< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 23 Kasım 2020; 17:12:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 23 Kasım 2020; 17:12:49 > |
Merhaba,
Geçen sene kasım ayından beri bu telefonu kullanıyorum. Genel olarak memnundum ama 3-4 haftadır bir kaç sıkıntı oluşmaya başladı. Bir kaç kelam ben de etmek istiyorum. Öncelikle arayüz, galeri, özel alan ve oyun modu kullanışlı değil. Chrome ya da başka tarayıcı üzerinden video izlerken donuyor ve atıyor. Telefonun ekran kildini kapatıp açınca düzeliyor. Mobil veri açıkken baya ısınıyor. Tema desteği yok. Telefonda çok özelleştirme yapılmıyor. Bazen çok az takılmalar olabiliyor. Bir kaç ufak tefek sıkıntı daha var da yazmaya gerek yok. Yayınladıkları güncelleştirme takivimine göre Aralık 2020'de güncelleme gelecekti. Neredeyse 6 ay geçti güncellemeden ses seda yok. Önceki mesajlarda da bahsedildiği üzere realme tr desteğinin de haberi yok güncellemenin gelip gelmeyeceğinden. Bir tek bu telefonda değil diğer telefon, saat vs. cihazlarında da güncelleme konusunda zayıf kaldıklarını kullanıcı yorumlarında görmüştüm. Ekşi sözlükte realme başlığında şu şekilde entry girilmiş: "rma161 +100 tema vaadiyle satışa sunulmuştu. ve çıkışının üzerinden 6-8 ay geçti, saatte şu an çıkışındaki 12 tema da yok, sadece 6 temayla çalışıyor. bu problem için ben de birçok hesaplarına yazdım, ancak sadece şikayetvar'a yazdıktan sonra geri dönüş sağladılar. ve müşteri hizmetlerinin bana söylediği şey şu oldu. şu an malezya ve hindistan gibi ülkelerde satış oranları gayet yüksek olduğu için, öncelikli hizmet oralara veriliyor. türkiye bu sebeple gözden çıkarılmış durumda. tema gelip gelmeyeceği bile belli değil. bununla alakalı net bir cevap dahi veremiyorlar. diğer ülkeler şu an onlarca farklı temayla kullanabiliyorlar saati. diyeceğim o ki; "önce satış, tatmin ederse hizmet" anlayışını benimseyen bu ucuz firmadan ürün alırken iki kere düşünün" Benim de diyeceğim şu ki Realme 6 Pro'nun Android 11 betasını sadece Hindistan'da açıp 4 ay betada tutup, kararlı sürüm globalde yayınlandı deyip neredeyse 1 ay geçmesine rağmen hala güncelleme vermeyen Realme'nin ürünlerini bir daha zor alırım. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, iyi günler. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcin.irgin -- 15 Haziran 2020; 21:25:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 15 Haziran 2020; 21:44:44 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|