Her yönden iyi olsa neden insanlar başka cihaz alsın. Bu fiyatlarda xiaomi 14t, honor 200 pro, son 4fe ve realme gt 6t var. Her birinin diğerinden üstün yönü vardır. Bir ürün her yönden üstün olsa tartışmaya gerek yok. Alır gecerdik. Ama almadım. Çünkü özellikle pil ve ekran yönünden üstün değil. Gsmarena pil testine göre pili 6t'ye göre baya kötü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi (2. sayfa)
-
-
Siz hala cihaz seçemediniz mi? Öncelik belirleyip ona göre karar verin. Bu telefonun avantajlı yönlerini yazdım. Diğer cihazlara da bakıp hangisinin verdiğiniz öncelikler de daha iyi olduğuna karar verirseniz onu alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle ben kamera ve batarya odaklı bakıyorum.realme 6t arayüzü stabil işlemci yeterli lakin kamerası ana kamera dışında diğer 3 markadan %30 geride.xiaomi 14t Pro işlemci ve kağıt üzerinden donanım güçlü kamera olarak geniş açı iyi değil ve yazılım olarak tutulmuyor. Honor güncelleme sıklığı sz ana kamera ve telefoto kamerası güzel . Samsung güncelleme ve arayüz dışında işlemcisi güzel lakin gerek sarj gerek ise diğerlerinden yana kamera olarak iyi değil gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamera odaklı bakıyorsanız 6t telefoto kamerası yok o yüzden diğerleri daha mantıklı. Diğer s24 fe, 14t ve honor 200 pronun pil benzer süreler veriyor. Dxonmark ve gsmarenada , dxonmark en çok kamera puanını honor 200 proya vermiş. Gsmarena'da da örneklere baktığımda honor 200 pro'yu daha çok beğendim diyebilirim. Şuan bunlardan birini alacak olsan honor 200 pro mantıklı gibi.
Yeni çıkacak telefonları beklemek istemezsem onu alırım. Yeni telefonların batarya büyüyor biraz. Daha iyi süreler verecek artık. Beklenedebilir bekleme imkanınız varsa.
Evet hiç olmazsa realme gt2 ile Mayıs ayına kadar idare etmek mantıklı gibi örnek yeni honor serisi s serisi.
Honor 200pro gece performansı videolar da kötü gözüküyor düzelir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhabalar. S24 FE konusunda hatırlarsanız, yazmıştım. Şu anda mâlum zamlar gelmeden önce e-alışveriş siteleri de indirimleri cozutmuşken, yeni bir telefon almanın arefesindeyim, artık. Ancak kafam Mi 14T'ye de kayıyor. Mi 9T'den ben güncelleme dışında çok memnundum. Şu anda 3 alternatifim var gibi ve üçü de birbirine pek benzer fiyatlarda: (1) S24 FE (256'sı olursa, daha iyi!) (2) realme GT6T (256 GB) ve (3) Mi 14T (256 GB). Ekran ve pil benim için çok önemli, telefonda çok fazla sosyal medya kullanımı yapıyorum ve kayıpsız müzik (FLAC formatlı, bazen 24-bit FLAC dosyaları da dinliyorum) dinlemesi yapıyorum. Bu konuda ne önerirsiniz bana? Müzik performansı nasıl realme'nin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3BKT -- 11 Kasım 2024; 0:40:4 > -
Realme ekran batarya ve ses olarak güzelde güncelleme konusunda çok geride kamera olarakta 6t modeli diğer modellerin gerisinde ne yazık ki ben alacak olsam bu dönemde kesinlikle S24 fe alırdım fiyatını göz önünde bulundurduğumda
Değerli arkadaşlar . O kadar kararsızım ki lütfen yardımcı olun.
REALME GT 6 (16 RAM-512GB)-HONOR 200 PRO (512 GB) arasında kaldım,fiyat farkı önemli değil. Zaten GT 6 nin Efsane Cuma da düşeceğini düşünüyorum.
Kısaslar
-Kameranin her koşulda iyi olması,ve yazılımla kameranın iyi şekilde desteklenmesi
-Arayuz ve yazılımın stabil,düzgün olması(Realme Ui-MagicOs farkı yani hangisi daha iyi)
-Telefonun kronik sorunsuz ve sağlam olması (Arkadaşlar Honorla ilgili ekran problemleri okuyorum,ghost screen ve sarı ekran vs gibi bunu yaşayan var mı ? Daha önce başıma geldi telefondan soğuttu beni. Bir daha yaşamak istemem. Lütfen gerçek şekilde belirtebilir misiniz? Honor çok ilgimi çekmişti ama bu sorunu görünce bir anda duraksadim)
-Samsung'un Exynos işlemcilerindeki gibi aşırı ısınma problemi olmaması.
-İyi bir batarya
-Sebekenin iyi çekmesi
Lütfen yardımcı olur musunuz ? Honor 200 pro da,kronik bir sorun veya ekranla ilgili arkadaşların bahsettiği sorunlari yaşadınız mı ? GT 6 kamera olarak çok geri mi kalır ?
Tekrar tekrar telefon alma gücüm yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O kadar bütçen varsa hiç düşünmeden Samsung S24+ alırdım maceraya gerek yok Gt 6t kullanan biri olarak söylüyorum bunu
Gt 6t ile bu dediklerinin hepsi iyi durumda. Sıkıntı yok. Ama ultra geniş kamera her durumda iyi çekmez. iyi ışık lazım. Gece fotoğraf iyi hatta gündüzden iyi iş çıkarıyor bile diyebilirim. Beklentiye göre tabi. Çünkü düşük ışıkta otomatik gece moduna geçiyor. Bana sadece telefoto kamera ve bir tık daha üst kamera için o kadar para vermek mantıklı gelmiyor.
Güncelleme konusunda 3 büyük güncelleme verecekler diye biliyorum ama emin değilim. Android 15 betası çıktı. Baya güzel. Önceki oneplus 6 da 3 güncelleme aldı. Her güncelleme ile biraz daha iyi olmuştu telefon. Bu telefon oneplus nord 4 nerdeyse. O yüzden bunda da iyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum.
Arkadaş o kadar para varsa s24 plus alırdım demiş. Katılmıyorum. İstesem alırdım. Hem incelemelerine baktım hem de gidip inceledim. Bununda üstün yönleri var. Özellikle ekran ve pil. Almadım pişman değilim şuan olsa yine bunu alırım s24 plus almam. (Kamera birinci öncelik ise başka telefonlara bakardım).Ama aciliyeti yoksa yeni telefonları bekleyebilirdim. Özellikle daha büyük pil için. Pil takıntım yok ama bir şeyleri sürekli şarj etmeyi hiç sevmiyorum.
Arkadaşım s24 plus aldı. Bir ara gidersem. Ayrıntılı olarak karşılaştırmayı düşünüyorum.
-
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum
Arkadaşlar merhaba. Ay sonu yeni telefon alacağım. Samsung s24 fe, xiaomi 14t, honor 200 pro ve realme gt6 256 gb arasında kaldım. Hepsi 28-30 bin lira arasındadır. Xiaomi yazılımınında sorun olabileceği, Nova launcher desteklememesi ve tasarımını beğenmediğim için eledim. Samsung s24 fe 8 gb Ram ve yavaş şarj olması sorunlu. Realme marka bilinirliği çok az ve kamera kalitesi şüpheli dxomark vs incelemesi yoktur. Realme ile honor hem tasarım hem özellik olarak çok yakın. Realme 120w, bluetooth 5.4 5500mah batarya ile önde iken honor 512 gb ile önde. Realme gt 6 hakkında birkaç sorun olacaktır. Yardımcı olan olursa memnun olurum.
1. Kaç yıl Android sürümü alacaktır?
2. Nova launcher destekler mi?
3. Knockon ve knockoff var mıdır?
4. 0 dan %100 e kaç dakikada şarj olmaktadır?
5. Always on var mıdır?
Teşekkürler.
Merhaba, bende honor 200 pro ve realme gt6 arasında kaldım. Realme GT6 siparişi de verdim 30k ya bulunca, kargoda (256gb, 6t değil).
16gb ram ve 512gb gereksiz benim için zaten oyun oynamam, resimlerim de google fotoğraflarda yedekli. O yüzden 40k zaten verilmez bu cihaza, daha üst seviyeye cihazlar alınabilir o rakama :) Şansa 12/256 denk geldi hb de. Satıcı realme ürünleri satıyor, kutuyu video ile açacağım sorun yaşarsam iade ederim. normalde resmini satıcı dışında ürün almıyorum.
Kamera üst seviye olmasada aile resimlerini videolarını düzgün çeksin yeter ama yine de kameradan emin olamadım. Mağazada da inceledim kötü değil ama çok iyi de değil sanki. Yabancı karşılaştırma videolarından Honor 200 pro karşılaştırması buldum. Bence kamera üzmez gibi.
Xioami yazılımını sevmiyorum, Samsung one ui sıkıcı evet çok özelleştirme var ama biraz estetik lazım, Honor çok basit. En güzel Realme bence bu özelleştirme ve estetik konusunda bence. Geçen yıl gt 2 pro deneyimlemiştim güzeldi.
Sanırim riske girip kullanacağım cihazı.
El Rincón de ChinayoutubeRealme GT6 vs Honor 200 PRO DURA LUCHA por SER EL MEJOR de LA GAMAhttps://www.youtube.com/watch?si=TQbqcqBzoPK6B9MI&v=sha3EYQYXPc&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Burada GT6 modelinin S24+ ile karşılaştırması var, eğer gerçekten kameralar böyle ise sorun yok bence.
Topes de Gamayoutube¿Más BARATO y MEJOR? GALAXY S24+ VS REALME GT6https://www.youtube.com/watch?si=xAyHWf6ufaJ-kT2e&v=Lur3zk5YtBg&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hocam paylaşımınız için teşekkürler GT6 nın 256 gb versiyonu olduğunu görmemiştim hiç. Bende baktım hepsiburada dan gayet mantıklı gözüküyor. Satıcı dediğiniz gibi hepsiburada değil ama detaylarda REALME Türkiye garantili yazıyor ? Bu konuda bir kontrolünüz oldu mu ?
Riske girip kullanacağım cihazı dediğiniz risk yukarıdaki konu mu yoksa başka bir risk mi var ? Şimdiden teşekkürler.
-
1 Emin değilim ama 3 tane alacak diye bir yerde okudum. gsmarena'da "up to 3 major Android upgrades" diye yazmıslar.
2 Hayır desteklemez. Bu android'in bir sorunu. launcher'lar performans olarak cöp
3 İki tıklama ile acıp kapamayı kasdediyorsanız var.
4 28 dk. gsm arenadan incelemesine ve diğer telefonlarla fotograf farkına bakabilirsiniz.
5 var. android 15 ile biraz daha gelistiriyorlar.
30bine gt6 bence iyi fiyat. bu fiyatlarda kesinlikle baska ürünlere bakmazdım. Kamera iyi diğer telefonlardan asagı kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 26 Kasım 2024; 11:42:58 > -
Bende tesadüf gördüm hocam, satıcı farklı ama profiline girdim realme ürünleri satıyor. Gelince kutuyu kontrol edip, imei sorgulayıp öyle açarım.
Risk dediğim kamera konusu ama dün gece s24+ ve Honor 200 pro kıyaslamasına göre gayet iyi görünüyor eğer kıyaslama doğru ise :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Açıkçası Nova launcher ı sırf çift tıkla kapatmak için yüklüyorum. Çoğu telefonda çift tıkla açma var ama kapatma yok. Gt6 da çift tıkla kapatma varsa launcher e gerek kalmıyor. 29 Kasımı bekliyorum belki biraz daha indirim olabilir. İyi günler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X