme şansım oldu. VoLTE için vodafone çok bastırdı diyebilirim. Özellikle realme telefon satan tek operatör olması süreci hızlandırdı. Telefona tek başına VoLTE butonu gelmesinin bir önemi yok. Operatör tarafında ilgili profil dosyalarının oluşturulması ve altid olması gerekiyor. Şuan vodafone da bu yapıldı. Diğer operatör kullanıcıları uzun bir süre beklemek durumunda kalabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
c50 ile arayüz çok hızlı hiç lag yaşamadım ötekki sürümlerden çok daha iyi
-
Kamera camı kırıldı kamera zarar gördü mü bilmiyorum nasıl oldu ona da anlam veremedim hiç farketmedim. Garanti kapsaminda faydalanamiyorum değil mi ? Bilgisi olan varsa yesillendirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack MartinC50 Güncellemesi geldi ve yükledim.
Yalnız Sim seçeneklerinde sadece wifi arama seçeneği var. Volte seçeneği bende yok.
Turkcell kullanıyorum. Bu durum normal mi arkadaşlar ?
c50 ile arayüz çok hızlı hiç lag yaşamadım ötekki sürümlerden çok daha iyi
-
Türk Telokomda VOLTE çalışıyor ama wifi için cihaz desdeklemiyor diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X