< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (92. sayfa)
-
-
Soran arkadaşlara ithafen, telefon android 9 ile showuna kaldığı yerden devam ediyor. Nasıl biraktiysam öyle hatta artı olarak iki gündür ekranda sararma olayı bile olmadı ki özellikle güneş altında kullandim bunu test etmek için. Hiç tereddütsüz geçin. Tek korkum güvenlikti onuda üst mesajlara bakarsanız realme'nin bu güncellemeyi kendisinin yayınladığı cevabını verdiler. Yalnız iki eksik gözüme çarptı. Oyun alanı uygulamasi çalışmıyor ama oyun oynamadigim icin bu uygulamanın tam olarak ne işe yaradığını da bilmiyorum. Bir diğeri ise yine güvenlik takintim sonucu keşfettigim bir bug ya da çalışmayan uygulama sanırım, eskiden mobil bankacılık uygulamalarına girdiğimizde SS alırken siyah ekran çıkıyordu güvenlik koruması vs. yazıyordu şuan yine güvenlik taraması vs. yazmasına rağmen ekran görüntüsü alabiliyorum?! Bunun sebebini bulursam editleyecegim.
Edit: oyun alanı uygulamasını tekrar kurarak bu sorunu çözmüşler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scawn -- 2 Ekim 2020; 17:10:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyun alanı sorununu zaten biliyordum ama önemli değil
İkincisi ise ilginçmiş ama benim için sorun değil
Bilgilendirme için sağol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylodmr -- 2 Ekim 2020; 17:12:16 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
telefonu ankarada servise veren oldu mu? kaç günde çıktı ortalama? bu hat çekme problemini hala yaşıyorum, sim kart değiştirdim android 10a güncelledim vodafone ile görüştüm 1-2 kere onlar problem yok diyor. artık problem telefona kalıyor. çünkü eski telefondayken böyle bir şey yaşamamıştım
-
Teşekkür ederim
Ben yazılım atılması için Ankara Genpaya cumartesi vermiştim pazartesi aldım. Genpa daha ilgili geldi bana ama donanım arızası için ne olur bilemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ykpumtt
Ben yazılım atılması için Ankara Genpaya cumartesi vermiştim pazartesi aldım. Genpa daha ilgili geldi bana ama donanım arızası için ne olur bilemiyorumsağolasın hocam ben kvk bakıyor sadece sanmıştım genpayı da düşüneyim
-
Telefon boştayken kullanmazken interneti vs kapatıyor böyle bişi yoktu bilmeden bi özellik falan mı açtım çözümü bilen var mı ?
-
Lab menusunden süper gece bekleme modu olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: YvzTRK
Lab menusunden süper gece bekleme modu olabilir.Kapalı olduğu halde durum böyle çözemedim.
-
Sıfırlama menüsünde ayarları sıfırlama var, onu dene bence, duzelmezsse donanımsal olabilir.
Android 10'da pil performansınız nasıl? Benim ekran sürem 9 saate düştü önceden 11 falan oluyordu.
16-18 saat kullanim suresi, 8-9 saat ekranim acik kaliyo..evvelden 20-24 saat kullanim suresi 10-11 saat ekran suresi aliyodum...en az %20-25 bir azalma var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 8 Ekim 2020; 11:38:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet direkt kuracaksınız fakat orada birde config, yani ayar dosyası var.
Aşağıdaki linkte onu nasıl uygulayacağınız yazıyor.
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/
Aslında ayara falan gerek yok benim verdiğim nikita gcam i yükleyin direkt kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: YvzTRK
Aslında ayara falan gerek yok benim verdiğim nikita gcam i yükleyin direkt kullanın.Sizin verdiğiniz gcam linki nerde peki hocam ? onu kurayım.
-
arkadaşlar merhaba
bi arkadaşın eşine almıştjk.
konuşurken ses uzaktan geliyor gibi oluyor muş.
hat telekom.
karşısındakine ses öyle gidiyormuş
başına böyle birşey gelen var mı?
yada çözüm nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X