Şimdi Ara

Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
3
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşılaştır malari bende epeyden yapıyorum da hocam. Herhangi bir kronik sıkıntı olursa bilgilenmek için de iyi oluyor forum. Xioami de arayüz iyi değil ve reklam da çok oluyor. Samsung kullanıyorum arayüz daha yakın realme nin diyorlar Samsung a .
  • İnceleme de bahsetmistim galiba ben en cok oneplus oppo realme telefonların arayüzünü beğeniyorum. Bence en akıcısı bu. andoid 15 ile daha da iyi olacak.

Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesiMadan Gaikwadyoutube
    In This Video, Realme GT 6T Realme UI 6.0 UPDATE review - Realme UI 6.0 Features has Great BUT ? Or Realme ui 6.0 & Realme gt 6t realme ui 6.0 features & Realme gt 6t realme ui 6.0 included. Timestamps: Intro 00:00 Realme UI 6.0 Animation 01:03 Realme UI 6.0 Festures 02:59 Video Highlights: 1) Realme ui 6.0 features 2) Realme ui 6.0 update,realme ui 6.0 top features 3) Best software ui? 4) Realme gt 6t realme ui 6.0 review business Email id- madanofficial1@gmail.com instagram - https://www.instagram.com/mdn_gaikwad #realmeui6 #realmegt6trealmeui6update #realmeui6features #madangaikwad DISCLAIMER :THIS CHANNEL DOES NOT⁹ PROMOTE ANY TYPE OF ILLEGAL, OFFENSIVE, AND VIOLENT CONTENT ALL CONTENT PROVIDED BY THIS CHANNEL IS MEANT FOR EDUCATIONAL AND ENTERTAINMENT PURPOSES ONLY...
    https://www.youtube.com/watch?si=b_9JdVxINe98NCG8&v=O9qlIAgtVw4&feature=youtu.be
  • İlk mesajı güncelledim. Aldığım kılıfı ve birkac fotoğraf örneği paylastım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 27 Kasım 2024; 14:35:24 >
  • developer.84 kullanıcısına yanıt

Üstat 256 GB modeli elinize ulaştı mı ? Bir kaç gün önce benim de dikkatimi çekti Gsm Park mı ne Niğde'den bir firma sanırım oradan aldınız sizde,işin ilginç yanı Realma Türkiye Garantili yazmasına rağmen çok emin olamadım ve Realme Müşteri Hizmetleri'ni aradım 256 GB modeli satışa çıktı mı ? Diye ama maalesef dünyadan haberleri yok ve bana evet ya da hayır diyemediler.

Size cihaz ulaştıysa kutu arka kısmında cihaz bilgileri alanında malum detaylar vardır ya da garanti sorgulama alanından bakınca ne görünüyor ?

• mdbjk kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, cihaz 3 gün önce elime ulaştı ama detaylı incelemeden yorum atmak istemedim.

Cihaz kapalı kutu geldi, realme garanti sorgusu yaptım henüz aktivasyon yapılmamıştı. Yani satıcı güvenilir çıktı.

Realme Türkiye garantili olmasa, realme garanti sorgulamasında çıkmazdi, Realme Türkiye sitesinden kontrol ettim. Cihaz kutusunda garanti ile ilgili ibareler yok.

Cihazi 3 gündür kurcalıyorum daha şimdi Uygulamaları kurup kullanmaya başladım, detaylı yorumu bir kaç gün sonra yapacağım. Ama öncelikle ekran harika onu belirteyim :) Kamera da korktuğum gibi kötü değil, eşimde S23 var ona çok yakın. Yine biraz kullandıktan sonra deneyimlerimi yazarım.

S23 Ultradan geçtim bu arada bu cihaza, cok ağır ve hiç ergonomik değildi o cihaz, bu hem hafif hem ele güzel oturuyor.

Bilgilendirme için çok teşekkürler son olarak ; kutunun arka kısmında imei vs olan bilgilerin olduğu alanda Realme Türkiye tarafından ithal edilmiştir ya da Maxtel Teknoloji vs gibi bir yazı var mıdır ? Ya sizi ya da kimseyi kuşkulandırmak değil amacım ama GT6 256 modeli çıktıysa gördüğüm kadarıyla bir tek sadece Niğde'de olan bir firma neden satışını yapıyor malum Realme satan bir çok firma var :)

Sonuçta faturalı,garantili ürün ondan yana sorun yok ama garanti işi ithalatçı firma mıdır ? Onu anlamak niyetim eğer Realme Türkiye ise bende direkt alacağım :) Size de hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bir de son bir zahmet ; cihazda sesli arama uygulaması google arama uygulaması mı ? Yoksa ikonu yeşil renkli olarak Realme arama uygulaması mı ?

Tekrardan çok teşekkürler ve yeniden hayırlı olsun diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 1 Aralık 2024; 1:56:12 >
    Cihazin arkasını atayim hocam, ama realme Türkiye ile ilgili bir ibare bulamadım. Yarın ya da Pazartesi Realme yi arayıp teyit edeyim. Eğer biz bakmayız derlerse cihazi iade ederim. Firma açılmış urunleri iade almıyoruz diye kart eklemiş ama thh ile çözülür sanırım.

Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi

Cihazda google telefon yüklü, en sevmediğim :) Apk mirror sitesinden coloros un o Dialer apk dosyası kuruluyor ama yarı İngilizce yarı Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi developer.84 -- 1 Aralık 2024; 2:8:13 >

Uğraştırdım sizi ayrıca kafa da bulandırmış gibi oldum ama Realme'nin tr'de üretilenlerinde sorduğum ibareler arka kısımda olabilir,direkt yurt dışından ithal modellerde bu şekilde olabilir,size sorduktan sonra biraz baktım 12 serisi tr üretim ama gt serisi ithal olarak geliyormuş yani bir sorun var gibi düşünmeyin durum normal görünüyor.

Google arama uygulamasını bende sevmem ondan sordum ama gt6 serisinin tamamında google olarak var belki bu yeni diye yoktur dedim ama bunda da varmış :)

Sizin de aklınızı karıştırmış gibi oldum amacım asla bu değildi ama Realme Müşteri Hizmetleri bile "resmi olarak gt6 256 satışımız var/yok" diye cevap veremeyince biz eşeleyerek durumu anlamaya çalışır duruma geliyoruz,şimdi yine detaylı bakınca Kamer Online mağazası da satıyormuş onlarda da Realme Türkiye Garantili ibaresi var demek ki ithal edip satışa sundukları yeni varyantından müşteri hizmetlerinin haberi yok :) Muhtemelen garanti Realme Tr çıkacaktır sizin de içiniz rahat olsun.

Estağfurullah hocam hiç önemli değil :) Ben bu aralar sık cihaz değiştirdim, merak ve kaşıntı :) Cihaz çok hoşuma gitti sadece Samsungtaki güvenli klasörü çok arıyorum ama bunda da anladığım kadarıyla uygulama kilidi üst düzey güvenlik alıyor bankacılık uygulamaları ile ilgili. Hem uygulama kilidi hemde ödeme koruması var ama çok araştırmama rağmen detayı bilgi bulamadım.

Bu önemli çünkü 3-5 kuruş birikim var önümüzdeki yıl kreş için onuda kaptırmayalim :)
    Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi

Özel Kasa isimli güvenli klasör tarzında uygulaması var,ayarlar içinde güvenlik gizlilik kısmına girin en altta çıkıyor :)

Orada uygulama açamıyoruz maalesef, samsun güvenli klasör, honor private space, xiaomi (kullanmadim arayüz berbat zaten) second space var ama realme, oppo, one plus neden yapmamış anlamadım. Sistem kopyalayici ya da yeni profil varda girip çıkmak hem zahmetli hem de şarjı 2 kat etkiliyor. Neyse bakalım güvenlik çipleri iyi sertifika almış görünüyor gt 6 da :)
  • @mdbjk

Hepsiburada'dan aldığım 6t''de de bu kısım aynı. İcinde safety ve quick quide belgeleri var. Türkçe hiçbir şey yok. Hepsiburada faturayı e-fatura olarak gönderdiği için oda yok. Garantiye dair bilgide yok. Hepsiburada güvenilir olup realme Türkiye garantili demese hiçbir şey belli değil.

• Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

Eyvallah Üstadım,gt6 serileri ithal olduğundan o kısımdaki yazılar vs farklı bunu sizin de bilgilendirmenizle anlamış olduk.

Gt6 256 modeli de Realme Türkiye garantili çıkacaktır sadece bunun bilgisini kendilerinden alabilsek iyi olurdu :)

• Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, açıkçası çok mu önemli bence bütün servisler uğraştırıyor ben takılmıyorum garanti olayına pek. Sadece Tüketicinin kandırılmasına karşıyım, Realme Türkiye yazıp, x bir garanti servisi bakıyorsa o zaman sıkıntı.

• Arkadaşlar merhaba,

Realme GT 6 12/256GB, 4 gün önce aldım. Ön deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Daha önce bir çok cihaz kullandım. Samsung, Honor, Iphone.

-Ekran:

Ekran kesinlikle harika, renkleri doygunluk, kontrast, parlaklık. Uyarlanabilir tonu çok beğendim. Sadece bazen parlaklık birden en dibe iniyordu, onuda izin verilen en düşük parlaklık ayarını yaparak çözdüm.

-Kamera

Kamera beklentilerimi karşılasa da ışık hafif düştüğündeki video performansını çok beğenmedim. Berbat değil ama çok iyi de değil. Sonuç olarak kamera üzmez ama bunun için daha çok deneyim ve farklı koşullarda testler yapmak lazım. Honor 200 pro rakibi olacağını düşünmüyorum kesinlikle.

-Ses:

Ses performasını beğenmedim, sanki bit pazarından satın alınmış eski bir hoparlör varmış gibi hissettirdi :D Umarım alışırım.

Performans:

Ben oyun oynamıyorum, ama arayüz çok akıcı takılmadan, donmadan, kasmadan çalışıyor. Animasyonlar IOS benzeri çok hoş. Parmak izi çok iyi çalışıyor çok hızlı ama yüz tanıma karanlıkta çok kötü.

Pil:

İnanılmaz hızlı doluyor, günü çok rahat çıkaracak bir bataryası var. biraz hızlı düşüyor gibi ama cihaz yeni olduğu için olabilir.

Yazılım ve Arayüz:

Arayüzde özelleştirme seçenekleri çok olsada, özelleştirme ve ayarların kategorize edilip toparlanması lazım.

Renkler simgeler, ayarlar menüsü olsun görsel olarak en beğendiğim arayüzlerden birisi ColorOS tarafı.

Paylaş menüsünde mesela düzenleme yapabilmeliyiz bunda çok kısıtlı.

Bildirim paneli çok kötü, o simgelerin, yazı font ve boyutlarının düzeltilmesi lazım gerçekten kötü. Hele koyu modda daha da kötü.

Google Telefon yerine kendi stock dialer uygulamasının seçenek olarak sunulmaması bir eksi. Apk mirordan oDialer kurmak gerekiyor oda yarı İngilizce yarı Türkçe.

Galeri, Google Fotoğraflar'a yedekleniyor bu güzel ama mesela Google Fotoğrafları da galeri içinde görebilsek efsane olurdu. Mesela galeride Video editleme de serbest kırpma olmaması kötü bir eksiklik. Nesne silme de keza çok düzgün çalışmıyor bana kalırsa.

Mesela ekranın en soluna gelince google discovery açılıyor. Shelf uygulamasının açılmasını isterdim, hoş gerçi o uygulama da çok kısıtlı.

Şu dinamik ada tarzı artık her cihaza gelmeli. Realme UI 6.0 ile gelecek sanırım ama sadece kronometre ve sayaç olacaksa hiç gelmesin :)

3.parti launcher uygulaması (Nova vs..) yüklenebiliyor ve varsayılan olarak seçilebiliyor.

AI asistan güzel çalışıyor.

Güvenlik ve Gizlilik:

Güvenli klasör, private space, Second Space gibi bir alanın olmaması. Sistem kopyalayıcı veya yeni profil ekleme harici bu özelliğin olması gerekiyor.

Mesela Cube ACR yükleniyor ama Erişilebilirlikten güvenlik sebebi ile aktif edilemiyor dolayısı ile arama kaydetme çalıştıramıyoruz. Diğerleri erişilebilirlik hizmetleri konusunda bu kadar katı değil.

Macrodroid çok kullanıyorum, eğer erişilebilirlikte sorun yaşarsam net satma sebebim olur :)

Cihaz Güvenlik çipi ile korunuyor şekline her yerde ibare çıkıyor, uygulama kilidi izole bir alanda saklanıyor şeklinde açıklama var cihazda eğer bu güvenli klasör gibi çalışıyorsa sorun yok. Ödeme koruması ile birlikte üst düzey koruma sağlar bankacılık ve ödeme gerektiren uygulamalarda. Bundan tam emin değilim.

Cihaz ile ilgili aklıma gelmeyen şeyleri yine sonra paylaşırım.

Kullanması keyifli bir cihaz özetle. Realme UI 6.0 da çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Honor mesela her güncelleme de bir özellik ekliyor. Bunlar sadece güvenlik yaması ekliyor.

Bu cihazı 40k bandında satın almış olsaydım çok derin bir acı oturabilirdi içime :) asla 40k edecek bir cihaz değil. 30k daha kabul edilebilir ama hakkı 25K net. Kamera ve videoyu biraz daha deneyimleyeceğim. Honor 200 pro almadığıma pişman olmam umarım. Eşim beğenirse ona verip Honor 200 pro'da alabilirim. Düz S23 var onda. Onun bu saydıklarımla pek işi yok :) Biraz daha kullanacağım bakalım.

• Öncelikle hayırlı olsun kamera önceliğiniz ise üzülürsünüz bende Gt6t modelini özelliklerine bakarak aldım yeni nesil Sony sensör kullanıyor diye üzmez diye düşünmüştüm ama beklentimin altında kaldı ne yazık ki bu arada Realme Ui 6.0 güncellemesi Kasım ayında dağıtılmaya başlandı Gt6 serisi telefonlara Türkiyeye ne zaman gelir tahmini güncelleme?
  • Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi
    An itibariyle Gt 6t modeline realme Android 15 Ui 6.0 güncellemesi geldi beta yazıyor sizce güncellemeli miyim yoksa kararlı sürümü mü beklemeliyim?
  • An itibariyle Android 15 Ui 6.0 resmi sürüm güncellemesi yayınlandı Gt6 serisine hayırlı olsun
  • Musthafa_ M kullanıcısına yanıt

Degistirmisler resmi sürüm diye. Zaten beta yayınalanmisti. 1 aya yakın oldu. Kameranın hangi yönünü beğenmediniz. S23 ultra ile arkadasım fotograf cekiyordu porte modunda kamera yavas davranıyordu. Kaliteside benzer acıkcası. Bir arkadasımda s24 plus var. Begenmediğiniz yönleri söylerseniz daha sonra yanına gittiğim zaman karsılastırma yapabilirim.

Ana kamera video o kadarda iyi değil bence de. Düzeltilmesi gerekenler var. Arada kare atlıyor gibi. Düsük ısıkta örnegin sabah erken saatlerde 4k 60 fps video cok iyi değil. Ama oneplus 6 gibi bu da 4k 30 fps'de daha iyi ısık alıyor. düsük ısıkta 4k 30 fps video cekmek daha mantıklı.

Hayırlı olsun. insallah sıkıntısız bir güncelleme olur. Oneplus 6 gibi bu da her güncelleme ile daha iyi hale gelir

Yükledim bakalım deneyeceğim nasılmıs. Acık betaymıs daha.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.