Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
17
Favori
68.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç öyle bir duruma denk gelmedim forumda. Hattı başka telefonda denesinler, birde telefona reset atıp tekrar denesinler. Hattan yada telefondan mi kaynaklanıyor belli olur. Telefon kaynaklı ise donanımsal olabilir, yada yüklenen bir APK vs bir programdan kaynaklanıyor olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1429/

• Herkese merhaba,

Bayağıdır giriş yapamadığım içim yazamadım.
    Ben de 10dan 9a dönüp yeniden moral buldum.

Bir sorum olacak. Gcam Nikita yükleyip kullanıyorum fotoğraf kalitesini beğeniyorum fakat video çekimlerini kaydetmiyor çekilen video boşa gidiyor bunun çözümü nedir. Config xml gibi bir kuruoymdan bahsedilmiş, dosyayı indirdim ama nasıl işleyeceğimi çözemedim. Yardımcı olur musunuz. Ayrıca o dosya bahsettiğim sorunu çözüyor mu?

Not: Xmli hallettim ancak video dosyası sorunu devam ediyor.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah_Emre -- 9 Ekim 2020; 23:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sah_Emre kullanıcısına yanıt
    Gcam izinlerini kontrol et, tümüne izin ver belki sorun ondandır.

• Android 9 olup rootlu arkadaşlar eğer aramalarda otomatik ses kaydını aktif etmek isterseniz
    \system\etc\oppoRegionMarkFeatures\com.oppo.region mark.EUEX.xml
    ve
    \system\etc\oppoRegionFeatures\com.oppo.region.TR.xml dosyalarında bulunan "oppo.phone.nodisplayrecord" (tırnaklar dahil) satırını silip yeniden başlatırsanız
    Ayarlar>Sistem Uygulamaları>Çağrı bölümünde Arama Kaydetmeyi aktif edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi liste gördüm realme 5i android 11 almayacak yazıyor bu doğru mu daha yeni çıktı bu telefon hemen güncelleme desteği mi kesiliyor

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

Android 10 güncellemesi geldi kullanıcılar yüklediğine pişman olup geri dönmeye çalışıyor. 11 gelse daha beter olmayacağı şüpheli. Düzgün yapılandırılmamış güncelleme gelecekse hiç gelmesin daha iyi.

• Ben soruyu anlayamadım, tekrar alabilirmiyim?

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    11 almayacak, sadece belli bir süre güvenlik güncellemeleri ve bug lar için güncelleme gelecek.

• YvzTRK kullanıcısına yanıt
    Ama yazık günah daha yeni çıkan telefonun güncellemesi kesilmez ki ayrıca android 10 da sıkıntılı kasıyor aldığımıza pişman olduk.. markadan şaşmamak lazım demekki

• Aynen bendede oluyor, yüz tanıma kullanmıyorum ama , parmak izi algilamadiginda aynısı oluyor. Ufak bir ter , toz vs olduğunda algılamıyor.

• bu telefonun düzeleceği yok bundan sonra hangi telefona geçilir.az daha küçük boyutlu, ekranı kaliteli gözü yormayacak sıkıntısız sorunsuz yıllarca idare edecek hangi model alınmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bekleme modunda sorun yaşıyorum. Şarjdan çekmiştim 2 saatte %2 şarj harcamış. Bazen sabaha kadar %8-9 harcadığı oluyor. Önceden bu kadar değildi.

• merhaba arkadaşlar

hatırlarsanız şebeke problemi yaşıyordum. cihazı ankara genpa'ya verdim modül değişti 1 hafta içinde şu anlık problem yok gibi.

ancak altta bulunan geriye dönme ana ekran tuşlarını ben ters şekilde kullanıyordum. ayarlara baktım ama göremedim. orayı nasıl yapıyorduk

• Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > kolaylaştırıcı araçlar > gezinti düğmeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: no_panic

Ayarlar > kolaylaştırıcı araçlar > gezinti düğmeleri

sağolasın valla hocam. peki bu düğmelere basınca titreşimi nasıl kapatıyorduk

• Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > ses ve titreşim > dokunulduğunda titreşim. Klavye titreşim ayarları için ise kullandığınız klavyenin ayarlar sekmesine gitmeniz gerekiyor.

• Neredeyse 1 ay olacak alalı. Oyun oynamıyorum. Günde en fazla 2 saat telefonla işim oluyor. 4 günde bir şarj ediyorum. Hiç kasma donma ısınma gibi bir problemle karşılaşmadım. Geldiği gün güncellemeleri yaptım. 6 yıllık LG G3 Beat kullanıcısı olarak bu telefondan gayet memnunum. 2150tl ye almıştım. 4-5 ayda telefonlar neredeyse 2 kat zamlanmış ki şu geldiğimiz noktada hiç şaşırmadım.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.