Şimdi Ara

REALME 6 PRO #ANA KONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
13
Favori
53.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler

aynen saçma ,haftalık hava durumu yapmak okadarmı zor kulaışlı olan bir kaç özelliği farklı olucam diye eklememişler sanki

• Arkadaşlar selam
    Servise telefon gönderen oldu mu,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustNaiR__

Arkadaşlar selam
    Servise telefon gönderen oldu mu,

Sayfada henüz servise verim şeklinde bir konuşma olmadı henüz.

• 3 adet ölü piksel var ekranda realme tr ye mail attım nasıl bir yol izlemem lazım diye ama dönüş olsun bakalım

• Merhaba,
    Geçen sene kasım ayından beri bu telefonu
    kullanıyorum. Genel olarak memnundum ama 3-4 haftadır bir kaç sıkıntı oluşmaya başladı. Bir kaç kelam ben de etmek istiyorum.

Öncelikle arayüz, galeri, özel alan ve oyun modu kullanışlı değil. Chrome ya da başka tarayıcı üzerinden video izlerken donuyor ve atıyor.
    Telefonun ekran kildini kapatıp açınca düzeliyor. Mobil veri açıkken baya ısınıyor. Tema desteği yok. Telefonda çok
    özelleştirme yapılmıyor. Bazen çok az takılmalar olabiliyor. Bir kaç ufak tefek sıkıntı daha var da yazmaya gerek yok.

Yayınladıkları güncelleştirme takivimine göre Aralık 2020'de güncelleme gelecekti. Neredeyse 6 ay geçti güncellemeden ses seda yok.
    Önceki mesajlarda da bahsedildiği üzere realme tr desteğinin de haberi yok güncellemenin gelip gelmeyeceğinden. Bir tek bu telefonda değil
    diğer telefon, saat vs. cihazlarında da güncelleme konusunda zayıf kaldıklarını kullanıcı yorumlarında görmüştüm.

Ekşi sözlükte realme başlığında şu şekilde entry girilmiş:

"rma161 +100 tema vaadiyle satışa sunulmuştu. ve çıkışının üzerinden 6-8 ay geçti, saatte şu an çıkışındaki 12 tema da yok, sadece 6 temayla çalışıyor. bu problem için ben de birçok hesaplarına yazdım, ancak sadece şikayetvar'a yazdıktan sonra geri dönüş sağladılar. ve müşteri hizmetlerinin bana söylediği şey şu oldu. şu an malezya ve hindistan gibi ülkelerde satış oranları gayet yüksek olduğu için, öncelikli hizmet oralara veriliyor. türkiye bu sebeple gözden çıkarılmış durumda. tema gelip gelmeyeceği bile belli değil. bununla alakalı net bir cevap dahi veremiyorlar. diğer ülkeler şu an onlarca farklı temayla kullanabiliyorlar saati.

diyeceğim o ki; "önce satış, tatmin ederse hizmet" anlayışını benimseyen bu ucuz firmadan ürün alırken iki kere düşünün"

Benim de diyeceğim şu ki Realme 6 Pro'nun Android 11 betasını sadece Hindistan'da açıp 4 ay betada tutup, kararlı sürüm globalde yayınlandı deyip neredeyse 1 ay geçmesine
    rağmen hala güncelleme vermeyen Realme'nin ürünlerini bir daha zor alırım. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, iyi günler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Freedom32 kullanıcısına yanıt

Hocam duygularıma tercüman oldunuz ilk defa bir telefon aldıktan sonra keşke dedim gittiği yere kadar kullanıp bir daha da bu markaya asla yaklaşmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Freedom32

Merhaba,
    Geçen sene kasım ayından beri bu telefonu
    kullanıyorum. Genel olarak memnundum ama 3-4 haftadır bir kaç sıkıntı oluşmaya başladı. Bir kaç kelam ben de etmek istiyorum.

Öncelikle arayüz, galeri, özel alan ve oyun modu kullanışlı değil. Chrome ya da başka tarayıcı üzerinden video izlerken donuyor ve atıyor.
    Telefonun ekran kildini kapatıp açınca düzeliyor. Mobil veri açıkken baya ısınıyor. Tema desteği yok. Telefonda çok
    özelleştirme yapılmıyor. Bazen çok az takılmalar olabiliyor. Bir kaç ufak tefek sıkıntı daha var da yazmaya gerek yok.

Yayınladıkları güncelleştirme takivimine göre Aralık 2020'de güncelleme gelecekti. Neredeyse 6 ay geçti güncellemeden ses seda yok.
    Önceki mesajlarda da bahsedildiği üzere realme tr desteğinin de haberi yok güncellemenin gelip gelmeyeceğinden. Bir tek bu telefonda değil
    diğer telefon, saat vs. cihazlarında da güncelleme konusunda zayıf kaldıklarını kullanıcı yorumlarında görmüştüm.

Ekşi sözlükte realme başlığında şu şekilde entry girilmiş:

"rma161 +100 tema vaadiyle satışa sunulmuştu. ve çıkışının üzerinden 6-8 ay geçti, saatte şu an çıkışındaki 12 tema da yok, sadece 6 temayla çalışıyor. bu problem için ben de birçok hesaplarına yazdım, ancak sadece şikayetvar'a yazdıktan sonra geri dönüş sağladılar. ve müşteri hizmetlerinin bana söylediği şey şu oldu. şu an malezya ve hindistan gibi ülkelerde satış oranları gayet yüksek olduğu için, öncelikli hizmet oralara veriliyor. türkiye bu sebeple gözden çıkarılmış durumda. tema gelip gelmeyeceği bile belli değil. bununla alakalı net bir cevap dahi veremiyorlar. diğer ülkeler şu an onlarca farklı temayla kullanabiliyorlar saati.

diyeceğim o ki; "önce satış, tatmin ederse hizmet" anlayışını benimseyen bu ucuz firmadan ürün alırken iki kere düşünün"

Benim de diyeceğim şu ki Realme 6 Pro'nun Android 11 betasını sadece Hindistan'da açıp 4 ay betada tutup, kararlı sürüm globalde yayınlandı deyip neredeyse 1 ay geçmesine
    rağmen hala güncelleme vermeyen Realme'nin ürünlerini bir daha zor alırım. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, iyi günler.

Değerli tecrübeler.. ALıcılar umarım bu mesajı göz ardı etmezler.

Ben ne pc'de ne mobilde chorome kullanmam. Pc de bile takılıyor. Teli aldığım gibi samsung web tarayıcı kullandım. Sıfır sıkıntı. Iphone alsam yine samsung web tarayıcı kullanırım.

Bende sabah 6 akşam 7 arası 4.5g ile mobil veri açık. Isınma diye en ufak bir tespitim olmadı bu telde. Hiç oyun oynamadım ancak geri kalanında video çekim vs sıcaklık dahi hissetmedim desem yalan olmaz.

Güncelleştirme konusunda katılıyorum. Realme türkiye ye mail attım bilmiyoruz dedi adamlar ya.

Ulan bir işini yap, globale mailiniz iletilecektir talepler bildirilecektir birşey de. Adam sanki bu markayı bu ülkede satmıyor..

Sadece ve sadece türkiye servisinin vurdum duymazlığı nedeni ile bu marka benim için de bitmiştir.

Telefonuda böyle giderse min 5 yıl daha kullanırım ama :) Çok memnunum 1 yıldır.

• andios kullanıcısına yanıt
    Brave Browser da da aynı sorun var, Firefox da sıkıntı yaşamadım, belki chromium ile alakalıdır.
    Hattım bimcell ve az çekiyor, belki sürekli bağlanmaya çalıştığı için ısınıyor olabilir, ilk aldığımda ben de memnundum, her ay güncelleme gelirdi, ama şimdi güncelleme site üzerinden geliyor, ve siteden indirip boot menüsü üzerinden yüklemek gerekiyor, böyle saçmalık mı olur? Bana gelen en son güncelleme A.38, sitede gözüken A.42, Android 11 e güncellemek için gereken sürüm A.49. ( Android 11 güncellemesinin buglar yüzünden geri çekildiği yazılmış.) Sırf bu sebepten bile bu markanın ürünleri alınmaz.
    Zaten bu saatten sonra da Realme 6 Pro almak da mantıksız olur.

• Arkadaşlar arada ekran aşırı bir parlama moduna giriyor , kendi kendine eski haline geliyor bununla ilgili bir ayar varmıdır,oto parlaklık ayarı kapalı ve öyle bir parlama değil, renkler fotolarda beyaz patlaması oluyor kendi kendine düzeliyor sonra arada bir oluyor anlıyamadım ve bşr ayarda bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: re_death

Arkadaşlar arada ekran aşırı bir parlama moduna giriyor , kendi kendine eski haline geliyor bununla ilgili bir ayar varmıdır,oto parlaklık ayarı kapalı ve öyle bir parlama değil, renkler fotolarda beyaz patlaması oluyor kendi kendine düzeliyor sonra arada bir oluyor anlıyamadım ve bşr ayarda bulamadım

Sanırım dış ışık miktarını fazla olduğunu algılayınca okunabilirliği arttırmak için yazılımsal olarak bizim kontrolümüz dışında birşeyler yapmaya çalışıyor. Bende denk geldim bir çok kez dış ortamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: andios

Sanırım dış ışık miktarını fazla olduğunu algılayınca okunabilirliği arttırmak için yazılımsal olarak bizim kontrolümüz dışında birşeyler yapmaya çalışıyor. Bende denk geldim bir çok kez dış ortamda.

Alıntıları Göster

çok aşırı ışıklı ortamda değilde kafasına göre açılıyor, kapanmasıda zaman alıyor, çok önemli değil ama karanlık ortamda hemen düzelse iyi olurmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: re_death

çok aşırı ışıklı ortamda değilde kafasına göre açılıyor, kapanmasıda zaman alıyor, çok önemli değil ama karanlık ortamda hemen düzelse iyi olurmuş

Alıntıları Göster
    Enteresan bende hiç yok.
    Deneme için karenlık odada ışığı açtım 1sn altında parlaklık arttı ve normal seviyede. Sonra kapattım karanlıkta yine 1sn demeden ekran parlaklığı düştü.
    İsterseniz ayarları sıfırlayın bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: andios

Enteresan bende hiç yok.
    Deneme için karenlık odada ışığı açtım 1sn altında parlaklık arttı ve normal seviyede. Sonra kapattım karanlıkta yine 1sn demeden ekran parlaklığı düştü.
    İsterseniz ayarları sıfırlayın bir.

Alıntıları Göster

Birkez daha yaparsa ayarları sıfırlayıp deneme yaparım , teşekkürler

• Haziran ayına geldik halen 11 güncellemesi yok. Güvenlik güncellemesi Şubat ayında kaldı. 7 Pro kullanıcıları da bizim gibi 11 güncellemesini bekliyor. Güncelleme işine çok iyi başlamışlardı ama çok kötü devam ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duwar -- 7 Haziran 2021; 12:2:5 >
  • Ön kamera şikayetim için 20 gün önce Antalya kvk teknik servise telefonu götürdüm. İlgilendiler sorunu anlattım telefonu teslim ettim ve ayrıldıktan 1 saat sonra bir telefon aldım teknik servisteki arkadaş sorunu anlatmamı istedi, şikayetlerimi dile getirdim ve bana ön kamerayı değiştirelim o zaman dedi. 1 hafta sonra telefonun hazır olduğunu söylediler gittim ve sağlam şekilde teslim aldım. Yorumlardan sonra çok korkmuştum kvk'dan ama şansıma bir sorun yaşamadım. Ön kamera sorunum hala devam etmekte. Sorun yazılımsal belliki. Güncellemelerden sonra ön kamerayı kullanamıyorum zaten doğru düzgün.

• quote:

Orijinalden alıntı: duwar

Haziran ayına geldik halen 11 güncellemesi yok. Güvenlik güncellemesi Şubat ayında kaldı. 7 Pro kullanıcıları da bizim gibi 11 güncellemesini bekliyor. Güncelleme işine çok iyi başlamışlardı ama çok kötü devam ediyorlar.

İşte bir firma böyle gol atar kendine hocam. Android güncellemesini geçtim bari güvenlik güncellemelerini alsaydık. Bütün banka işlerini telefondan yapıyoruz!

Adamlara soruyorum birde tek cümle ile bilmeyiz deyip geçiyorlar. Sözde Tr temsilcisi var markanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Viatorem

Ön kamera şikayetim için 20 gün önce Antalya kvk teknik servise telefonu götürdüm. İlgilendiler sorunu anlattım telefonu teslim ettim ve ayrıldıktan 1 saat sonra bir telefon aldım teknik servisteki arkadaş sorunu anlatmamı istedi, şikayetlerimi dile getirdim ve bana ön kamerayı değiştirelim o zaman dedi. 1 hafta sonra telefonun hazır olduğunu söylediler gittim ve sağlam şekilde teslim aldım. Yorumlardan sonra çok korkmuştum kvk'dan ama şansıma bir sorun yaşamadım. Ön kamera sorunum hala devam etmekte. Sorun yazılımsal belliki. Güncellemelerden sonra ön kamerayı kullanamıyorum zaten doğru düzgün.

E kvk ile orun yaşamışsınız aslında. Düzelmemiş telefonu oldu diye vermişler ?

• Telefondan genel olarak memnunum ama bir daha Realme telefon mu asla. Bana en son teknoloji yeniliklerle olan telefonu diğer firmalardan 2000 TL altı bile verse asla. Güncelleme takvimi çıkarıyorsun güncelleme yok. Onu geçtim güvenlik güncellemesi bile yok. 5 ayda bir telefon çıkarınca böyle oluyor demek. Ama bilinçli kullanıcılara bir daha Türkiye'de telefon satman çok zor olacak. Çünkü kimse yaklaşık 1 senelik telefona güncelleme desteği verilmemesini kabul edemez

• quote:

Orijinalden alıntı: musiclover

Telefondan genel olarak memnunum ama bir daha Realme telefon mu asla. Bana en son teknoloji yeniliklerle olan telefonu diğer firmalardan 2000 TL altı bile verse asla. Güncelleme takvimi çıkarıyorsun güncelleme yok. Onu geçtim güvenlik güncellemesi bile yok. 5 ayda bir telefon çıkarınca böyle oluyor demek. Ama bilinçli kullanıcılara bir daha Türkiye'de telefon satman çok zor olacak. Çünkü kimse yaklaşık 1 senelik telefona güncelleme desteği verilmemesini kabul edemez

Hocam sizde service.tr@realme.com 'a mail atarsanız faydalı olur.

Ben bu konuda 3.mail'i attım.

• @andios hocam yaklaşık 5 kez mail attım hepsinde aynı cevap "tarafımıza bildirilen bir tarih bulunmamaktadır". Otomatiğe bağlamışlar. Realme bu gidişle kendi fişini çekiyor bilinçli kullanıcıya ürün satma konusunda. Telefona destek vermemek ne demek ya

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.