Şimdi Ara

Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

6t'nin çekimi iyi. Zaten gerekli bantların hepsi var. 6'da da aynı bantlar var. Bir farkı olacağını düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, çok oyun oynayan biri değilim sadece film ve sosyal medya kullanıyorum, şuanda 7 plus kullanmaktayım. GT6 12-256 modelini almak istiyorum fakat poco x7 pro felan alsam GT6 yı çok aratırmı

• GreatScathe G kullanıcısına yanıt

merhaba. Film ve sosyal medya icin iyi cihaz ama poco hakkında hic bilgim yok. Zaten bu telefonun artısı ekranının ve pilinin en iyilerinden olması. Yeni cıkan telefonların pili daha buyuk oluyor. Onlar beklenir mi bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 14 Ocak 2025; 0:32:32 >
  • Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

Sence 256 gb yeterli olurmu, 12 senedir iphone kullanıyorum o yüzden kestiremiyorum, şuan telefonumda 10K fotoğraf var

• buradaki güncel telefonların pil sürelerine bakarak realme gt 6t'nin batarya performansı çok iyi görünüyor, sipariş verdim, gt 6t kullananların ekran süreleri gerçekten iyi mi?

www.gsmarena.com
    Battery life test v2.0 - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/battery-test-v2.php3
  • WebServisi kullanıcısına yanıt

6t yi uyguna mı buldunuz . yakın fiyatlara gt6 var. Birkaç yorum önce ve ilk sayfada fotoğraflar var. 2gün civarı gidiyor ve 8 saat civarı ekran süresi alabiliyorum. Ekran süresinden şikayet eden bir kullanıcı vardı. ne oldu bilmiyorum. Android 15 açık beta ilk geldiğinde süre düşmüştü. Sonra düzelttiler.

• GreatScathe G kullanıcısına yanıt

Cloud a mı yedekliyorsunuz. 256 gb baya iyi bence. 64 gb telefondan geçtiğim ve fotografları google fotoğraflara yedeklediğim icin sorun olur mu bilemiyorum.

Uyguna bulamadım hocam hepsiburada'daki fiyattan sipariş verdim,

Poco x7 pro, vivo x200 pro arasında gidip geldim en mantıklısı realme gt 6t olarak düşündüm, benim için ekran süresi performansının iyi olması 1. sırada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt

O zaman iyi yapmışsınız. Açıkçası benim içinde öyleydi. Daha üst modeller düşündüm sonra dedim ki ihtiyacım olmayan ürüne para vermek israf. Özellikle pil, ekran ve ön kamerasından memnun kaldım. Diğerleri de yeterli. İnşallah sizde uzun süreler sıkıntısız kullanırsınız. Hayırlı olsun.

Tavsiyem bir kılıf alabilirsiniz. Kendi kılıfı çok iyi değil. Kamera bölümündeki kısım toz oluyor. Başlıktaki kılıftan memnunum.

teşekkürler hocam

Hocam bu cihaz ile S24 Fe arasında kaldım Poco gibi bir arayüz mağduruyum Realme nin arayüzü memnun eder mi oyun oynayan biriyim devamlılık önemli benim için cihazın hemen kendini salmaması çok çok önemli siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi almak istedim

• Emrr.. E kullanıcısına yanıt

Bunun arayuzu onepluslar ile aynı. internetten falan bakabilirsiniz ayrıntısına. Ben memnunum ama kendi istediğiniz özellikler varsa ona göre bakın. Samsung arayuzu yazılımla baya ayarlamaya izin veriyor diye biliyorum. Bunda bu yok. Pubg gibi oyunlar oynuyorsanız bu telefon 90 fps verebiliyor 120 fps yok.

Ben oneplus 6'mı 6 yıl kullandım. Her yazılımda biraz daha iyi oldugu icin realme'yi tercih ettim. Realme hakkında 6 ay sonra bozuluyor 2 yıl dayanmıyor falan diyorlar. Acıkcası deneyimlemeden bilemiyorum ne kadar gidecegini. General mobile gm6 falan gibi 2 yılda bozulucak parca takmadılarsa uzun süre gidecektir.

Pubg call of duty gibi oyunlar oynuyorsam ve bekleyebiliyorsam yeni cıkacak daha guclu telefonları beklerdim. Pil kapasiteleri de artıyor yeni telefonların.

• Telefonun ahizesinden çok kısık ses geldiği bu yüzden kalabalık ortamlarda sesin net duyulamadığı gibi bir kullanıcı deneyimi gördüm. Doğru mudur? Görüşme kalitesi çok önemli benim için.

• efsaneromeo E kullanıcısına yanıt

Evet bende bu durumu yasadım. Eski telefonum mono hoparlordu. Stereo hoparlorlerde ahize kısmı hem hoparlor hem ahize olarak kullanılıyor galiba. Bu da ahize kısmıdan gelen sesi biraz daha fazla dısarı veriyor. Ahize sesini en yuksek hale getirincede dısarı ses gidiyor biraz. Kalabalık dediğim yerler baya kalabalık gurultulu yerler. Öyle yerde normal konusurken de duymak baya zor. Artık bir sıkıntı gibi görmuyorum bu durumu ama oneplus 6'ya göre bir tık daha kötu bir deneyim var.

Ahize hoparlöründen ses fazla mı geliyor az mı geliyor hocam. Duymakta zorluk çekiyorsanız az gelmesi lazım değil mi? Sesi dışarı fazla verince daha iyi duymanız lazım değil mi?

Hocam bir de satış sitelerinde hoparlörden çıkan sese çok kalitesiz demiş. Bit pazarından kalitesiz hoparlör almışız gibi ses çıkıyor demiş. Sizce de hoparlör sesi kalitesiz mi?

aslında daha dogru tabir kalabalık mekanlarda sesin anlasılması zor oluyor. ses seviyesi fazla olsa bile. yoksa son ses seviyesinde sessiz ortamda kulagınıza göturmeden bile konusabilirsiniz. Cok sıkıntı yapacak bir durum degil. Sanirim sadece ahize olarak kullanılmadıgı icin olan birsey bu.

ahize kısmı biraz buyuk ve genis oldugu icin ses yayılıyor. Kalitede biraz daha dusuk olunca anlasılması zor oluyor. dediğim gibi sadece baya kalabalık mekanlarda bu. normalde bir sıkıntı yok.

Hoparlor ile muzik dinlemediğim icin benim icin bir sıkıntı bulunmuyor. ama en yuksek seviyede hafif distorsiyon yapıyor. Son seste muzik dinlenilmediği surece sıkıntı yok bence. Kaliteli bir stereo hoparlorle karsılastırıldıgında fark anlasılır gibi. Benim karsılastırma imkanım yok. Genel olarak bir sıkıntı yok. Hoparlor ahize malzeme kalitesi gibi kısımlardan biraz kısmıslar. Bundan incelemede de bahsetmistim.

Bit pazarından kalitesiz hoparlör almışız gibi ses çıkıyor demiş. Buna katılmıyorum. Biraz kalitesiz demek icin abartılmıs.

Vatanda normalde realme 6 satılıyordu. İnceleme fırsatı bulursanız zaten aynı hoparlor kullanılıyordur.

Realme 6 çok eski bir cihaz. Realme GT 6 mı demek istediniz. Sizin cihaz GT6 mı GT6T mi?

Şuan 256 GB'lık cihazlar da GT6 ve GT6T fiyatları aynı. Saçmalık tabi ki de. GT6 tercih ederim ben.

benim cihaz gt 6t. realeme gt6'yı kastettim. Bastaki incelemeyi okudunuz mu? Okumanızı tavsiye ederim. 6t'nin satıcısı hepsiburadaydı. O yuzden birazda yakın fiyatlar. Aralarında neredeyse fark yok ama tabi ki bende 6'yı tercih ederdim.

Samsungta sagolsun coplerini cıkardı. Hem de pahalı satacak galiba. Baya umutluydum bu sene ama gene aynı terane.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.