1 hafta kadar önce Realme 6 telefon aldım ve kullanmaya başladım. İlk başta sorun yoktu ama 2 gün önce bataryası aşırı hızlı bir biçimde tükenmeye başladı ve hala bu şekilde. Telefon ekranı kapalıyken bile şarj gidiyor. Arada bir durup dururken ısınmaya başlıyor ve o durumlarda 40 dakikada %10 şarj yiyebiliyor. Pil tüketimi ise bana saçma sapan değerler gösteriyor. Bir uygulamanın kullandığı %30 şarj 9 mAh eşitken diğer bir uygulamanın kullandığı %17 şarj nasıl 1024 mAh eşit oluyor anlayamadım. Ekran yenilenmesi otomatikte, performans modu akıllıda, arka planda çalışan iki yada üç uygulama var ikisi sistem uygulaması, başlangıçta ve kendi kendine açılabilen iki uygulama var, uygulamaların yarısı bildirim gösteremiyor ve sistem son sürümde. 8gb ram var. Telefon daha yeni, benim için çok pahalı ve oldukça uzun bir süre kullanmayı planlıyordum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim halledebileceğim bir şey mi, biraz beklesem düzelir mi, sıfırlamam mı lazım yoksa illa servise mi göndermeliyim. |
Bildirim