Şimdi Ara

Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cnrps , Firuz ters Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
3
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamunaleyküm. Realme 6 ve 6t'nin ana konusu olmadığı için bu konuyu açmaya karar verdim. İki cihazında çok fazla kullanıcısı olmadığı için ikisini tek konuda birleştirmek mantıklı olur diye düşündüm. 

Realme GT 6T cihazımı 12 Ekim 2024 tarihinde aldım. 10 gündür aktif olarak kullanıyorum. Yapabildiğim kadar kullanım deneyimden bahsedip kısa bir inceleme yapacağım. 

Tasarım, hoparlör, ekran, kamera, arayüz, aksesuar, pil, ısınma ve oyun performansından sırasıyla bahsedeceğim. 

Tasarım olarak arkada alt alta iki kamera yanda flaşla Apple'ın son telefonlarına benzer bir görünümü var. Önde edge ekran ve delikli kameraya sahip. Telefonun yeşil rengi oldukça güzel. Ek olarak gri rengi de var. Yanları ve arkası plastik materyale sahip. Arkası görünüm olarak güzel ama plastik kasa ucuz bir hissiyat veriyor. Hep kılıf kullanacağım için çok önemsemiyorum. Öndeki edge ekranda tam tersi telefona şık bir görünüm ve kaliteli bir telefon hissiyatı veriyor. 

Ahize kısmında ve altta sağ tarafta olmak üzere çift hoparlöre sahip. Son sesi baya yüksek. Genelde son seste kullanmıyorum. Son seste cihazın arkası biraz titreme yapıyor. Yabancı biri bu olayı sevmemiş. Ben çok takılmadım ama böyle bir durumu da var. 

Ahize sesi fena değil ama eski telefonum oneplus 6'ya göre özellikle kalabalık yerlerde konuşurken duymakta zorlanabiliyorum. Ahizenin olduğu yerde hoparlörde olduğu için mi böyle oluyor bilmiyorum. Oneplus 6 tek hoparlördü. Birkaç defa karşı tarafın sesinin kısılıp geri açıldığını da farkettim. Bu şebeke kaynaklı bir sorun mu yoksa telefonla mı alakalı buna biraz daha bakacağım. Bulunduğum yer deprem bölgesi olduğu için şebeke bazen iyi çekmiyor. 

Ekran olarak 2780x1264 çözünürlüğünde LTPO amoled, 120 hz, 1 milyar renk, 1600nit (HBM) en yüksek 6000nit gibi özellikleri var. Renkleri gayet canlı ve görüntüsü keskin. Renk modu için bir cok ayarı var. (Ekran görüntüsünü atacağım).Beğeninize göre istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz ekranı. Bu samsung'da daha kısıtlı. İstediğim gibi doygun renk ayarı yapamadım onda. Ekran yenileme hızı olarak otomatik, standart ve yüksek olarak 3 ayarı var. Otomatik modda iki uygulama 60 hz'de çalıştığı için yüksek ayarına alıp uygulama özel yenileme hızı yaptım. Samsung'da özel yenileme hızı ayarlama yok galiba. 60 hz'de kalan uygulamalar 60 hz'de mi kullanılmak zorunda kalıyor tam bilmiyorum. Arkadaşımın s24 plus'ında deneyeceğim bunu daha sonra. Parlaklık olarak iç mekanda elle çok yüksek parlaklıklara getirebiliyorsunuz. S24 fe de bu mümkün değil. Elle ayarlarken 6T'ye göre beyazları gri renkte gibi kalıyor. 6T dışarıda güneş altında çok rahat görülebiliyor. Bir testte 2000 nit'e çıktığı görülüyor. Cihazın en güçlü yanlarından biri ekranı. 

Kamera: arkada 50 mp f1,9 ana kamera; 8 MP, f/2.2 ultra geniş açı; önde 32 MP, f/2.5 özçekim var. 

Kamera çekim örnekleri olarak gsmarena da benzer yerlerin fotoğrafları var. Diğer cihazlarla oradan karşılaştırmak mantıklı olacaktır. 

Deneyim olarak gündüz bütün kameraların çekimleri iyi, gayet keskin. Hdr güzel çalışıyor. Gece iç mekan çekimleri gayet güzel. Gece dış çekim yapmadığım için çok yorumlamıyorum. İleride örnek eklerim.

Video çekimi arkada 4k 60 fps gayet iyi. Odaklaması güzel. Ben beğendim. 

Arayüz olarak bence Android'in en akıcı arayüzlerinden biri. S24 plus, xiaomi 14t ve iPhone 16 pro max denediğimde hepsinin akıcılığının iyi olduğunu ama iPhone'nun uygulama gecişlerinde daha yavaş olmasından da mütevellit daha yumuşak ve göze daha güzel geldiğini görebiliyordum. Bunun akıcılıgı da iPhone'a benzer. Bu konuda en iyilerinden biri diyebilirim. Oneplus ve Realme aynı arayüzü kullanıyor. Bu telefon özellik olarak Oneplus nord 4'e baya benziyor. Realme'nin Oneplus'la aynı arayüzü kullanması ve aynı gruba ait olması da bu telefonu tercih etme sebeplerinden biri. 

İçinden telefona takılı halde ekran jelatini, kılıf ve 120w şarj aleti ile çıkıyor.

Pil 5500 mah. 10 dakikada yüzde 42 civarı, 29 dakikada falan tam şarj oluyor. Hafif ısınıyor hızlı şarjda. Pile zarar gelir düşüncesi ile daha da hızlı şarj olmasını sağlayan akıllı hızlı şarj olayını kapattım. Şarj hızı olarak çok fark etmese de uyarı olarak telefonunuz biraz ısınabilir yazıyordu ayarda. pili testlerde üst sıralarda. Wifi'de YouTube, tarayıcı ve kamera kullanımında yaklaşık 8 saat ekran süresi alabiliyorum. Genel kullanım ve PUBG oynadığımda 7.40 dk civarı ekran süresi verdi. Kingdom rush gibi 30 fps'de çalışan küçük bir oyun oynarsam 11 saat ekran süresi alabildim. Bu oyun çok az pil tükettiği için bu sürelere ulaştım. 

Pubg'de telefonun biraz eli ılıtacak kadar ısındığını gördüm. Oneplus 6'dan daha az ısındı. PUBG'de en düşük grafik ayarları 90 fps'i destekliyor. Gt modu kapalı iken 70 fps civarı, gt modu açıkken 90 fps civarı veriyor. Yoğunluğa bağlı olarak 75-90 fps arası çoğunlukla 90 fps civarı performans veriyor. Oyun araç setinden gt modu dahil olmak üzere bir çok ayar yapılabiliyor.

Vatan'a gidip s24 ultra, s24 plus, s24 fe ve realme gt 6t'yi karşılaştırma fırsatı buldum. Samsung telefonlarda adaptif parlaklığı açıp kamerasına flash tutunca üçününde parlaklıkları baya açılıyor. S24 ultra en parlağı s24 plus ve s24 birbirine yakın.

Otomatik mod kapalıyken açılabilen ekstra parlaklık ayarıyla ışık bir miktar daha acılıyor. Elle ve otomatik mod da s24 plus Realme gt 6t'nin gerisinde kalıyor. Elle ayarlarken daha da geride. Biri beyaz biri gri ekran gibi oluyor. Otomatik mod da daha yakın parlaklıklar. S24 fe'de ekstra parlaklık ayarı olmadığı için parlaklığı elle ayarlarken baya düşük kalıyor. Otomatik mod da flash tutunca yaklaşıyor 6t'ye. Ama tabi ki gerisinde kalıyor.

6t nin maksimum parlaklığı ultraya yakın ama ultra daha yüksek.

Ekran canlılığı üçünde de birbirine benziyor. 6t kadar canlı değil ama özellikle canlı ekran istemeyen biri için yeterli doygunluk var. https://www.youtube.com/watch?v=q8xXDkU2Z5w&feature=youtu.be bu video ile karşılaştırdım.

Bu telefona 6 yıldır kullandığım oneplus 6 telefonumun pili sıkıntı yaptığı için geçme kararı aldım. Yüzde 20'den aşağısı yoktu artık. En fazla 4 saat ekran süresi veriyordu. S24 fe'yi inceledim ama ekranını beğenmedim. Ayrıntısına yukarıda girdim. S24 fe konusunda birinin bu telefondan bahsettiği görünce araştırdım. Benim isteğim daha iyi ekran ve pildi. Oneplus'ın arayüz akıcılığını ve tasarımını da sevdiğim için bunu aldım. Şuan bunu aldığım için memnunum. Öneren arkadaştan da Allah razı olsun.

Kılıf olarak aliexpress'ten bunu aldım. Türkiyede düzgün birsey bulamadım. Telefonu biraz daha kalınlastırıyor ama daha iyi koruyor. Birseyler izlemek icin daha iyi. Simdilik bir sıkıntısı yok. Gevşese bile yatay durmakta sıkıntı yasatmaz bence. tavsiye ederim.

Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesialiexpress.
    Darbeye dayanıklı durumda Realme GT 6T Neo 6 SE Neo6 manyetik zırh tutucu geri korumak için Coque OPPO A60 A79 4G 5G telefon kapak - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007372026300.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef3d12f1Gj9D&gatewayAdapt=glo2tur

Birkac tane de fotograf örneği paylasıyorum. Resimlerin cogunu heic uzantılı cekmistim. windows'ta JPG'ye dönüstürünce biraz soldu. Daha canlıydılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 27 Kasım 2024; 14:36:34 >

• Arkadaşlar merhaba,

Realme GT 6 12/256GB, 4 gün önce aldım. Ön deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Daha önce bir çok cihaz kullandım. Samsung, Honor, Iphone.

-Ekran:

Ekran kesinlikle harika, renkleri doygunluk, kontrast, parlaklık. Uyarlanabilir tonu çok beğendim. Sadece bazen parlaklık birden en dibe iniyordu, onuda izin verilen en düşük parlaklık ayarını yaparak çözdüm.

-Kamera

Kamera beklentilerimi karşılasa da ışık hafif düştüğündeki video performansını çok beğenmedim. Berbat değil ama çok iyi de değil. Sonuç olarak kamera üzmez ama bunun için daha çok deneyim ve farklı koşullarda testler yapmak lazım. Honor 200 pro rakibi olacağını düşünmüyorum kesinlikle.

-Ses:

Ses performasını beğenmedim, sanki bit pazarından satın alınmış eski bir hoparlör varmış gibi hissettirdi :D Umarım alışırım.

Performans:

Ben oyun oynamıyorum, ama arayüz çok akıcı takılmadan, donmadan, kasmadan çalışıyor. Animasyonlar IOS benzeri çok hoş. Parmak izi çok iyi çalışıyor çok hızlı ama yüz tanıma karanlıkta çok kötü.

Pil:

İnanılmaz hızlı doluyor, günü çok rahat çıkaracak bir bataryası var. biraz hızlı düşüyor gibi ama cihaz yeni olduğu için olabilir.

Yazılım ve Arayüz:

Arayüzde özelleştirme seçenekleri çok olsada, özelleştirme ve ayarların kategorize edilip toparlanması lazım.

Renkler simgeler, ayarlar menüsü olsun görsel olarak en beğendiğim arayüzlerden birisi ColorOS tarafı.

Paylaş menüsünde mesela düzenleme yapabilmeliyiz bunda çok kısıtlı.

Bildirim paneli çok kötü, o simgelerin, yazı font ve boyutlarının düzeltilmesi lazım gerçekten kötü. Hele koyu modda daha da kötü.

Google Telefon yerine kendi stock dialer uygulamasının seçenek olarak sunulmaması bir eksi. Apk mirordan oDialer kurmak gerekiyor oda yarı İngilizce yarı Türkçe.

Galeri, Google Fotoğraflar'a yedekleniyor bu güzel ama mesela Google Fotoğrafları da galeri içinde görebilsek efsane olurdu. Mesela galeride Video editleme de serbest kırpma olmaması kötü bir eksiklik. Nesne silme de keza çok düzgün çalışmıyor bana kalırsa.

Mesela ekranın en soluna gelince google discovery açılıyor. Shelf uygulamasının açılmasını isterdim, hoş gerçi o uygulama da çok kısıtlı.

Şu dinamik ada tarzı artık her cihaza gelmeli. Realme UI 6.0 ile gelecek sanırım ama sadece kronometre ve sayaç olacaksa hiç gelmesin :)

3.parti launcher uygulaması (Nova vs..) yüklenebiliyor ve varsayılan olarak seçilebiliyor.

AI asistan güzel çalışıyor.

Güvenlik ve Gizlilik:

Güvenli klasör, private space, Second Space gibi bir alanın olmaması. Sistem kopyalayıcı veya yeni profil ekleme harici bu özelliğin olması gerekiyor.

Mesela Cube ACR yükleniyor ama Erişilebilirlikten güvenlik sebebi ile aktif edilemiyor dolayısı ile arama kaydetme çalıştıramıyoruz. Diğerleri erişilebilirlik hizmetleri konusunda bu kadar katı değil.

Macrodroid çok kullanıyorum, eğer erişilebilirlikte sorun yaşarsam net satma sebebim olur :)

Cihaz Güvenlik çipi ile korunuyor şekline her yerde ibare çıkıyor, uygulama kilidi izole bir alanda saklanıyor şeklinde açıklama var cihazda eğer bu güvenli klasör gibi çalışıyorsa sorun yok. Ödeme koruması ile birlikte üst düzey koruma sağlar bankacılık ve ödeme gerektiren uygulamalarda. Bundan tam emin değilim.

Cihaz ile ilgili aklıma gelmeyen şeyleri yine sonra paylaşırım.

Kullanması keyifli bir cihaz özetle. Realme UI 6.0 da çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Honor mesela her güncelleme de bir özellik ekliyor. Bunlar sadece güvenlik yaması ekliyor.

Bu cihazı 40k bandında satın almış olsaydım çok derin bir acı oturabilirdi içime :) asla 40k edecek bir cihaz değil. 30k daha kabul edilebilir ama hakkı 25K net. Kamera ve videoyu biraz daha deneyimleyeceğim. Honor 200 pro almadığıma pişman olmam umarım. Eşim beğenirse ona verip Honor 200 pro'da alabilirim. Düz S23 var onda. Onun bu saydıklarımla pek işi yok :) Biraz daha kullanacağım bakalım.

• Güzel cihaz hayırlı olsun. Realme/OnePlus yazılım deneyiminiz nasıldı peki? Herhangi bir hata veya donma vs ile karşılaştınız mı önceki telefonda veya bunda? Bir de haritalarda pusula performansı nasıl cihazın? Samsung telefonlarda genelde yanlış yönü gösterdiğini gördüm bunu da deneyebilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armo_ kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun. Teşekkürler. Oneplus 6 3 android güncellemesi almıştı. Her birinde arayüzü daha güzel olmuştu ve genel deneyim daha iyi hale gelmişti. Arayüzde küçük hatalar oluyordu nadir de olsa. O kadarı diğer android cihazlarda da görülüyordur galiba. Hata donma yasadığımı hatırlamıyorum. Son 2-3 yıl zaten genelde costum rom kullandım.

GT 6T'de hata ve donma yaşamadım. İlk geldiğinde bütün ayarlarını kurcaladım. Saatlerce kurcalamışımdır herhalde. Bir güncelleme geldi. Güncellemeden bir gün sonra falan hızlı ayarlar menüsünde karanlık mod kısayolu kayboldu. Ben mi bulamadım bilmiyorum ama bir türlü geri getiremedim. İnternette de bilgi bulamayınca format attım telefona. Öyle geri geldi. Arayüz olarak mükemmel değil kesinlikle ama android'de en iyisi diyebilirim herhalde performans olarak. İPhone 14 pro max'de bile youtube'da sayfa kaydırırken sıçrama yaptığını görünce bu işlerin mükemmel yapılmasının mümkün olmadığını düşünmeye başladım artık.

Pusula iyi çalışıyor denediğimde kadarıyla. Ama bazen kalibre etmek gerekiyor. Telefonu 8 yaparak hareket ettirip kalibre etmezseniz sorun olur diye düşünüyorum. Oneplus 6'da böyleydi bu. Arada kalibre etmezsem düzgün çalışmıyordu. 6t'de evde baktığımda pusula gayet iyi çalışıyordu. Dışarda pek deneyimleyemedim daha. Biraz tecrübe edeyim mesaj yazarım yine.

• Elinize sağlık güzel yazmışsınız dezavantajları var mıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam detaylı paylaşımınız için

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

incelemede yazdığım dısında yok. Ahize sesini kalabalık ortamda duymak zor. Gerisini sıkıntı olarak görmüyorum.

• Arkadaşımın cihazı bir kaç gün bendeydi ve bende o arada kullandım ve Realme arayüzünü özlediğimi fark ettim :)

Günümüz şartlarında gayet güzel bir cihaz,bende Honor var ama emaneten de olsa bir kaç gün geçirince açıkcası bir sonraki hedef olarak aklıma yazdım,pil performansı,günlük sosyal medya kullanımında gayet iyi,oyun ve fotoğraf odaklı bir kullanıcı değilim o nedenle o kısımlarda yorum yapmayayım.

Cihaz sadece webden alınabildiğinden Vatan'da anca GT6 modeli teşhirde varsa incelenebilir en azından kasa ve arayüz olarak fikir olması açısından tabi :)

Ayrıca sayfa hayırlı olsun bu cihaz için lazımdı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 24 Ekim 2024; 12:31:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poco X3 GT Ana Konu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mdbjk kullanıcısına yanıt

Değerli yorumunuz icin tesekkürler. Almayı düsünenlerle buradan konusalım. Diğer insanlara da faydalı olur.

İlk gittiğimde s24 fe ve s24 plus'în ekranını beğenmediğim icin bu telefona yönelmistim. Vatan'a 2. gidisimde tanıdılar beni. Hale bir cihaza karar vermediniz mi dediler. Elimdeki 6t'yi gösterdim. Realme gt 6'nın Vatan'da satıldığını o zaman ögrendim. Teshir olarak yoktu. fiyatı da 40 bin tl'mis. GT 6T'yi 27500'e aldıgımı söyleyince cok iyi fiyata almıssınız dediler

• Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

Rica ederim sizde güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 24 Ekim 2024; 13:37:18 >
  • Gayet korunaklı ve ekran dokunmatiğini etkilemeyen GT6T ve GT6 uyumlu Xundd marka ihtiyaç fazlası bir kılıfımız var.

Aliexpress üzerinden yurt dışından getirtildi alta görselini ekliyorum hem Aliexpress'ten almak isteyene tavsiye ederim hem de bendekini almak isteyen olursa özel mesajla bana ulaşabilir.

• Alan kişilere hayırlı olsun telefonu ilk alan kişilerden biri olabilirim S23 plus modelinden geçiş yaptım neden diye sormayın farklı modeller kullanmayı seviyorum daha önce de realme 7 pro kullanma deneyimim olmuştu telefona gelecek olursak ekranını çok beğendim hızlı şarjı süresi ve batarya performansı muazzam ortalama 7-8 saat ekran süresi ve 12 saati aşan kullanım süreleri alıyorum kameraları güzel ama eksi yönleri telefoto lensi olmaması ve ön kamerada 720pden 4k da dahil 60 fps seçeneği yok 20 binlik telefonlarda bile olan bi özelliğin orta üst seviye bir telefona konulmaması çok ilginç bunu bilseydim tercihim farklı model olabilirdi ayrıca ses seviyesi kendi kendine kısılıp artıyor bildirim panelini aşağı çektiğimde sesi full yapsam bile bir süre sonra tekrar baktığımda seviyesi düşmüş görüyorum bunu bir türlü çözemedim aynı sorunu yaşayan var mıdır bilmiyorum tasarım olarak çok şık ben yeşil rengini tercih ettim youtube tanıtım videosu çektim merak eden veya almak isteyenler olursa linki buraya bırakıyorum
    Mustafaylayoutube
    REALME GT6T KUTU AÇILIŞI VE İLK İZLENİMLER
    https://www.youtube.com/watch?si=Yt0Q3s_zNY510XSo&v=Tx0OzUmtGIQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musthafa_ -- 26 Ekim 2024; 19:5:20 >

• Musthafa_ M kullanıcısına yanıt
    Satarken zarar olayını veya nakit akışını nasıl hallediyorsun nereden satıyorsun

Allah razı olsun. Ön kamerada video çok az çektiğim için takılmadım ama 4k 30 fps yerine 1080p 60 fps tercih ederdim. Ses azalması gibi bir durum hic yaşamadım. Ses için farklı ayarlar var. Biri yapıyor olabilir. Ben fotoğrafını attıgım ayarı kapattım. Her uygulama için farklı ses seviyesine ihtiyacım yok.

Ahizede sesin alçalıp yükselmesini yasamadjm bir daha. Muhtemelen çekmeyen yerde olduğum için sorun oluyordu.

Kamerayı arkadasın iPhone 12'si ile karşılaştırdım gece çekiminde. Ona göre baya başarılı. Kontraksı daha iyi çekimler yapıyor. Isıgı iyi dengeliyor.

Apple Samsung harici diğer markalarda zarar olayını kabul ederek alacaksın zaten satarken de bir şekilde gider sahibinden dolap veya yakın çevremden birine gider en kötü eşime veririm

• İlk defa bir ana konuyu sıkılmadan okudum detay olarak darısı diğer ana konuların başına çünkü sadece özeliklerini yazıyorlar cihazınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telefon için kılıf ve ekran koruyucu arayanlar için aliexpress ve temudan aldığım ekran koruyucu ve kılıfların linkini bırakıyorum;

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099669573741&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F9f75f4c3-1cff-4b8c-9370-5fb7fa8d61ce.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F9f75f4c3-1cff-4b8c-9370-5fb7fa8d61ce.jpg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=0f949128-4962-4514-8755-f31549a6&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBAAAO6Q7BTRAFPJQGA3QIPVI4GEPCTH3DIOGMAQRIKKD2OCGTYSPPJVUXFMHY72TYUJB32Q&locale_override=203~tr~TRY

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099610372470&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Fopen%2F2024-07-11%2F1720684745981-8a93bbb2bcfb4ae791b68e3858d1a270-goods.jpeg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Fopen%2F2024-07-11%2F1720684745981-8a93bbb2bcfb4ae791b68e3858d1a270-goods.jpeg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=54f9651c-ba4a-4992-a241-c0c0df9c&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBDADNQZTKG5JUYZQGA3QIPVI4GEPCTH3DIOGMAQRIKKD2KCN4HGRQ6FRHWW4X552BBN5LLI&locale_override=203~tr~TRY

Haklısınız bende yaklaşık 30 bin tl telefon arayışım var aklımda yurt dışı dirençli Xiaomi 14 ultra yok değil ne dersin birden fazla telefon markası deneyimlemiş biri olarak? Veya ne önerirsiniz.

kaçak-göçek, dirençle kandırma olayına sıcak bakmıyorsanız resmi kayıtlı yurtiçi honor 200 pro alın geçin hocam.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Peki honor 200 pro fiyatın da s24 fe iyi midir

hocam honor 200 pro her yonden iyidir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 2 Kasım 2024; 7:58:59 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.